"PIENISSÄ" HÄISSÄ

Perjantaina (4.8.) astuttiin äidin sekä tätini kanssa kello kymmenen bussiin jonka kyydissä suuntasimme Mikkeliin. Miksi sinne? Osa syynä koska puolet mun suvusta asustaa siellä. Äidin puolelta siis. Suurin syy oli se että serkkuni meni lauantaina naimisiin! Lähdettiin perjantaina ja yövyttiin äidin toisen siskon luona. Äidillä on siis kolme vanhempaa siskoa sekä kolme vanhempaa veljeä. Äiti on oman perheensä kuopus. Voitte siis kuvitella että kyseessä oli isot häät, kun serkkuja on yli viisitoista. Pääsin siis tapaamaan niitä sukulaisia joista kuulen päivittän, mutta näen harvoin,ja niitä joita oon viimeksi nähny ku olin kahdentoista.


mikkeli1

mikkeli2

mikkeli3

mikkeli4

mikkeli5

Vihkimisseremonia oli lyhyt ja ytimekäs, kirkko kaunis sekä myös morsiammen puku oli omasta mielestäni aivan ihana! Hän on luonteeltaan todella vitsikäs ja kova tanssimaan joten oli hyvä että puku itsesäänkin oli sitten rento. Sulhanen - joka on mun serkku - oli todella jännittynyt, jonka pappi tietysti huomasi ja koitti rentouttaa häntä heittämällä muutaman vitsin. Tämä auttoi serkkuani todella paljon, sillä hän itse on kova heittämään läppää. Varsinkin hermostuneena ja jännittyneenä.

Kaikkia myös pelotti  tuo sää, sillä koko perjantain oli satanut. Vihkinnän aikana satoi hiukan, mutta sitten se aurinko alkoikin paistamaan. Sateen jälkeinen sää ei olisi voinut olla parempi. Oli lämmintä, muttei tukalaisen kuuma, mutta ei ollut myöskään kylmä. Aivan täydellinen.

mikkeli6

mikkeli7

Juhlanviettopaikka oli aivan ihana. Pieni, mutta silti sinne mahtui yllättävän hyvin kaikki vieraat. Ruoka oli todella hyvää, mutta kakku oli omaan makuuni hiukan liian yksinkertainen. Kuitenkin sekin oli hyvää. Nauretiin, kuulumisia vaihdettiin niin serkkujen kuin myös mun vanhempien siskojen kanssa sekä kuunneltiin puheita. Itse herkistyin kaason puheen aikan - mä en itke helposti - sillä hänen sanoistaan tuli mun omat parhaat ystävät mieleen.

Aivan upea oli myös tuo hääparin auto jolla he kruisailivat pois kirkolta ja kuvausten jälkeen tulivat juhlapaikalle. Autoa ei saatu käyntiin kun se yritettiin siirtää pois juhlapaikan edestä, joka oli kaikkien mielestä hauskaa. Hääparilla on kolme vuotias poika ja tämä tokaisi siihen; "Sitä täytyy lyödä vasaralla kovaa." Onneksi oli lähtenyt kuitenkin kirkon edessä hyvin käyntiin.

mikkeli8

mikkeli9

mikkeli10

mikkeli13

mikkeli11

mikkeli12

Oli tanssia, laulua ja morsiammen ryöstö, jonka aikana serkkupoika viihdytti vieraita niin laululla, vitseillä kuin tanssillakin että sai morsiammensa takaisin. Oli myös morsiuskimpun heitto naimattomille ja arvatkaa kuka sai kimpun kiinni. Minä! Katsotaan vietetäänkö sitten ensi kesänä mun ja Rillen häitä. Hän ainakin naurahti tähän; "Miksipä ei." Musta oli ihanaa että perus ruusujen ja liljojen sijasta he olivat valinneet omaksi kukakseen auringonkukan. Ehkä hiukan maskuliininen kukka, mutta on sekin kaunis.

Aivan ihanat olivat häät ja ihana oli nähdä sukulaisia, jotka ei pääkaupunki seudulla asustele. Jäi kyllä hiukan pyörimään tuo mikkelinmurre, joten saa nähdä milloin se loppuu. Rille ei kauheasti tykkää mutta häntä on kiva kiusata.

Tultiin siis tänään takaisin ja heti kotiin päästyä aloin tätä postausta kirjoittamaan. Häistä lähdettiin äidin kanssa puolestaan sitten tämän sulhasen siskon (serkkuni) luokse loppupäiviksi. Ihana suloinen omakotitalo hänellä on ja monta koiraa. Nyt vaan nuo isommat, boxeri ja kultainennoutaja, olivat serkun miesystävän luona ja paikalla oli vain kolme pikkuista. Juli, Minka ja Susanna a.k.a. Suza. Aivan ihania pikku palleroita. Viimeisenä siis vielä muutama fiilistely kuva serkun kotiympäristöstä.

mikkeli14

mikkeli15

mikkeli16

mikkeli17

mikkeli18

Ootko sä ollu tänä kesänä häissä? Mites teidän suku? Onko sulla yhtä paljon serkkuja ku mulla?

xoxo
Paula

16 kommenttia:

  1. Nuo häät kuulostaa kyllä ihanilta ja sääkin näyttää ja kuulostaa täydelliseltä! Just sellane sopiva, ettei tuu liian kuuma ♡ Tosi hienoja kuvia ja kivasti kerrottu häistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos c: Yritin kertoo mahollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi sillä häät on kuitenkin sellane paikka jossa sattuu ja tapahtuu aina! Onneks noissa ei tapahtunu mitään kauheita draamahetkiä. Oli todella hauskat :D

      Poista
  2. Pääsisipä itsekin joskus taas häihin :-) Tosi kivoja kuvia oot ottanu!

    VastaaPoista
  3. Kivannäköiset häät! Kaunis ja hieman erilaisempi puku morsiamella. Ja hauska idea tuo auerngonkukka, sopii hyvin tähän aikaan kesää. :)
    Ja kuvan koirat on kyllä suloisia. ♥
    Mä oon ollut elämäni aikana vain yksissä tai kaksissa häissä ja olin silloin tosi pieni, joten enpä oikein muista niistä mitään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omastakin mielestä tuo mekko oli kaunis, vaikkei se ollut niin pramea kuin esim siskollani oli ollut omissa häissään. Auringonkukkakin oli jotenkin ihanan erilainen ajatus. En itse olisi ainakaan keksinyt että sitä voisi käyttää hääkoristeluissa, kun yleensä se on juuri joku ruusu tai lilja.
      Koirat oli kyllä aika veijareita, mutta todella sulosia. Yhden olisin kyllä tahtonut ottaa kotiin mukaan xD

      Poista
  4. Aivan ihanan kuuloiset häät! Tuo morsiamen mekko on ihanan yksinkertainen. :)

    Tänä kesänä isoveljeni meni naimisiin. Häät olivat melko intiimit, vieraita oli noin neljäkymmentä ja vihkimisen jälkeen siirryttiin juhlimaan heidän kotinsa pihalle. Muutenkin häät olivat oikein onnistuneet ja juuri heidän näköisensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko meni naimisiin kolmisen vuotta sitten ja ne oli ihan erilaiset. Hänen mekkonsa oli todella kaunis, mutta sellainen jonka kanssa oli hiukan vaikea liikkua sekä vieraita oli todella vähän. Nämä sitten olivat todella suuret, mutta hääpari oli onnistunut tekemään niistä juuri itselleen sopivat. Moni esim. nyrpisteli nenäänsä musiikin kohdalla, joka oli kuulemma liian nykypäiväistä.

      Poista
  5. Ai säkin olit lauantaina häissä! :D Me oltiin meidän naapurin tytön häissä ja siellä oli kyllä myös ihan mahtavat häät. Lähdettiin kaverin kanssa kotiin kävellen vasta puoli neljän aikaan yöllä, koska tanssittiin melkein koko ajan :D Kunpa häitä olisi useammin!
    Meidän suku on myös aika iso, vaikka mulla on vain kuusi serkkua. Äidillä on kuitenkin monta sisarusta, joten se suurentaa meidän sukua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikin oltiin äidin kanssa ihan viimeiseen asti hääpaikalla ja tanssittiin koko ajan. Varpaat oli kyllä kipeät seuraavana päivänä kun mulla sattui olemaan jalassa sellaiset 13 sentin korot xD
      Äidin puolelta mun on hiukan vaikea laskeskella kuinka monta niitä serkkuja on kun jokaisella äidin sisaruksella on ainakin kaksi lasta. Isän puolelta taas on helppo kun tällä on vain yksi veli. Iso suku on kuitenkin aina hauskempi :D

      Poista
  6. Ihanan näköiset häät! Upeita kuvia :)<3

    VastaaPoista
  7. Voi miten kauniita kuvia oot saanut otettua!<3 Häissä on aina yhtä ihanaa :')

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :3
      Varmaan rennoimmat häät missä oon ollu, mutta kaikissa häissä on aina ihanaa :D

      Poista
  8. Jee ihana kuulla, että oli kivat häät! ♥ Mulla on serkkuja yhteensä 25! Häitä ei oo ollut nyt pitkiin aikoihin, mutta lähivuosina olis kuulemma sellaisia tulossa! :) Hei saanko udella missä kirkossa olitte? Tälleen mikkeliläisenä ei näytä yhtään tutulta. :D Taitaa olla kauempana keskustasta? :)

    VastaaPoista
  9. Hääv ovat aina niin ihania! Kumpa olisi jotkut häät tiedossa, mutta vielä ei taidaolle niiden aika kaveripiirissä :P

    http://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset