A-Ö: TÄMÄ HETKI

Näin tämän postauksen Idan blogissa ja tykästyin ideaan. Oon aina kauhealla yrittämisellä koittanut saada blogiini elämäni aakkoset postauksen, mutta tämä tuntui jotenkin luontevammalta ja helpommalta saada kasaan. Voisi kyllä olettaa että koko elämästä saisi helposti tehtyä aakkostuksen, mutta mun mielestä näin oli helpompaa. Tämä postaus tuo myös helposti niitä bloggaajan ajatuksia esille.

Aikaset aamut. Mulla on koulua arkisin tällä hetkellä 9-16 sillä me ei olla saatu vielä lukkareita. herään seitsemältä, mutta on se ihan kivaa kun on saanut elämäänsä taas hiukan rutiineja.

Bileet. Sunnuntaina tuli yhtäkkiä ideansiemen, että voisi järjestää tänä vuonna halloween pippalot. Viime kertaiset tuli järjestettyä ala-asteella ja muistan kuinka hauskaa niiden järjestäminen oli.

Crown. Syysloma on vasta lokakuussa, mutta oon jo varannu suunnitelmia sinne. Meen nimittäin ottamaan toisen tatuoinnin - jonka tekee jälleen isäpuoleni - ja siihen kuvaan liittyy kruunu.

Dc-fix. Tahtoisin mielelläni päälystää keittiössä olevat seinälaatat tällä, sillä ne eivät ole oikein kaunis näky. Ensin pitäisi vain saada vuokranantaja kiinni, jotta saisi teitää onko se ok.

Ensiapukurssi. Tänään meillä oli ensimmäinen EA-kurssi ja olin oikeastaan innoissani, vaikka yleensä tällaiset pakolliset kurssit saavat mut tuhahtamaan. En pidä pakollisista kursseista, mutta tämä on oikeastaan todella hyödyllistä. Ei sitä koskaan tiedä milloin niitäkin taitoja tarvitsee.

Fresh Fitness ja Fitness24Seven. Kaksi kuntosalia, jotka sijaitsevat tässä ihan vieressä, mutten tiedä kumpaan se salikortti pitäisi hankkia. Kuukausi hinta on kuitenkin sama.

Gynegologi. Sinne olisi hyvä kenties varata aika, sillä kerran vuodessa olisi suositeltavaa käydä.

kuva1

Hiukset. Ne pyörii nyt koko ajan koulun takia mielessä. Huomasin tossa viikonloppuna katselevani aika paljon ihmisten hiuksia ja mietin päässäni mitä kaikke niille on tehty vai onko mitään sekä mikä voisi korjata esim. hiuksen sähköisyyden.

Illat pimenevät. Pidän syksystä ja ihanan värikkäistä lehdistä puissa, mutta en pidä pimeistä illoista. On se ihanaa että saa nukkua pimeässä, mutta ulkona liikkuminen ei ole silloin itsestäni oikein mukavaa. 

Jungle speed. Peli jota pelattiin kavereiden kanssal lauantaina pitkästä aikaa toi muistoja mieleen. Se oli sellanen peli jota pelattiin yläasteella aina välitunneilla. Ärsyttävän hauska se peli se vieläkin on, vaikka joku aina saa hiukan sotahaavoja toisen pitkistä kynsistä.

Kela. Tämä raivostuttaa mua tällä hetkellä todella paljon, sillä päätökset jotka tulivat olivat todella omituisia. Onneksi sain varattua toimistoajan torstaille ja pääsen hiukan selvittämään asioita vielä tämän kuukauden puolella.

Lidl. Kauppa joka on tällä hetkellä suuri ystävämme. Yksi sijaitsee noin kahden kilsan päästä meiltä ja toinen on ihan kouluni vieressä. Voit siis arvata että tässä parin viikon aikana oon muutamaankin otteeseen vieraillut Lidl:ssä heti koulun jälkeen. Kohta varmasti käyn sillä jopa ruokatunneilla.

Mochina. Pieni draamakuningatar tulee meille tiistaina joksikin aikaa hoitoon, sillä äiti menee keksiviikkona jalkaleikkaukseen ja veljen ollessa tällä hetkellä sivarileirillä on koiran hoito äidille hiukan hankalaa. On kyllä ihanaa saada se pieni karvapallero tänne kylään.

Nirsoilu kouluruokaa kohtaan on vähentynyt, josta olen positiivisesti yllättynyt. Vanhat luokkatoverit muistavat varmasti kuinka inhosin kouluruokaa ja joko jätin syömättä lounaan tai söin muutaman haarukallisen sitä. Nyt oon syöny sitten koko lautasen tyhjäksi sekä oon vielä ottanut aika paljon sitä ruokaa lautaselle.

kuva2

Overwatch. Se on nyt sellanen peli johon oon ihastunu kokonaan. Rille on yrittänyt saada mua pelaamaan sitä todella pitkään, sillä kyllähän mä peleistä tykkään. Oon vaa enemmän olli roolipelin perään, mut sitte suostuin ja nyt herraa varmaan hiukan kaduttaa kun tahdon melkeinpä koko ajan pelata.

Pako. Rille oikeastaan alkoi katsomaan tätä sarjaa ensin ja itse jäin sitten koukkuun kun sivusilmällä aloin seurailemaan mitä sarjassa oikein tapahtuu. Sitten mäkin jäin koukkuun ja nyt me molemmat sitten iltaisin katsotaan muutama jakso ennen nukkumaan menoa.

Quinn, Harly Quinn. Viime halloweenin suosittu hahmo joksi melkeinpä kaikki pukeutuivat. Tiedän myös että suunnittelen jälleen kerran aivan liian pitkälle tulevaisuuteen, mutta rakastan halloweenia. Rupesin nimittäin miettimään mikäköhän on tänä vuonna se suosikkihahmo joksi pukeudutaan, mutta eipä se mua haittaa. Tiedän yhden josta tahdon nimittäin tehdä halloween lookin tai hänen inspiroimana.

Ruokakokeilut. Se että mun nirsoilu on vähentynyt on pistäny mut haluamaan kokeilemaan erilaisia ruokia. Vielä niiden hiukan erikoisempien ruokien kokeilu ei oo alkanu, mutta oon alkanu jo tekemään niitä hiukan perinteisempiä ruokia. Esimerkiksi hetki sitten tein ensimmäistä kertaa makaroonilaatikkoa ja siitä tuli parempaa kuin olin odottanut.

Sisustaminen. Mielessä pyörii koko ajan uusia lautasia, tauluja seinille, kello, kasveja sun muita juttuja joita tahtoisin kotiini tuoda. Kenties syyskuussa sitä pääsisi käymään Ikeassa ja voisi hiukan toetuttaa noita mielessä pyöriviä sisustussuunnitelmia.

Työvälineet. Mua harmittaa tosi paljon etten oo saanu hankittua lähes puoliakaan työvälineistä jotka pitää kouluun hankkia. Kaikilla muilla kun on suurin osa välineistä ja multa löytyy vain sakset, kampasetti sekä yksi harjoituspää. Toivon todella että kela tapaaminen menee hyvin, sillä en tahdo jäädä jälkeen muista.

Uiminen. Salikortin lisäksi mun mielessä on pyörinyt myös uimisen aloittaminen. Tuossa vieressä on nimittäin uimahalli ja itse kyllä nautin todella paljon uimisesta. Ala-asteella tuli aika paljon käytyä uimahallissa koulun jälkeen.

kuva4

Videot. Mulla on pyöriny päässä muutamakin video idea, mutta en oo vaa saanu itseäni raahattua kameran eteen. Oon aika väsyny yleensä koulun jälkeen ja viikonloppuisin, jos ei oo mitään niin ei jaksaisi meikata. Tuntuu kyllä hassulta että sitä meikkiä pitäisi olla kasvoilla kun kuvaa videon, mutta jotenkin se tekee mut itse varmemmaksi kun saan silmäpussit piilotettua ja kulmat aisoihin.

Wilmatunnukset. Jälleen uudet ja muitakin atk -tunnuksia on saatu, mutta ärsyttää kun wilmassa ei vieläkään näy meidän lukujärjesyksiä.

XS. Vaikka kauheasti en ole elämän tyyliäni muuttanut suuresti oon huomannu että vaatekaupoista pitää nykyään etsiä niitä pienimpiä vaatteita.

Ystävä. Oli tosi ihana saada perjantaina viesti vanhalta ystävältäni että lähtisinkö kahville. Hän sai opiskelupaikan Englannista ja lähtee sinne vajaan kolmen viikon päästä. Nähtiin siis tänään ja oli kyllä ihana nähdä häntä ja vaihtaa kuulumiset.

Zzz... Väsymystä on mulla aika paljon, sillä se koulunpenkille takaisin meno ei ole koskaan mitään rentoilua. Varsinkin nyt kun vietetään aika paljon aikaa seisten ja siihen opiskeluun täytyy oikeasti myös keskittyä.

Åhörä. Huomasin että kuuntelen aikalailla samoja biisejä koulu- sekä kotimatkalla, mutta se ei oikeastaan haittaa. Niistä on tullu vähän kuin rutiini biisejä mulle, joka oikeastaan on aika huvittavaa.

Äkäinen. Minäkö? Rille kysyy vähän väliä mikä on kun murjotan tai äksyilen, mutta en mä kumpaakaan ole. Oon vaan väsynyt ja siksi kyhjötän siellä sohvan pohjalla, sillä tahdon ottaa rennosti kun oon kotona. Enkä äksyile jos sanon sanon "älä keitä enää kahvia" eri äänensävyllä, sillä jos en sano sitä hiukan totisella äänensävyllä hän keittää sitä kahvia ja valittaa kun se on loppu.

Ötökät. Syksyssä yksi parasta kun ne alkaa vähentymään. Painuu sinne maan alle ja antaa taas olla rauhassa.

xoxo
Paula

5 kommenttia:

 1. Vitsit munki pitäis varata aika gynelle tän syksyn aikana mut jotenkin vierastan koko ajatusta kun oon lukenut niitä kauhutarinoita joka puolelta :DD Kiva postausidea! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä tosi kiva idea, hyvin oot toteuttanu! Halloweenbileet ois kyllä niin kivat, ite en oo koskaan semmosissa käynyt taikka järjestänyt :D Ruokakokeilut tuo kans kivaa piristystä arkeen!

  VastaaPoista
 3. Just tänään ite puhuin Oskulle, että haluisin järjestää Halloweenbileet ekaa kertaa elämässäni! :D Tää oli hauska, oon joskus vanhaan blogiin tehnyt tuon elämäni aakkoset, mut tätä vois ehkä koittaa itekkin :).

  VastaaPoista
 4. Pako on ihan huippu sarja :D Ite oon tällä hetkellä ihan koukussa siihen ja ahmin noita jaksoja netflixistä. Ei mee varmaan montaa päivää niin oon saanut koko sarjan katottua xd Kiva postaus!

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska ja vähän erilaisempi postausidea! Mä tein sillon viime keväänä Elämäni aakkoset -postauksen blogiin. Meillä oli myös aina tapana järjestää halloween juhlat ala-asteella :D

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset