MY JULY VIA INSTASTORY

heinäkuu1

1. Kuun ekana päivänä nousin tosi aikasin - jo ennen seitsemää - siivosin hiukan, kävin kaupassa kun se aukesi ja tein mulle sekä Rillelle hyvän aamupalan. // 2. Rille osti itselleen pyörän ja sen jälkeen pyöräiltiinkin moneen paikkaan. // 3. Hän osti myös käsipainot ja hurahti terveelliseen elämäntapaan. Täällä ei siis enää kauheasti herkkuja syödä.

heinäkuu2

4. Rille ei osaa oikein aamupalaa syödä, mutta mä päätin ruveta opettelemaan nyt tässä kuussa ihan myös kouluaamujen vuoksi. // 5. Laitoin jalkaan vanhat farkut, jotka tuunasin tekemällä yksinkertasesti reijät polvien kohdille. Ihastuin siihen miten verkkosukkikset sopivat yhteen farkkujen värin kanssa. // 6. Mun piti tavata kaverini jonka oon ala-asteelta asti tuntenu, mutta hän sairastui. Onneksi Helsingissä vierailu ei ollut turhaa sillä näin toisen kaverini jonka kanssa olin samalla yläasteella sekä lukiossa.

heinäkuu3

7. Päädyttiin Rillen kanssa pitkästä aikaa Hyvinkäälle. Siellä hän asuikin ennen kuin muutti mun luokse tänne Vantaalle. Ai että tuli ikävä sitä paikkaa. // 8. Hyvinkäällä oli kyllä ihanan lämmintä koko vierailumme ajan. // 9. Ihanaa oli kuitenkin päästä kotiin sekä suihkuun. Tämä kaveri jonka luona oltiin ei omistanut shamppoota. Tukka oli siis kivan rasvainen, mutta pääsin sentään opettelemaan ranskalaisten lettien tekemistä itselleni.

heinäkuu4

10. Edellinen jugurttipähkinä annos oli sisältänyt rusinoita enkä mä ole niiden suuri ystävä. Tämä pähkinä sekoitus oli omasta mielestäni paljon parempi. // 11. Kuntoilun lisäksi Rille oli mennyt ostamaan näitä Sportfeel juomia ja päädyin maistamaan muutamaa. Ihmeen hyviä urheilujuomiksi. // 12. Joskus kannattaa katsella videoita muiden lemppareista niin voi itsekin löytää uusia juttuja. Itse löysin uuden aivan ihastuttavan artistin nimeltä Novo Amor. Tuo hänen uusin albuminsa Bathing Beach kannattaa kuunnella jos pitää siis indie tyyppisestä musiikista.


heinäkuu5

13. Ei ollu ensimmäinen lämmin päivä, mut eka päivä millo uskalsin laittaa hameen päälle ja oli kyl outoo kulkee hameessa pitkästä aikaa! // 14. Viimesellä kokonaisella heinäkuun viikolla Rille lähti Lohjalle koska sai sieltä muutaman duunikeikan, joten saan nyt kestää vain oman pääni seuraa elokuun ajan. // 15. Oltiin Rillen kanssa katottu muumeja hiukan ja päätin katsoa lisää. Mun lempijaksoja on ne missä mörkö tulee ekan kerran, taikatalvi sekä majakka jaksot. Vihaan sitä et muumien äänet piti mennä muuttamaan, mut onneks löysin noita vanhempia netistä.

heinäkuu6

16. Oon tottunu siihen et Rille laittaa musiikit kotona ja unohdin kokonaan että voin käyttää näitä kaijuttimia. On se äänenlaatu parempaa näin. Onneks Rille tietää yhden kuin toisenkin asian musiikista ja laitteistosta. // 17. Mä harvoin lakkaan mun kynsiä syynä se et en jaksa koskaan odottaa niiden kuivumista ja sit se lakka meneekin pilalle. Joskus sitä kuitenkin tahtoo katsoa nättejä kynsiä. // 18. Oon oottanu kauan ja tosi innolla et tää sarja saa jatkoa ja lauantaina (29.7.) se sai!

heinäkuu7

19. Rillen lähdettyä kämppään tuli sääski, jota en oo vieläkään saanu tapettua. En tiedä minne se katoaa, mut aina ku saan lehden käteen et tappaisin sen nii se katoo. Vieläkin se on jossain täällä asunnossa. Viimeksi se lensi oleskelutilassa (makkari + olkkari = oleskelutila, sillä tämä on yksiö) // 20. Lauantaina (29.8.) oli mun kahden kaverin tuparit. Se oli aika yllätys sillä kaverit oli hyvin pitäny sen yllätyksenä. Tarkotus oli aluksi mennä toisen kaverin siskon kämpille ottamaan hiukan keittoa, mut sit perillä selvisikin että oli tuparit kyseessä. Upea kämppä! // 21. Vikana päivänä darrapäivän jälkeen siivosin asunnon ja ehkä suurimpana syynä se että näin mun todella hyvää ystävää, joka elokuun puolessa välissä muuttaa Rovaniemelle opiskeluiden vuoksi.

Instagram: @pauline_xs

Minkälainen sun heinäkuu on ollu?


xoxo
Paula

9 kommenttia:

 1. Ihana instatori ja niin semmonen yhtenäisen jatkuva tyyli kaikissa kuvissa! Mun mielestä nää on kivoja kun ne on ehkä siistimpiä kun ei oo kaikenmaailman snap-filttereitä!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mun mielestä jotenki tää instastori sopii paremmin jos tahtoo tehä tän tapasen postauksen tai jotain muuta. Itelle snäp on sellane pelleily paikka xD

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia ja postaus! Itse en oo vielä kuullu Muumien uusia ääniä, mutta pelkkä ajatuskin harmittaa :( Kyllä sen äänien vaihtumisen varmasti huomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin ekaa muumijaksoa uusilla äänillä varmaan viisi minuuttia kunnes olin että "nope" ja suljin koko jutun. Se ei kuulosta samalta, ku muumipeikolla ja pikku myyllä on ne tietyt äänet omassa päässä. En ees ymmärrä miks ne piti vaihtaa ku en mä ainakaan mitenkään turmeltunut sieluparka ole muumien puhetavan vuoksi xD

   Poista
 3. Munkin pitäis kyllä ehdottomasti alkaa käyttämään tota instastory ominaisuutta enemmän, koska näitä sun kuvia on aina niin kiva katsoa :) Toi ensimmäisen kuvan aamupala näyttää niin herkulliselta, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkersin sitä ihan hirveen kauan. Halusin tehä jotain hyvää ja kun me harvoin syödään Rillen kanssa aamupalaa nii oli kiva sit väkertää jotain :D

   Poista
 4. Tulee aina kumman hyvä motivaatio alkaa siivota, kun joku ilmoittaa tulevansa kylään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta! Viikon mietiskelin asunnon siivoamista, mutta sitte en koskaan jaksanu alottaa. Kaverin sanoessa että vois tulla käymään nii äkkiä imuri esille. Ei siinä et olis suurempiki kauhistus jos vaatteita olis lattialla ku tulee kylään, mut on se kivempi itelle ja sille vieraalle et on siistiä :D

   Poista
 5. Sä saat näistä storeista niin nättejä aina, en tajua miksen mä osaa hahah :D Ihania kuvia siis<3

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset