NETFLIX SUOSIKKINI #2

Viime Netflix suosikit -postauksessa käytiin läpi sellaisia sarjoja joita olin juuri alkanu katsomaan tai olin juuri päässyt sarjojen loppuun. Tässä postauksessa ajattelin jakaa neljä lempisarjaani joita jaksan katsoa yhä uudestaan ja uudestaan riippumatta siitä vaikka muistankin kaikki tapahtumat ja varsinkin loppuratkaisun. Tähän listaan kuuluu myös Sons of Anarchy niminen sarja, mutta koska olen puhunut siitä tässä postauksessa. En pidä itseni toistamisesta joten tuosta postauksesta voi käydä lukaisemassa ne muutamat sanat mitä sanoin sarjasta. Kaksi tämän listan sarjoista ovat muuten sitten sellaisia joiden kaikki kaudet löytyvät netflixistä. But let's start!

netflix

californication

Hank Moody on amerikkalainen kirjailija, jonka teos "God Hates Us All" sai todella paljon suosiota ja josta tehtiin myös elokuva "A Crazy Little Thing Called Love". Sarjan aikana hän kärsii kirjailijan tukoksesta eli toisin sanottuna hän ei saa mitään kirjoitettua. Hank yrittää myös saada elämäänsä kasaan, sillä tahtoo osoittaa ex-vaimolleen Karenille ja tyttärelleen Beccalle että hänestä on johonkin. Hän ei voi kuitenkaan olla joutumatta vaikeuksiin ja ennen kaikkea kieltäytyä naisten tarjoamasta pillusta. Sarjassa seurataan myös hänen hyvän ystävänsä ja managerinsa Charlien sekä tämän vaimon Marcyn elämää.

Tämä on sellainen sarja joka saa mut vieläkin itkemään, nauramaan ja suuttumaan. Varsinkin sarjan naiset ovat välillä ärsyttäviä. Karen ei osaa päättää ollakko vai ei Hankin kanssa, mutta syy siihen kyllä selviää sarjaa katsoessa jos osaa kuunnella. Hank tuntuu vetävän puoleensa kiimaisia naisia, jotka eivät tiedä mitä sana ei tarkoittaa. Jatkavat vain viettelyä. Sitten suuttuvat kun Hank on heitä pannut eikä tämä rakastu heihin yhtä palavasti kuin hän on Kareniin. Becca on lempihahmoni. Puhuessaan hän kuulostaa ehkä hiukan robotilta, mutta hänellä on sarjan parhaat vuorosanat. Saatan myös pitää tästä sen vuoksi että Rillellä on samanlainen charmi kuin Hankilla. Hän ei vain pane kaikkea mikä liikkuu.

Suosittelen sarjaa jos kestät alastomia naisia, sekä alastomuutta ylipäätänsä, seksiä - jota on paljon - ja itsensä tyydyttämistä sekä pervoilua. Juoneltaan sarja on hyvä. Suuri rakkaustarina oikeastaan. Sarjan aikana ehtii rakastua hahmoihin ja jopa oppii vihaamaan joitakin. Itse voin ainakin luvata että viha tulee olemaan suuri osa tätä katsoessa, mutta se on koukuttavaa. Onhan sekin tunne välillä hyvä saada ulos.

teenwolf

Sarjassa seurataan Scott nimistä nuorukaista, joka on joutunut ihmissuden puremaksi. Hän joutuu opettelemaan lauman sääntöjä ja ennen kaikkea hallitsemaan muuntautumisensa joka on hankalaa aina täydenkuun aikaan. 

Hirvän moni varmasti tietää tämän sarjan joten turha kertoa kauheasti juonta - joka muutenkin on liiankin ilmiselvä. Itselleni ensimmäisen kauden jälkeen tämä sarja rupesi olemaan aivan liian täynnä kaikkea. Tuossa maailmassa ei enää ollutkaan pelkästään ihmissusia, vaan kaikkia muitakin olentoja. Ihaninta oli huomata että sarjassa on yksi hahmo joka haluaa pysyä ihmisenä. Siksi Stiles onkin oma suosikkini. Stiles näyttää kaikille että ei tarvitse olla yliluonnollinen ollakseen tärkeä.
Tämä tuntui sellaiselta teinihömpältä - siksi koska sitä esitettiin MTV:llä - enkä sen vuoksi ollut sarjaa aikaisemmin katsonut. Rille kuitenkin halusi katsoa tätä kanssani. Hän jaksoi ihanasti katsoa kanssani ensimmäiset kaudet kun itse oli jo viidennessä.

Suosittelen jokaiselle joka ei ole katsonut vielä tätä sarjaa, sillä siihen jää kyllä koukkuun. Jokainen jakso osaa loppua jännittävästi ja tahtoo tietää lisää mitä tapahtuu. Sarjassa on paljon samaistuttavia hahmoja ja niitä tulee vain lisää kausien myötä. 

buffy


Buffy on nuori lukiolainen tyttö, joka ei kuitenkaan ole ihan tavallinen. Hän nimittäin on syntynyt maailmaan tappaakseen vamppyyrejä. Sarja alkaa siitä kun Buffy vaihtaa koulua, sillä oli vampyyrihyökkäyksen aikana polttanut entisen koulunsa liikuntasalin. Tätähän ei kukaan tiedä. Hän muuttaa äitinsä kanssa Sunnydale nimiseen kaupunkiin ja Buffy ajattelee että täällä hän voi aloittaa elämänsä alusta. Ei vampyyrien tappamista. Hän on kuitenkin väärässä, sillä Sunnydale on maailman pahuuden keskus.

Sarjaa alettiin tuottamaan 1997 - syntymävuoteni - ja sai seitsemän kautta. Tässäkin sarjassa on aika ilmiselvä juoni. Totta kai kun nykyään tämän tyyppisten sarjojen juonen kulku tunnetaan. Kuitenkin se on hyvä, muuttuu koko ajan ja hahmot pysyvät kiinnostavina. Musta oli ihana nähdä sellainen vanha sarja jossa Alyson Hannigan on mukana - Ensisilmäyksellä sarjan Lily. Sarja myös omasta mielestäni näytti vampyyrit sellaisena kuin he ovat. Kauniita, mutta myös verenhimoisia ja rumia kun hampaat näytetään. Sarjassa käsiteltiin myös lesboutta, joka yllätti mut iloisesti. Harvoin nimittäin näkee vanhoja sarjoja jossa esiintyy lesbopariskuntia.

Suosittelen tätä jos vampyyrit kiinnostavat ja pidät vanhoista sarjoista sekä tahdot nauraa pukeutumistyylille joka joskus on maailmassa ollut olemassa. Tarinassa on myös mukana draamaa, jännitystä ja ennen kaikkea rakkautta. Tulet rakastumaan hahmoihin ja itse ainakin itkin enemmän kuin kerran. 

goosebumps

Itse rakastan Goosebumps kirjoja ja myös tätä sarjaa. Netflixsistä löytyy harmillisesti yksi kausi tätä sarjaa, mutta itse tuli todella nostalginen fiilis tätä katsoessa. Tätä tuli nimittäin pienenä katsottua. Sarja ei ole yhtä pelottava kuin kirjat, mutta on se ollut kiva nähdä ne valkokankaallakin. Aina on myös kiva nähdä miten tällaiset kauhuun liittyvät sarjat ja elokuvat on toteutettu, sillä nykyään kaikki on paljon raaempaa. Ei tällaisia juttuja enää keksitä.

Juonta on vaikea kerto, sillä sitä ei oikeastaan ole. Halusin kuitenkin tämän ottaa tähän, sillä itse oon nauttinu tämän katsomisesta. Toivon itse että kausia tulisi lisää. Nämä nimittäin ovat hyviä. Ei yhtä hyviä kuin itse kirjat, mutta saa tästäkin pieniä kylmiä väreitä.

Löytyikö tuttuja sarjoja? Mikä on sun sellanen sarja jota katsot yhä uudestaan ja uudestaan koska se on vain niin hyvä?

xoxo
Paula

12 kommenttia:

 1. Californication on yks munkin lempparisarjoista, jonka alotan aina vaan uudestaan! Buffya oon kattonu jakson sieltä, jakson täältä, mutta täytyis antaa sille mahdollisuus ihan alusta asti katottuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mikä siinä on et sitä jaksaa aina kattoa :D
   Buffya kannattaa ruveta kattomaan. Ite tykkäsin tarinan kulusta sekä se oli kiva että sarjassa oli hiukan enemmän kausia kuin se perinteinen 3-5

   Poista
 2. Mulle teen wolf oli ainut tuttu sarja ja olenkin katsonut sitä ensimmäisestä tuotantokaudesta pari ekaa jaksoa. Aion ehdottomasti katsoa joskus koko sarjan loppuun! Goosebumps kirjoja tuli täälläkin luettuna nuorempana joten pakko kyllä tsekata toi kyseinen sarja kun saan netflixiin tunnukset! :)

  Mulle tällä hetkellä se lempparisarja on gossip girl ja oon aloittanut vasta katsomaan sitä ihan alusta. Valehtelevat viettelijät on myös sellainen sarja jota voisin katsoa jatkuvasti.

  elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kattoa loppuun. Ku joskus yritin alottaa sen kattomisen en päässy ekaa jaksoa pidemmälle, mut sitten ku katto vähän pidemmälle nii se muuttu mielenkiintoseksi. Se auttaa tollasten sarjojen kanssa et kattoo sitä jonku toisen kanssa. On kiva ku saa keskustella sarjan tapahtumista niin jakson jälkeen kuin hiukan sen aikanaki :D

   Poista
 3. Californication on aina kuulunut mun lemppareihin! Harmittaa kun sen on jo katsonut kertaalleen kokonaan läpi :) Hyviä Netflix suosituksia tässä postauksessa<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aina harmittaa kun pääsee jonku sarjan loppuun mut niitä on kiva katella joskus sitten uudestaan. Jos on pitäny pidemmänki ajan taukoo nii ei ihan kokonaan muista miten ne jaksot menikään

   Poista
 4. Teen wolf ja Buffy kiinnostais mua kyllä tosi paljon!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kahdesta ekasta oon kuullut aiemmin mutta en oo kumpaakaan katsonut koskaan. Toi Buffy kiinnostaisi näistä ehkä eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa! Buffy on ainakin jännittävän koukuttava :D

   Poista
 6. Jes, tää postaus sisälsi paljon täysin uusia sarjoja mulle! :) Teen wolf oli ainoa sarja, joka oli mulle entuudestaan tuttu :D Oon tosin kuullut tuosta Buffy vampyyrintappajasta, mutta en oo koskaan katsonut sitä.

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset