7x JUURI NYT

helsinki5

helsinki6

olen innoissani... opinnoistani! Vaikka koulut onkin jo alkaneet viime viikolla niin oon silti innoissani, sillä se että pääsee vihdoinkin täyttämään päänsä tiedolla jota tahtoo päähänsä kuulostaa aivan ihanalta! 

haluan... vaikka mitä, mutta eniten ehkä tällä hetkellä tahtoisin matkustaa jonnekin. Ei sen tarvitse olla edes kauas. Tallinnassa vierailukin käy.

luen... Harry Potter ja feeniksin kilta -kirjaa. Mulla on ollu nyt sellanen tapa että ostan aina uuden potterkirjan kun oon yhden osan lukenu. Tämä mulla on ollu hetken aikaa kesken, sillä päätin kesän ajaksi ottaa toisen lukemisen. Luin John Greenin "Teoria Khaterinesta". Tosin itse luen sitä englanniksi. Se jäi nyt kesken, sillä halusin jotain muuta luettavaa. Pidän muutenkin enemmän fantasiapainotteisista kirjoista.

kuuntelen... viime viikon keskiviikkona olin julkaissut postauksen nimeltä loppukesän kuunnelluimmat ja mun kuuntelulista oli enemmän täynnä tanssimusaa tai sellasta hiukan hempeämpää. Tällä hetkellä se musiikki on enemmän suomiräppipainosta ollu. Oon kuunnellu aika lailla toistolla Lahti United - Signaali biisiä sekä Markat Takas! - 80 lainii.

helsinki7

helsinki10

toivon... että kelaan laittamani hakemukset hyväksytään enkä joudu heidän kanssaan paperisotaan. Se ei nimittäin ole mitään hauskaa puuhaa. Olisi myös ihanaa jos pääsisin ensi viikolla ostelemaan tarvittavia juttuja, sillä en tahtoisi jäädä jälkeen muista.

katson... netflixsistä sarjaa nimeltä Grace and Frankie. Sarjassa siis kaksi 70 -vuotiasta naista ovat onnellisessa avioliitossa tai niin he luulevat kunnes heidän aviomiehensä kertovat olevansa rakastuneita toisiinsa. Tätä ennen katsoin myös viikonlopun aikana kahden sarjan ekat tuotantokaudet; Girlboss ja Dear White People.

suunnittelen... uutta sekä keskeneräistä tarinaa. Molemmat ovat mun yhden tarinan jatko-osia tai no lisäosia oikeastaan. Jos lukemisesta nauttii niin kannattaa käydä kurkkaamassa mun wattpad käyttäjä. Sinne oon saanu jo kaks tarinaa valmiiks.

xoxo
Paula

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tuo tv-sarja kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, mahtava idea! Ehkä joskus jos hankin Netflixin, niin pitääpä ottaa tuo katselun alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kannattaa katsoa! Se on kyllä todella mielenkiintoinen sekä humoristinen :D

   Poista
 2. Ite oon eläessäni lukenut vaan yhden enkun kielisen kirjan ja seki oli lukion enkun kurssilla. Siinä oli about 50 sivua ja sellainen helppolukuisempi. Ei liene vaikea arvata, että oon aika huono siis enkussa :D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkunkieliset kirjat on kyllä haastavia, kun siihen tekstiin pitää keskittyä ihan eritavalla kuin suomenkieliseen. En itsekään kauhean hyvä enkussa ole. Yhdenkin luvun lukemiseen menee kaksi kertaa se aika mikä menee suomenkielisen kirjan kanssa. Enkä mä vielä edes ole mikään nopea lukija :p

   Poista
 3. Oi että Signaali on kova! Ollaan veljen kanssa luukutetty sitä siitä asti kun se tuli ulos :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! Mä ihastuin siihen heti kun kuulin sen :D

   Poista
 4. Kiva postaus. :) Mäkin haluaisin matkustaaa!! 😍

  VastaaPoista
 5. Grace & Frankie on ihan mahtava sarja! :D Katoin sen tässä kesän aikana :D Tosi kauniita kuvia muuten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Ite oon vielä ekassa kaudessa, mutta todella hyvä on tähän mennessä ollu :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset