LOPPUKESÄN KUUNNELLUIMMATKalyn Nicholson on henkilö, joka inspiroi mua niin sanoillaan, tyylillään kuin videoillaan. Hänen musiikki makunsa on hyvin paljon indie painotteinen, mutta nämä kappaleet ovat todella inspiroiva, kuten hänkin. En voinut siis olla lisäämättä hänen soittolistaansa tähän. Onhan tätäkin tullu nyt toistolla kuunneltua.

Ajattelin että tämä olisi hyvä ns. kesän viimeinen postaus, sillä pääsee hiukan fiilistelemään kesää vielä. Tämä on nimittäin mun viimeinen lomapäivä ja huomenna alkaa sitten koulu. Kauheeta miten nopeesti tää loma sitten menikin. Huominen jännittää aivan hirveästi! Perjantaina pääset sitten kuulemaan kuinka eka koulupäivä oikein sitten meni.


Mitkä oli sun loppukesän kuunnelluimmat kappaleet? Oliko tässä mitään tuttuja biisejä tai kenties jopa sellaisia joista et itse pidä yhtään?

xoxo
Paula

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi sulla! Tykkään erityisesti tosta bannerista :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ah tuo Summer Air on ihana biisi ♡ Mun lemppareita tältä kesältä on ollu just tuo biisi ja Axwell/\Ingrosson More than you know :)

  VastaaPoista
 3. Aika paljon vieraita biisejä mulle :D Pitääpäs kuunnella oikein ajan kanssa huomenna! Rita Oran ja Jenni Vartiaisen biisit on kuitenkin soinut useaankin otteeseen mun kaiuttimista tämän kesän aikana :D

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset