BACK TO SCHOOL TAG

Koulun alkamisen kunniaksi päätin tehdä tällaisen Back to School tagin. Ehdin jo ajattella että kouluun menot olisivat tässä vaiheessa multa ohitse mutta taisin sivuuttaa kokonaan sen tosiseikan ettei tässä vaiheessa vielä valmiita olla koulutuksen suhteen. Varsinkaan lukion jälkeen. Eri asia olisi ollut jos olisin heti peruskoulun jälkeen mennyt amikseen jossa nyt opiskelen.

farkkuhame2

farkkuhame5

1. Oletko ollut ensimmäisenä koulupäivänä koskaan hermostunut? Hermostuneisuutta on ainoastaan ollut silloin kun oon vaihtanut koulua. Ala-asteelta, yläasteelle ja yläasteelta lukioon. Tosin pahin hermostuneisuus taisi olla yläasteelle siirtyessä, sillä mulla ei silloin ollut kavereita luokalla. Nytkään ei ole tuttuja tai kavereita, mutta ei ole hermostuttanut vaan pikemminkin jännittänyt. 

2. Oletko koskaan nukahtanut tunnilla? En, mutta monesti oon meinannu nukahtaa. Varsinkin lukiossa niinä pitkinä päivinä.

3. Kerro kaikkein kiusallisin hetki minkä olet koulussa kokenut. Ei mulle koskaan oo mitään noloa tai ylipäätänsä kiusallista hetkeä oo ollu.

farkkuhame4

4. Aitoko tai oletko koskaan liittynyt johonkin koulun clubiin tai ollut järjestämässä juhlaa/tapahtumaa/esitystä? Lukiossa olin mukana järjestämässä Lamerfest -tapahtumaa ja melkein myös osallistuin lukion musikaaliin. Kasiluokalla olin mukana järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlaan musiikillista viihdettä. Kirjotettiin yhen toisen tytön kanssa laulu ja laulettiin.

5. Mikä oli lempi luokkasi? Kaiketi kaikki ala-asteen luokat, sillä silloin ei tarvinnu panostaa mihinkään ja kaikki oli tosi helppoa. Kuka nyt ei nauttisi läksyistä johon kuuluu värittäminen.

6. Mitä mieltä olet kouluasuista? Pitäisikö Suomessa olla? Ne on ihan ok. Muistan kun joskus toivoin että täällä olisi koulupuvut, koska silloin ei olisi tarvinnu miettiä mitä laittaa päälle. Onneksi ei kuitenkaan ole sillä kyllä mä mielelläni puen omat vaatteet päälle. Onneksi myös ei oo mitään sääntöjä vaatteiden pituudesta, paljastavuuden yms. suhteen niin kuin vaikkapa Amerikassa.

farkkuhame3

7. Kuka oli lempiopettajasi? Lukion teatteriopettaja. Aivan ihana ihminen.

8. Entä vähiten lemppari? Kaikki loput opettajat. Paitsi englannin puhekurssin ope. Hän ei ole mun lemppari, mutta siedettävämpi kuin suurin osa niistä jotka on mua opettanut.

9. Mikä on kauhein asia minkä ikinä teit koulussa? Varmaan se kun yläasteella ei tahdottu mennä kaverin kanssa yhdelle tunnille ja päätettiin pysyä piilossa ja sitten rehtori kuuluttu meitä et pitäisi mennä aulaan. Muistaakseni sillä tunnilla meidän piti mennä jollekin retkelle, mut ei haluttu kaverin kanssa mennä.

farkkuhame1
Aurinkolasit Monki // Kaulakoru Gina Tricot // Paita Monki // Farkkuhame Monki // Reppu Monki

10. Oletko vielä ystäviä kenenkään ala- tai yläaste, lukio tai amis kavereistasi? Ala-asteelta mulle on jääny kaks kaveria ja yläasteelta neljä. Lukiossa olin kahden yläaste kaverin kanssa kun ne oli samassa ryhmässä enkä oikeen uusia kavereita tehny, koska kaikkia muita kiinnosti vaan se lukeminen. Plus aika moni mun lukiossa oli itseään täynnä olevia tyyppejä.

11. Muuttaisitko mitään koulukokemuksestasi? En oikeestaan. Enhän mä muuten olis tässä ilma mitään mun kokemuksia.

12. Millä olet mennyt kouluun? Ala- ja yläasteella koulut olivat kävelymatkan pääsä. Ala-aste tosin lähempänä kuin yläaste. Lukiossa puolestaan kaksi ensimmäistä vuotta kuljin bussilla, Kannelmkäkeen muutettua abivuonna kuljin junalla ja ylimääräisenä eli neljäntenä vuonna pystyin jälleen kävelemään, sillä lukio on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nyt kuljen taas junalla, sillä kouluni on Pasilassa.

Jos aiot itsekin tehdä tämän tagin blogiisi niin olisi mahtavaa jos linkkaisit mulle sitten sen postauksen. Olisi kiva päästä lukemaan miten te näihin kysymyksiin vastaisitte.

xoxo
Paula

7 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva tag! Upea asu sulla tossa kuvassa. 😍

  VastaaPoista
 2. Tai noissa kaikissa siis 😂💁🏼

  VastaaPoista
 3. En kestä kuinka söpö asu! Niin kauniita kuvia susta <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tagi! Oispa vieläkin läksyt väritystehtäviä, ois niin hauskaa! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana hame! Tai no koko asu on ihana ja sopii sulle niin hyvin! Ja kiva oli tää postauskin 😊

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva tag! :) Teen itekin tän varmaan jossain vaiheessa tällä viikolla. Ihana asu, etenkin tuo farkkuhame ja reppu ♥

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset