KESÄKUUNI INSTAGRAMIN SILMIN

IMG_9185

🌸🌸🌸
4.KESÄKUUTA

Kesäkuu lähti käyntiin töiden merkeissä eikä niinkään liikkeessä työskennellessä vaan videoita kuvaten ja niitä suunnitellen. Kuvasimme hiukan kiharoita käsittelevän videon ja se kuvattiin vasta kun olin tämän kuvan ottanut. 

XAOV1673

"Jotkut pullot pitää vaan kierrättää 🥃🥃🥃"
4. KESÄKUUTA

Rillellä on suuri pakkomielle elektroniikaa kohtaan. Kuulen siis joka päivä kuinka jonku (näyttö, hiiri, kovalevy, tuuletin yms.) pitäisi vaihtaa kun on kuulemma huono. En itse kauheasti noista mitään ymmärää, mutta finally saatiin hänen työpöytänsä näyttämään kivalta jopa omaan silmääni. Löysin hyvän paikan tuolle kirpparilta löytämälleni taululle ja myös noilla ihanille pop up ukoilleni. Noita oikeasti tahdon kunnolla keräillä.

GHAK8058

"Voiko toisen kodille olla kateellinen? Todellaki!
Aivan ihanat oli silti valokuvaus sessiot tänään."
11.KESÄKUUTA

Pidettiin pienet valokuvaus ja video sessiot Mikon kotona. Ihastuin hänen kotinsa sisustukseen toden teolla sekä muutenkin koko naapurustoon, missä hän asuu. Helppo sijainti, ihana sisäpiha ja vielä ihanampi asunto! Asuntokuumeeni kaksinkertaistui Mikon kotona vierailun jälkeen.

HUJY7999

"iced coffee, on a hot day, can perform miracles." - Lish Mcbride
13.KESÄKUUTA

Nykyään en pelkästään kuvaile videoita Mikon kanssa, vaan myös ylläpidän hänen instagram tiliään sekä suunnittelen facebookpostaukset. Tästä koko hommasta tulen kertomaan tarkemmin kun sen aika on, mutta usein istutaan Mikon kanssa kahvin ääreen Robertsiin tai Esspresso Houseen ja mietitään seuraavan viikon julkaisuja.

WDJC3477

"depresso - the feeling you get when you've run out of coffee."
☕️☕️☕️
16.KESÄKUUTA

Tässä ottamamme valokuvat 11. päivältä olivat tulleet Mikolle ja pääsin selailemaan ne. Aivan upeita otoksia!
Rille ei ole koskaan oikein ymmärtänyt, miksi tahdon Applelta koneen (hän aina herjaa kuinka huono se on ja oikeastaan ei niissä halvemmissa mikään paras sisältö ole), mutta jos tuossa kuvassa olisi mikä tahansa muu kone ei se olisi yhtä upea. Plus tuokin läppäri on kevyt eikä kauheasti tilaa vievä toisin kuin oma koneeni.

TTSH9556

"life is like a cactus. thorny but beautiful."
🌵🌵🌵
18.KESÄKUUTA

Kaktukset ovat aina olleet omasta mielestäni ihania. Varsinkin nuo pikkuiset mini kaktukset. Noihin oikeasti törmäsin sattumalta mennessäni hakemaan töiden aikaan lounasta ja kampaamon vastapäätä olevan liikkeen edessä oli pöytä ja kaksi tuolia, ihanan pastellin sävyisiä, ja pöydällä kököttivät nämä ihanuudet. Aina kannattaa oikeasti olla valppaana, sillä sitä ei koskaan tiedä, mitä sitä löytää lähtiessään hakemaan vaan lounasta.

EXPZ3643

"Taiteellinen?"
💙💙💙
22.KESÄKUUTA

Olen tällä hetkellä hurahtanut farkkutakkeihin ja kuolaan jokaisen perään minkä näen. Varsinkin kaikki te jotka omistatte oversize farkkutakin tai tällaisen Acne Studios:lta ostetun... KADE! Huomenna on onneksi palkkapäivä ja pääsen ostamaan itselleni himoitsemani uuden farkkutakin, jossa on paremmat taskut kuin nykyisessäni. 
Tämän kuvan otin oikeasti sen takia, että inspiraatio ottaa tällainen iski takin nähdessäni. Oikeastihan tuo naulakko on aina täynnä takkeja ja huppareita tai neuleuita. Otin siis kaikki pois, asetin sohvalle ja pari kuvaa otettuani laitoin kaikki takaisin. Kiva homma siis aina välillä näiden instakuvien ottamisessa.

GBVKE9681

"Pieni vauva, saanko ottaa kotiin?"
30.KESÄKUUTA

Oltiin Rillen kanssa eilen viettämässä lauantai päivää äitini ja hänen uuden miesystävänsä kanssa. Äidin mies on hankkinut noin kuukausi sitten tällaisen suloisen pikku ilmestyksen. Saanko esitellä siis Urhon. Ihastuin hänen heti. Ihanuus nukkui sylissäni koko ajan ja näytteli minulle lelujaan kun oli hereillä. Suloisinta oli kun hän kanteli itsensä kokoista pientä pehmokoiraa pyytäen muita leikkimään. Kun lähdimme pikkuinen oli nukkumassa, hän kuitenkin heräsi ja juoksi vielä auki olevasta ovesta, äitini jalkojen välistä luokseni hissille. Pieni ihmetteli mihin sitä oltiin menossa. Koirakuume on nyt yli miljoonan.

***

Kuvia tuli nyt instaan viime kuulta kivan verran enkä kaikkia tähän postaukseen laittanut. Ne voi käydä kurkkimassa omasta instastani @pauline_xs ja jos tahdotta tällaista samanlaista ns. kerrontaa kuvista niin kertokaa ihmeessä. 

   Miten sinun kesäkuusi meni?


ruusu

4 kommenttia:

  1. Voi miten herttainen koira!♥ Mäki oon aivan ihastunu farkkutakkeihin, vaikka yhtäkään en omista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä todella suloinen x3
      Siitä sitten ostamaan :D Pitäähän sitä tytöllä olla edes yksi farkkutakki!

      Poista
  2. Jep, mulla sama farkkutakkien kanssa! Oon nyt salaa käyttänyt yhtä siskoni omistamaa takkia kun itse en sellaista omista! ja hei, super söpö koira! 😍 Hyviä kuvia oot nappaillut ja Mikon ja sun kuvaushommat kiinnostaa lisää 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa siskot niin lähellä, että voisin niiden vaatteita lainailla xD En kyllä tiiä mikä farkkutakeissa on niin viehättävää, mutta ne vaan näyttää niin kivalta

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset