5 SUOSIKKIANI

hair care edition

VQJS5882
*postaus toteutettu yhteistyönä i make your hairday verkkokaupan kanssa.

Kolme kuukautta jo tultu työskenneltyä Pesulassa. Huh kun aika rientää nopeasti! Tässä samalla myös tieto kampaamossa työskentelystä ja liikkeessä olevista tuotteista on kasvanut sekä asiakaspalvelutaito on parantunut. Otteetkin pesupaikalla hiuksia pestäessä eivät ole enää niin arat tai vetelät kuin esim. opiskelut aloittaessani. Mikon pyynnöstä tulin tänään kertomaan teille omat viisi suosikkiani näistä tuotteista, jotka ovat nyt tutuiksi minulle tulleet. Kolme jotka ovat nyt aktiivisesti omassa käytössäni ja kaksi joita rakastan käyttää pesupaikalla.

RYWW6477

Ennen kuin käydään kuitenkin postauksen pariin niin nopeasti ilmoitan, että osa näistä tuotteista on tällä hetkellä kesäalessa verkkokaupassa eli jos olet harkinnut näiden tuotteiden testausta tai näistä tuotesarjoista jonkun tuotteen testausta niin nyt jos, mikä olisi paras aika testata näitä. Muista vain käyttää vain käyttää koodi SUMMER20% kun olet kassalla ja ole nopea sillä ale loppuu huomenna.

JWUW3907

KEVIN.MURPHY - ANGEL.WASH
Hellävarainen, elvyttävä ja tuuheuttava shampoo hienoille, hauraille ja värikäsitellyille hiuksille. Kosteuttaa ja korjaa hiuksia sekä suojaa hiusväriä. Maitoproteiinit silottavat pörröiset hiukset ja antioksidantit suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta ja UV -säteiltä.
Harvoin niinkään shampoita alan arvostelemaan tai sellainen on edes suosikkini, mutta tämä Angel.Wash on ollut ykkösenäni heti siitä asti kun sitä aloin käyttämään. Olen myös parhaani mukaan säästellyt sitä ja huomannut ettei paljoa tuotetta tarvitse olla. Se pesee ihan teelusikallisellakin pään todella hyvin! Tuoksu on ihanan karkkinen, puteli mahtuu paremmin kuin hyvin pieneen tilaan ja itsessään tuote on juuri täydellinen punaisen värini ylläpitoon.

KEVIN.MURPHY - HYDRATE-ME.MASQUE
Tämä hiusmaski on korjaava, kosteuttava ja silottava tehohoito pörröiselle tai karhealle, värjätylle hiukselle.
Edelleenkin olen yllättynyt kuinka tämä tuote ensimmäisellä kerralla sai hiukseni tuntumaan silkkisen pehmeiltä ja ei enää niin korppuisilta. Toki se vaikutus halvenee, mutta pehmeys pysyy todella pitkään. Varsinkin jos käyttää minun suosittelemaani kikkaa. Hydrate-Me:n tuotteita lyötyy enemmänkin ja jopa työkäytössä olen huomannut, että jokainen on todella kosteuttava, kosteuttaa hiuksen heti ja sopii oikeasti tosi hyvin vaurioituneelle hamppuhiukselle.

KEVIN.MURPHY - BEDROOM.HAIR
Volyymiä ja tekstuuria sekä joustavan ja kevyen pidon antava hiuskiinne jättää täydellisen liikkuvat ja kosketeltavat "I woke up like this" -hiukset.
Tämä tuote on minulla aina käytössä kun teen jotakin hiuksilleni, sillä pidän siitä, että se auttaa kiharoita pysymään sekä niitä saa muokattua. Pieni ruiskutus tätä tyveen ja saan heti hiukan nostettua littanaa tyveäni. Tosi hyvä tuote ja olen pohtinut tämän matkakoon ostamista. Hyvä puoli Kevinissä on minusta se, että melkeinpä kaikki tuotteet saa myös matkakoossa.

GFDS1756

OZED8690

töissä lemppariksi tulleet

DAVID MALLETT - MASK No.3 LA COULEUR
Hiusmaski, joka on kehitetty nimen omaan värjätyille hiuksille. Tuote pidentää värin pysymistä ja estää haalistumista.
Mikko sai liikkeeseensä aivan uuden tuotesarjan ja tätä on nyt testailtu asiakkaille. Monet ovat ihastuneet ja se on mennyt kuin kuumille kiville. Lupasin Mikolle tehdä vielä Mallett:sta erillisen postauksen kertoakseni vain tästä uudesta ranskalaisesta tuotesarjasta, sillä suomalaiset kuitenkin pitävät tiedon hausta sekä siitä, että joku osaa kertoa niistä perusteellisesti. Jokainenhan tahtoo tietää, mitä päähänsä laittaa. Vai mitä?
Tätä tuotetta on tullut pesupaikalla monesti käytettyä hoitoaineen sijasta. Hiusmaskia voi käyttää niinkin. Olen huomannut kuinka tuote on heti imeytynyt hiukseen antaen hiukan lisäpotkua värille. Varsinkin silloin jos hiuksessa on Olaplex alla. Tässä on myös todella mieto tuoksu, joka on hyvä liikkeen muun hajupilven seassa ja hiukan herkemmille asiakkaille tämä on ollut tosi ihanteellinen tuote.

JOHN MASTER ORGANICS - LAVENDER
Laventelin ja rosmariinin tuoksuinen, hyvin vaahtoava shampoo soveltuu kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Shampoo pesee hiuspohjan tehokkaasti jättäen hiukset kiiltävikisi ja helpommin käsiteltäviksi.
Pesupaikkalla on ollut Johnlta käytössä tämä sekä Spearmint, joka sekin on todella hyvä. Se on enemmän päänahan ongelmiin tarkoitettu ja muutenkin tuo ihanan raikkaan tunteen päähän. Näin olen kuullut siis. Oma suosikkini on kuitenkin hiustenpesussa näistä kahdesta tuo toinen eli Lavender. Tämä puolestaan ehkäisee hiustenlähtöä, edistää kasvua ja soijaproteininsa ansiosta saa hiukset näyttämään paksummilta sekä tuote lisää hiusten kiiltoa. Kuivauksen jälkeen olen kyllä huomannut kuinka hiukset näyttävät Lavender shampoon jälkeen todella terveiltä. Minusta tässä tuotteessa on vain parasta se, että tuoksusta tulee mieleen kesämökki, sauna ja iltauinnit järvessä.

kissLue myös: TOUKOKUU

2 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoinen postaus! :) Musta tuntuu, että tuo hiusmaski olis aika passeli mulle, koska mun latvat on tosi kuivat. Ja mun ei ole hirveästi tullut kokeiltua hiusmaskeja, niin olisi mielenkiintoista päästä testailemaan niitäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl ollu tosi hyvä, ja ajattelin hiusmaskien olevan muutenkin tosi hankalia käyttää, mut oletus on osottautunu vääräksi. Odottelu on aina välillä ärsyttävää, mut onneks löytyy niitäkin joita ei tarvii huuhdella pois! Suosittelen kokeilemaan :D

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset