MINUA INSPIROIVAT INSTAGRAM TILIT #2

MYPB9851

Instagram on hyvä paikka seurailla ystävien sekä tuttavien elämää. Nähdä sen päivittyvän, muuttuvan. Minulle kyseinen sovellus ei ole ollut kuitenkaan pitkään aikaan sellainen "stalkkaus" paikka, jossa selailen, mitä entinen lapsuuden ystäväni on kesällä puuhaillut tai seurusteleeko exäni. Instagram on enemmän nykyään paikka, jossa koitan saada ideoita asukokonaisuuksiin, sisustukseen, inspistä kirjoituksiini ja piirroksiini sekä ennen kaikkea hyviä ideoita valokuvaamiseen. Toki myös omalla tililläni on tarkoitus inspiroida muita, mutta tässä postauksessa on nyt kahdeksan tiliä, jotka inspiroivat minua tällä hetkellä.

ig


ig3


ig2


ig1


Tämä on toinen inspiroivat instagramit postaus eikä idea ole muuttunut. Käy ihmeessä katsomassa edellisessä postauksessa esiintyneet instat. Muistathan käydä myös seuraamassa omaa instagram tiliäni @pauline_xs sekä blogille tekemääni tiliä @paulinetheblog.

   Keiden instagramit inspiroivat sinua?

kiss
4 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä fiidejä kaikilla noilla!! Muakin inspiroi Julia Ahosen insta :)

  - Kiia // http://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julian installa on ihana väriteema mun mielestä, joka inspiroi tosi paljon :D On ihanaa ku välillä noinkin pieni juttu voi elävöittää inspiroinnin!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, josta löytyi uusia ihania seurattavia!

  Written by Neea

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset