LZSP9639

"A pair of brilliantly cut cotton trousers can be more beautiful than a gorgeous silk gown..." - Yohji Yamamoto

XWFL6604

BMDY1579

Minulla on todella tyhmä tapa aina haukkua, vähätellä ja jopa ottaa asenne "en ymmärrä", silloin kun joku uusi juttu tulee muotiin pukeutumisessa. Tämä on ollut ihan pienestä pitäen enkä ole tavasta päässyt eroon, mutta onneksi se ei nykyään koske ihan jokaista muoti-ilmiötä, mitkä tulevat esille. Esimerkki nenän nyrpistelyni kohteita ovat olleet ugg kengät, rannekello ja septumi. Uggeja en tosin enää käytä. 

Parin kuukauden aikana kohteenani ovat olleet puvun housut. Ylipäätänsäkin housut, mutta enemmän puvun housut, sillä ne ovat näyttäneet vähän typerältä. Minulla oli siis "en ymmärrä" asenne päällä, kunnes housuja ja asukokonaisuuksia alkoi ilmestyä enemmän. Aloin ihastumaan housuihin, miltä ne näyttivät muiden päällä. Nyt sitten puolestaan omistan yhdet! 

HICB5085

DXSK1065

TMNH6674

Minulla kestää hetki tottua johonkin tyyliin, mutta tuo ei kuitenkaan tarkoita, että ihastuisin jokaiseen villitykseen. Olen aina myös ehkä pakittanut hiukan liikaa tällaisten klassisten tyylien kohdalla. Lapsena ja teininä en kokenut sitä omakseni ja nyt sitten taas tiedän ettei se ole kauheasti Rillen mieleen. Töissä minusta on ihana kuitenkin näyttää hiukan klassisemmalta, joten ostin maanantaina 2.7. housut ja olin oikeastaan iloinen, että Rille kannusti vielä ostamaan nämä. Hän ensin ihmetteli, mitä housuja tarkoitin, kun niitä etsimme jokaisesta kaupasta, sitten silmät suurenivat; "Ai niiku chinot! Ostat ihmeessä. Mäkin voisin ostaa sellaset uudestaan." Siinä vaiheessa kun mies, joka on henkeen ja vereen räppärityylinen sanoo tahtovansa chinot siristän silmiäni ja kysyn, mitä olet tehnyt miehelleni.

PHDQ6977

QXNH1001


Paita // Zara
Housut // Monki
Kengät // Monki
Kello // H&M

Omistan nyt oikeastaan kahdet tälliaset housut, mutta nämä hiukan "ilmavammat" ovat lempparini. Olen oikeasti käyttänyt näitä melkeinpä joka päivä tällä viikolla. Sitten taas kun ihastun johonkin vaatteeseen ja saan sen käteeni niin kulutan sen oikeasti puhki. Tulette varmasti siis näkemään näitä housuja paljon.

   Mitä mieltä itse olet tästä villityksestä? Yay or Nay?