THE HOLIDAY STYLE TAG

Tällaisia jouluaiheisia tagejä on paljon, mutta itse päädyin nyt tekemään tämän tyyliin painottuvan, sillä muutenkin tässä joulun alla tulen kertomaan aika paljon omasta joulustani sekä suhtautumisestani jouluun.

talviasu1

1. Mikä on lempi jouluinen kynsilakkasi? Totuus on että itse en ole mikään kynsilakkaihminen. Omat käteni tärisevät siihen malliinettä lakkaus menee aina pilalle, en jaksa koskaan odottaa niiden kuivumista jote aika useasti pinta on epätasainen ja en koskaan muista poistaa niitä. Revin sitä lakkaa yleensä suihkussa pois. Pidän kuitenkin kauniista kynsistä ja joskus tulen varmasti rakenne kynnet ottamaan, sillä se olisi varmastikin parempi ratkaisu minulle. 

talviasu9

talviasu3
Kaulahuivi Bella kirpputori // Takki H&M // Legginsit New Yorker // Villasukat äidin tekemät // Maiharit H&M

2. Mikä on lempi jouluinen huulituotteesi? Siis mikä tahansa punainen huulipuna on se minun juttuni jouluisin. Punainen väri on yleensäkin sellainen joka tekee jouluisen fiiliksen.

talviasu2

talviasu6

3. Jouluinen vaate jota olet pitänyt eniten päälläsi. Omistin yhdessä vaiheessa punaisen paidan, jossa oli olkapäissä hopeisia timantteja. Olin ostanut sen Gina Tricosta ja se oli mitä täydellisin joulupaita. En vain ollenkaan tiedä mihin se on kadonnut. Hukkunut kaiketi muutossa tai jotain. Ennen sitä paitaa tai sen katoamisen jälkeen ei ole ollut kylläkään toista yhtä hyvää jouluista paitaa. Paitsi tänä vuonna aion kyllä ostaa jonkun kauhean jouluvillapaidan!

talviasu8

talviasu4

4. Jouluinen asuste jota olet käyttänyt eniten. Ainoa mikä minulle tulee mieleen on punaiset silmälasini, jotka halusin ainoastaan sen vuoksi että voisin pitää jotain punaista joulukuussa. Sain silmälasit 9-luokalla eikä minulla silloin oikein ollut mitään punaista. Puhumattakaan muista väreistä. Aikalailla mustaa ja harmaata.

talviasu7

talviasu5

5. Lempiulkovaatteesi kun lumi jää maahan. Tuo kuvissa näkyvä takki. Ostin sen vuosi sitten H&M:sta ja harmittelin kun siinä ei ollut taskuja. Olin jo myymässä takkia pois kunnes muutama viikko takaperin hoksasin avata taskujen ompeleen. Sieltä tulikin juuri sopivat kolot käsille. Taskut takissa ovat minulle kyllä tärkeät sillä en todellakaan ilman niitä tiedä mitä tehdä käsilläni.

Miten itse vastaisit näihin kysymyksiin?

xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Täytyy pitää mielessä jos tän tagin itsekin tekisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Jos teet niin linkaa ihmeessä se sitten mulle :D

   Poista
 2. Olipas kiva tägi! Punainen huulipuna on mullakin ahkerassa käytössä erityisesti näin joulun aikaan. Sellanen ruma jouluneule ois kyllä ihana, en oo ikinä sellasta omistanut ;D♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin tossa yks päivä metsästää sellasta, mut kaikki jotka löysin ei ollu sellasia tarpeeks rumia xD Ihan liian saman tyyppisiä ku mitä jo valmiiksi omistan

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset