LAHJAIDEAT HUKASSA

paketti1

Tämä aika vuodesta on se jolloin jokainen miettii mitä ostaa kenellekin lahjaksi. Se on varmastiki suurin kysymys koko vuoden aikana mikä on kaikkien huulilla. Toiset ovat maailman parhaita lahjan ostajia ja toiset taas eivät. Joillekin on tosi vaikea ostaa mitään kun taas toisille keksii aina jotain annettavaa. Postauksia sekä videoita tästä aiheesta löytyy todella paljon internetin syövereistä, joten en itse tule siis ehdottamaan että osta poikaystävällesi rannekello, tyttöystävällesi kaulakoru, sisaruksellesi leffalippu ja äidillesi kirja. Tällä postauksella annan vinkkiä mistä kannattaa etsiskellä sitä "ahaa tää olis täydellinen lahja" -hetkeä.

paketti2

1. Pinterest on kaiketi paras paikka etsiä inspiraatiota mihin tahansa ja kun muutama teistä ehdotti minulle etsimään sieltä vaikutteita tyyliini olen tehnyt sen nyt kaiken kohdalla. Jos pidät pienestä väkertämisestä niin Pinterest on oikea kultakaivos jokaiselle DIY rakastajalle.

2. Käytännöllisyys on kaiken a ja o, jos lahjan keksimisessä on kauhea vaikeus. Se on oikeasti ihanaa kun saa lahjan jolle tulee oikeasti käyttöä. Toki tulee myös se tunne että "jes nyt tätä ei itse tarvitse ostaa", mutta suurempi on se lämmin tunne sydämessä kun lahjan antaja on oikeasti ajatellut sinua. 

paketti3

paketti4

3. Kysyminen on myös hyvä kortti käyttää. Jos et tiedä mitä antaisit jollekin ja tarvitseeko hän jotain niin voit suoraan kysyä. Äitini kysyy joka vuosi että onko jotain tiettyä mitä tarvitsen. 

4. Netissä kysyminen sekä erilaisten foorumien selaileminen on myös yksi hyvä vaihtoehto. Joku tulee aina heittämään typerän kommentin, mutta typeryyksien seasta löytyy aina joku kultakimpale. Kavereilta voi myös kysyä että mitä sitä ostaisi tälle henkilölle.

paketti5

paketti6

5. Mieti sitä henkilöä jolle olet lahjan ostamassa. Jokainen on kuitenkin erilainen ja lahjan ei tarvitse olla yksinkertainen esim. jos henkilö pitää pelaamisesta älä osta peliä vaan jokin hänen lempipelinsä fanituote.

6. Ryhmälahja on paras vaihtoehto kaveriporukalle. Ryhmälahja ei tarkoita siis yhtä lahjaa joka jaetaan vaan kaikki saavat saman lahjan tai aika samanlaisen. Esimerkki kaikille kynsienhoito setti, mutta eri väriset kynsilakat. Näin ainakaan kukaan kaveri ei suutu kun toinen sai isomman tai kalliimman lahjan.

paketti7

Oikeanlaisen lahjan löytäminen ei ole vaikeaa kunhan sille antaa hiukan tilaa ajatuksissa. Jos piiristäsi löytyy kuitenkin todella nirso henkilö niin paras lahja hänelle on raha. Ostakoon itse oman lahjansa, jos sinun ostama ei tule kelpaamaan.

Oletko itse tehnyt jot joululahjaostokset?

xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä kiva postausidea, erilainen kun perinteiset lahjaideapostaukset! Varsinkin toi 5. kohta oli hyvä. Tosi kivasti ajateltu, että ei osta suoraan sitä helpointa vaihtoehtoa, vaan jalostaa ajatusta vähän pidemmälle! :)

  VastaaPoista
 2. Tyypilliset lahjaideapostaukset on aina siitä hassuja, että niissä määritellään siitä lahjonnan kohteesta stereotypia. Tämä on kuitenkin kiva ja erottuva postaus, kun nuo ideat pätevät ihan kaikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä ja aika monesti jätän lahjaidea postaukset lukematta, sillä usein tulee liikaa samoja ehdotuksia. Huomenna tuleekin postaus jossa aiheena yksi tosi kliseinen lahja, joka tuli myös tässä postauksessa nopeasti mainittua

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset