SE HEMMETIN RANNEKELLO

kello2

Kun maanantaina hiukan puhuttiin noista lahjoista niin minun on aivan pakko tulla avautumaan tuosta rannekello poikaystävälle lahjaideasta. Aina kun kysytään, mitä hankkia poikaystävälle hirveän moni tokaisee sen kauhistuttavan kellon. Rannekellot voivat olla hienoja, maskuliinisia, mutta kaikki eivät käytä niitä tai se ei edes jokaisen tyyliin sovi. Minusta on jotenkin kauheaa ajatella että suhteessa olevat miehet on lokeroitu niin että oli sitten mikä tahansa lahja kyseessä - syntymäpäivä, joulu, vuosipäivä - sen kuuluisi olla rannekello. 

Itselläni menee muutenkin kulmat ryppyyn hämmästyksestä kun joku tokaisee: "Mitä hankin poikaystävälleni lahjaksi?" Toisin kuin vanhempi, sisko tai kaveri sinun pitäisi ainakin tietää mitä seurustelukumppanillesi ostat. Minulla on aina joku lahja takaraivossa valmiiksi mietittynä Rillelle ja lisää tulee mitä enemmän aikaa tässä suhteessa vierähtää. Esimerkin voin antaa sillä tätä en osta nyt joululahjaksi: Rille ajaa aina hiuksensa - joko kaljuksi tai todella lyhyeksi siiliksi - ja hänellä on parta eli lahjaksi parranhoitotuotteita. 

Joku tulee aina utelemaan, mitä olen ajatallut ostaa hänelle ja kun sanon etten kerro niin luullaan että tahdon pitää lahjaidean itselläni. Ei. Lahjat joita olen miettinyt on yksilöllisesti valittu hänelle eivätkä ne sovi kaikille. Tiedostan kyllä myös ettei Rillelle tarkoitetut lahjat sovi kenellekään kaverieni poikaystäville. Vaikka parta onkin nykyään muotia harvalla on se ja todella harvalla se kasvaa. Kaikille parta ei edes sovi. Puhumattakaan viiksistä.

Eikö muutenkin seurustelukumppanisi ansaitsisi paremman lahjan kuin yhtä kliseisen ja Hollywood ohjaajien päättämän rannekellon? Elämme, ainakin vielä hetken, vuotta 2017 emmekä 1920 jolloin ihmiset olivat vähemmän yksilöitä. Tiedän että joitakin on todella vaikea miellyttää, mutta jokaiselle keksii aina juuri vain ja ainoastaan hänelle sopivan lahjan. Varsinkin jos kyseessä on henkilö jonka kanssa olet suhteessa ja ehdottomasti silloin jos olette jo sanoneet "rakastan sinua".

Nyt voin hengittää kun sain vihdoin ja viimein tämän rannekellon ulos tukkimasta kurkkuani. En väitä että ne olisivat rumia tai huonoja lahjoja, mutta se kun sitä ehdotetaan aina! Joka kerta kun joku ehdottaa rannekelloa lahjaksi se menettää omassa silmässäni enemmän arvoaan. Ehdottakaa sitä rannekelloa ainoastaan silloin jos tiedätte sen olevan hyvä lahja jollekin eikä vaan sen takia koska se tuli ensimmäisenä mieleen kun puhuttiin lahjasta poikaystävälle.


xoxo
Paula

10 kommenttia:

 1. Hahahh huippu postus! Itelle ei tulis mieleenkää ostaa poikakaverille rannekelloo - ei se semmosesta tykkäis, eikä varmaan koskaan käyttäisikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan koska ei käytä kelloa. Rille sai kaveriltaan rannekellon joskus ja se jäi vaan johonki laatikkoon homehtumaan kunnes jatkoi matkaansa toiselle kaverille xD

   Poista
 2. Voihan rannekello! Ei oikein munkaan avomiehelle toimisi lahjaideana tuo. Se omistaa jo yhden rannekellon, josta on ollut patterit loppu niin kauan kuin ollaan tunnettu. En usko, että se ikinä innostuisi rannekelloista varsinkaan niin, että vaihtelisi niitä asujen mukaan jne. :D Ja vastaavasti itse olisin varmaan hämmentynyt ja ehkä jopa pettynyt, jos saisin mieheltä lahjaksi jonkin LV:n tai muun merkkilaukun. Ei ne mua kiinnosta, mutta kauhean usein niitä ehdotetaan lahjaideana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään mistään merkkilaukusta innostuisi tai naiselle kliseisestä korulahjasta. Ite en oo ees kauheesti koruihmisiä. Paljon koruja kyllä löytyy, mut harvoin tulee käytettyä :p
   Ihanasti alotit kommentin. "Voihan rannekello", vois ottaa ton käyttöön xD

   Poista
 3. Hauska postaus! Mun mie ei edes halua että ostan sille kelloa, en osaisi kuitenkaan ostaa hänelle mieluista ja hän on todella tarkka omasta pukeutumisesta :) Mä kyllä olin tosi ilahtunut kun sain MK:n lompakon yksi vuosi, kun en itse semmosta raaskisi ostaa. Tänävuonna menin varmalla pehmoisella paketilla :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MK:n lompakko olis kyl aika ihana xD Ei menis ainakaan helposti rikki. Rillekin on tosi tarkka pukeutumisestaan ja harvoin sille kelpaa mun ostamat vaatteet sun muut, heh

   Poista
 4. Oon niin samaa mieltä sun kanssa :D Jos kyseessä on oman elämän tyyliin tärkein ihminen, ni kyllä ite ainakin haluan hankkia jotain vähän persoonallisempaa ku rannekellon. Tai siis, ei rannekelloissa sinällään mitään vikaa ole, mutta ei ne nyt ihan joka poikaystävän unelmalahjoja ole.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei rannekelloissa todellakaan mitään vikaa ole, mutta juttu on juuri se ettei se tunnu kovinkaan persoonalliselta lahjalta ihmiselle jonka kanssa on suhteessa. Eikä se juuri ole monenkaan unelma avata pakettia josta ilmestyy kello

   Poista
 5. Jes, kiitos tästä! Nää lahja miehelle -mietinnät on aina niin ratkiriemukkaita, etenkin keskustelu kelloista! Ihan kuin miehillä ei olisi persoonallisia mieltymyksiä tai toiveita. Jos ostaisin mun miehelle kellon se päätyisi kaapin perälle ja näkisi päivänvalon vasta, kun se laitettaisiin kiertoon.

  Naurettavaa tässä lahjajutussa on se, että tiedän, että edes Juha itse ei osaisi lahjaa itselleen ostaa, koska kuvittelee, että sillä on jo kaikkea. Mutta lempibändin logolla kaiverrettua Zippoa ja Pulkkinen-maatuskaa sillä ei vielä ole :'D (Voi olla, että ammun itseäni jalkaan, kun rupean tuota maatuskaa itse maalaamaan. No, jos se onnistuu, on se ehkä persoonallisin 30-vuotislahja mitä Pulkkinen-fanille voi antaa :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kävi kerran Rillen kohdalla kun hän kaveriltaan sai kellon jota kaveri ei itse käyttänyt. Päätyi kaappiin pölyyntymään kunnes jatkoi matkaa toiselle kaverille xD
   Toi lahja kuulsotaa kyl tosi persoonalliselta ja varmasti tulee tykkäämään :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset