joulukuu1

1. Suomen itsenäisyys täytti 100 vuotta ja sitä me juhlistimme hyvän ruuan ja seuran kanssa. Tein ensimmäistä kertaa karjalan paistia ja se onnistui paremmin kuin hyvin. // 2. Rille rakastaa aurajuustoa ja mussuttaa sitä välillä kuin leipää. Itsekään en väitä sen olevan pahaa, mutta sitä syödessä ei hengitys oikein ruusuilta maistu. // 3. Joulukuun alussa sitä lunta kyllä satoi, mutta loppu kuusta valkoista peitettä ei oikeastaan juuri näkynytkään.

joulukuu2

4. Kävin kaverini kanssa pitkästä aikaa vierailemassa siinä seurakunnassa jossa kävimem riparin ja olimme isosina muutaman vuoden. Kauheasti ei tuttuja naamoja ollut, mutta pääsi ainakin jakamaan kuulumisia vanhojen työntekijöiden kanssa. // 5. Veli tuli hiustenleikkuuseen, kun äiti ei jaksanut sitä leikata. Siitä tuli parempi kuin hyvä. // 6. OverWatch peli on edelleen suuri pakkomielteeni ja kun Winter season pelissä alkoi olen pelannut taukoamatta. Yritys saada tuo kuvassa oleva skini on ollut kova ja hypin kyllä innosta kun sen sitten sain lootbox:sta. Nuo talviskinit kun ovat vain sen tietyn ajan saatavilla.


joulukuu3

7. Viimeinen ehostustunti ja minulla ei ollut kauheasti tekemistä, joten päädyin väkertämään erään luokkalaiseni hiuksiin kampauksen.

joulukuu4

8. Rille on kyllä nyt yllättänyt tässä kuussa paljon tällaisilla pikku herkku ostoksilla kun hän on käynyt kaupassa. Ihan oikeastaan hyvä että niitä ostaa nyt, sillä ensi vuonna vähenee herkkujen syönti. // 9. Näin facebookissa jonkun tehneen tällaisia pipareita, joten oli itsekin pakko kokeilla. // 10. Sain maailman ihanimman joulukortin isosiskoltani. Siskon lapset ovat kyllä yksi maailman suloisimmista kaksikoista. Heti minun ja veljeni jälkeen, hah!

joulukuu5

11. Joskus on ihan hyvä kaivella sitä vaatekaappia. Ei koskaan tiedä mitä sieltä löytyy. // 12. Olen enemmän kuin innoissani tästä, sillä koskaan blogillani ei ole ollut näin paljon lukijoita. // 13. Olin kyllä loman tarpeessa ja niin varmasti oli moni muukin.

joulukuu6

14. Joulupäivä meni ihan kotosalla ja joulupukin kuumaa linjaa katsoessa sekä pipareista nauttien. // 15. Suunnittelin myös ensi vuodelle postauksia sekä videoita. Yritän olla tubenkin puolella hiukan aktiivisempi.

Miten sinun joulukuusi meni?

xoxo
Paula