koristelu1

Jouluista sisustusta viime vuonna ei ollut tässä pienoisessa yksiössä. En kauheasti mitään osanut sillä melkeinpä koko joulukuu tuli vietettyä äidin luona. Toinen syy oli se että halusin ostaa kaiken muun tarpeellisen ennen tuota pientä tunnelman luomaa tavaraa.

koristelu2

koristelu3

Mietin että olisin leikannut nuo nauhassa olevat yksisarviset pois, mutta päätin sittenkin pitää ne, sillä nyt se näyttää enemmän minulta. Valoketjukaan ei ole oikeasti tarkoitettu kuuseen laitettavaksi, mutta muita ei nyt ollut ja nuo näyttävät kivalta. Joulupallot olen ostanut, mutta ne laitan myöhemmin. Ajattelin joitakin jouluperinteitä kuitenkin säästää vaikka en enää saman katon alla perheeni kanssa asu. Meillä oli tapana ostaa kuusi 23.päivä ja 24.päivä koristella se. Joten ajattelin nyt sen kunnolla koristella sitten jouluna.

koristelu4

koristelu5

Nämä Pentikin patalaput ja liinan sain viime vuonna tädiltäni joululahjaksi ja olen koko vuoden odottanut että voisin ottaa ne nyt jouluna käyttöön. Pitäähän sitä keittiöön tuoda joulua muutenkin kuin kinkun ja piparien tuoksulla.

koristelu9

Sohvapöydälle asetin äidiltä saamani pöytäliinan. Hän ei itse pidä tuosta kyseisestä liinasta, mutta minusta se on todella suloinen. Lisäsin myös tigerista ostamani ison punaisen glitterkynttilän. Se kestää todella kauan. Ensimmäinen kynttilä kesti kolme päivää ja se paloi monta tuntia. Todella yksinkertaista, mutta jouluisen näköistä.

koristelu6

Itse en kauheasti ole tuoksukynttilöiden fani, sillä suurin osa ei miellytä tuoksullaan nenääni ja toiset taas tuoksuvat hyvältä mutta palaessaan haju on liian voimakas. Näitä minun oli nyt kuitenkin pakko kokeilla sillä ne tuoksuvat niin taivaalliselta! Huomaa että olen todella ihastunut tähän tuoksuun, kun pian kaikki kahdeksantoista tuikkua on poltettu.

koristelu7

Tigerista jälleen ostettu kynttilä, johon voi laittaa tuikun. Tuo oli jotenkin niin suloinen etten voinut jättää sitä hyllylle ja maksoi vain euron, joten vielä parempi! Tuossa olen polttanut noita tuoksukynttilöitä, sillä se on kivempi että haju on ulkona kuin sisällä. Samalla peittää tupakan hajun kun lasitettu parveke pitää sen savun ja tunkkaisen hajun liiankin pitkään parvekkeella.

koristelu8

Kauheasti joulu juttuja ei tule varmastikaan nyt ostettua, mutta olisi ihana joku päivä lisätä vielä sisustukseen jouluisia koristetyynyjä, punaiset verhot ja kenties jopa vessaankin punainen suihkuverho.

Oletko itse lisäillyt kotiisi jotain jouluisia elementtejä?

xoxo
Paula