2017 SUOSITUIMMAT POSTAUKSET TOP 10

Eli toisin sanottuna tässä postauksessa ovat ne kymmenen postausta, jotka ovat  saaneet eniten katseluja vuonna 2017. Kerron lyhyesti mitä mieltä itse olen näistä postauksistani. Laitan ne siis katsomis järjestyksessä. Eniten katsomisia saanut tietenkin ensimmäisenä.

kone1


1. IN AND OUT // Aivan ensimmäinen "In & Out" -postaukseni, jonka julkaisin maaliskuussa ja tämä on ihan kärjessä. En ihmetellyt silloin kun tämä pääsi ensimmäiseksi, sillä nämä postaukset ovat aika suosittuja. Hämmästelen kuitenkin suuresti, että tämä kyseinen postaus on pysynyt kärjessä maaliskuusta lähtien. Mikä siinä on? Ne jutut mitkä valitsin postaukseen vai ihan vaan se koska se sattuu olemaan tämän blogin ensimmäinen "In & Out" -postaus? 
Mitä mieltä sinä olet näistä postauksista?

2. ÄIJÄT DIGGAA NEULASTA JA MIETTII MIHIN TIKKAIS SEURAAVAN //  Tämä on yksi suosikki postaukseni. Ihan siksi että siihen on yhdistetty kerrontaa uusimman tatuointini teosta sekä vinkkejä kun menee neulan alle. Olin todella iloisesti yllättynyt kun tämä sai kahdessa päivässä yli 200 katsomis kertaa. Mietin vain mikä siinä oli että se nousi niin nopeasti kakkoseksi. Kiinnostavatko tatuoinnit teitä vai herättikö vain Brädin kappaleen "Kato Mun Käteen" kiinnostuksen?

3. TESTISSÄ L'ORÉAL PARIS COLORISTA SPRAY // Tämäkin on suosikkini, mutta vain sen takia koska ensimmäistä kertaa oikeasti panostin johonkin postaukseen. Tämä oli myös ensimmäinen kunnollinen testaus postaus ja halusin tehdä sen oikeasti kunnolla. En ihmettele että tämä on viiden kärjessä sillä mainostin tätä sivupalkeissa "suosittelen" kohdassa aika monta kuukautta. Tämä on myös ensimmäinen postaus johon Rille otti kuvat.

4. 5 X NETFILX SARJAT // Olen ylpeä tästä, mutta samaan aikaan myös en ole. Tämä on yksi niistä postauksista jonka julkaisin ja tein ainoastaan koska en keksinyt mitään muuta juuri sinä päivänä. En kyllä ihmettele että tämä on päässyt viiden joukkoon. Todella moni etsii aina uusia ehdotuksia, mitä katsoa netflixsistä. Se miksen kauheasti pidä tästä on se että tämä postaus alkaa jo ideana olla tosi kulutettu. Tosin silloin kun tämän julkaisin niin siltä ei tuntunut, mutta nyt hiukan tuntuu kun monessa blogissa ilmestyy jatkuvasti tämä postaus.

kone2

5. KAUNEUSIHANTEENI | WHAT I FIND BEAUTIFUL IN WOMEN AND MEN // Tässä postauksessa ihmetyttää se että se on viidenneksi katsotuin, mutta siinä on vain yksi ainoakainen kommentti! Kaiketi kukaan ei kommentoi siihen koska se on tammikuussa julkaistu tai koska se on hiukan kökkö postaus. Aihe tässä on hyvä ja olen ajatellut tämän uudelleen kirjoittamista. Olisi kiva saada myös paremmat kuvat. Se on ehkä omasta mielestäni suuri miinus tässä. Suuren plussan annan itselleni siitä että olen aikalailla sanonut asiat suoraan.

6. NISKASIILI | PROS AND CONS // Tämä oli ensimmäinen plussat ja miinukset postaukseni ja olen oikeastaan aika ylpeä tästä. Harmittaa että olen aikalailla unohtanut tämän postaussarjan kokonaan jonka aloitin. Näitä ilmestyi kuitenkin kolme. Pitää jatkaa taas näitä, sillä itse pidän siitä kun saa kuulla asioiden hyviä sekä huonoja puolia. Varsinkin silloin jos kertojalla on kokemusta asiasta. Mitä mieltä itse olet?

7. MY BULLET JOURNAL // Tämäkin on sellainen postaus joka on jäänyt hiukan ja vielä lupasin tehdä jatkoa. Näyttää bujoni tulevia sivuja. En kyllä ihmettele että tämä on tässä top kymmenessä. Monet varmasti etsivät inspiraatiota omaan bujoonsa. Saattaa olla mahdollista että teen vuoden 2018 ensimmäisten sivujen teosta videon, mutta jos kiinnostaa nähdä nuo 2017 bujon sivut niin kerro ihmeessä!

kone3

8. IN AND OUT #2 // Tietenkin tuo toinen osa on myös päässyt tähän listaan. Tässä vain on hauskaa se että kuvat ovat photobucket:ssa ja jostain syystä eivät enää näy. Siihe oli joku selitys jota en muista. Näiden kuvien puuttumisen vuoksi ihmettelen miten tämä voi olla vieläkin tässä. Huhtikuussa kuitenkin julkaistu postaus. Jos totta puhun niin tämän tein aika lailla pakon edestä. En ole missään vaiheessa pitänyt tästä kyseisestä postauksesta. Mitään ihmeellistä vikaa siinä ei ole, sillä ei se eroa ensimmäisestä yhtään. Paitsi aiheilla. Kai se on se että pakotin itseni tekemään tätä ja siksi en pidä siitä.

9. VALMISTUJAISET // En oikeastaan kauheasti ihmettele että tämä on tässä listassa. Mietin vain että kuinkakohan moni on pettynyt kun ei olekaan ollut sellainen perinteinen valmistujais postaus. Kuvia mekosta ja ruuasta yms. Tämäkin on sellainen postaus josta pidän ja en pidä. Pidän sen erilaisuudesta, mutta olisin kyllä saanut enemmän kuvia kyllä ottaa.

10. EI MENNYT SUUNNITELLUSTI TÄMÄ PÄIVÄ // Tämä yllätti oikeastaan yhtä paljon kuin tuo tatuointi postaus, sillä koskaan mikään kuulumis postauskeni ei ole saanut näin paljon katselu kertoja. Vetikö puoleensa se että postaus ilmestyi ekstemporee vai koska aihe ei ollut niin iloinen? Vaikka aihe ei ollut niin iloinen pidin itse kuitenkin siitä kuinka avoin uskalsin olla ja finally otin hiukan rennomman oloiset kuvat. Sellaiset joihin ei oltu kauheasti panostettu. Nopeasti vain otettu ja ihan hyviä niistä tuli.

Mitä mieltä sinä olit näistä postauksista? 

xoxo
Paula

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat postaukset päässy sulla top kymppiin! Noi in&out -postaukset on kyllä tosi kivaa luettavaa, joten en ihmettele että sellainen on ykkösenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl tosi monen mieleen ja iteki tykkään niitä lukea. Vähän vaa aina jää niiden teot ku aina ei oikein keksi sisältöä niihin, hehe.

   Poista
 2. Kiva postaus, mun on pakko sanoa että mun blogin suosituin hakusana on ollut helposti Netflix ja semmonen että ne on tasaisesti katsottuja! Mutta noi In and Out postaukset hauskoja, mutta usein oon ihan eri mieltä kun muut. Pitäisi joskus toteuttaa oma versio niin kaikki ois silleen "ei ei ja ei!"

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl oikeastaan ihmettele ton Netflixsin kohalla kuinka suosittu se voikaan olla. Mielelläni kyl lukisin sun blogista tollasen "in & out" -postauksen. Olis kyllä kiva nähdä kuinka eri mieltä sitä olis :DD

   Poista
 3. Apua miten keskeliäästi oot nimenny toiseksi suosituimman! :D Ihan mahtava, pisti hymyilemään jo pelkkä otsikko, joten en ihmettele, että jengi on ollut kiinnostunut siitä, mitä se sisältää!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että oot tota mieltä :D
   Mietin iteki et se on varmasti ollu siinä otsikossa mikä sen huomion on herättäny

   Poista
 4. Haha hauska huomata, että melkein puolet näistä oli sun omia suosikkeja ja puolet sit sellasia, joista et itse niin tykkääkään. Mutta siinä se taas nähdään - vaikka panostais johonkin postaukseen ihan kauheesti, se ei välttämättä kiinnosta ja sit taas se postaus, josta itse oot epävarma, kiinnostaakin! Muakin huvitti mun suosituin postaus, joka tosiaan oli vaan mun hiustenvärjyystä. :-D En ihmettele yhtään et toi In & Out oli sun suosituin, ne on tosi mielenkiintosia lukea! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyl huomaa et moni sellanen postaus josta ei ite pidä niin saa tosi paljon huomiota ja sit miettii miksi!? Toivon kyllä että ens vuoden puolella joku postaus menee ton ensimmäisen "in & out" -postauksen ohi xD

   Poista
 5. Wau, kivoja postauksia! Ei ihme, että noita on luettu eniten. :--) Komppaan kyllä niin Erjaa ton kakkosen otsikon kekseliäisyyden suhteen! Oli pakko päästä lukemaan heti ja hyvä postaushan se oli, etenkin kun itteä kiinnostaa tatskat paljon.

  VastaaPoista
 6. Mä oon kyllä tykännyt ihan jokaisesta sun postauksesta, koska oot niin hyvä ja taitava kirjoittamaan! :) Mun suosikki kaikista sun postauksista on tuo kuudenneki suosituin postaus! Ajattelin itsekin tehdä jonkun tämän tyyppisen postauksen blogiin jossakin vaiheessa :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset