VANHA TAKAISIN KÄYTTÖÖN

Hei, tässä pieni kamerapäivitys! Mulla on siis vieläkin tavoitteena ostaa uusi kamera, mutta nyt sillä hankinnalla ei ole niin kova kiire. Toisin kuin muutama päivä sitten. Löysin vuoden alussa mun vanhan samsungin digikameran tavaroideni joukosta. Harmittelin silloin sitä kun en löytänyt kameran akun laturia. Akku oli loppunut enkä saanut sitä auki. Hiukan pettyneenä laitoin kameran sinne mistä sen olin löytänyt.

 photo kamera1_zpsyxml4qpr.jpg

 photo kamera2_zpsxgz6pxyr.jpg

Pari viikkoa sitten tajusin että netissähän myydään kaikenlaista ja varmasti löydän tuon kameran akulle sopivan laturin. Viime perjantaina (31.3.) muru sitten löysikin nopeasti oikean laturin ja se me tilattiin. Yllätyin kuinka nopeasti se oli noudettavissa läheisestä pakettiautomaatista. Maanantaina (3.4.) tuli ilmoitus että nyt se on lähtenyt liikkeelle ja eilen se sitten olikin jo sinne lokeroon ilmestynyt. Hintaa tällä laturilla oli 28,80€ ja se tuli otettua digitarvike.fi nimiseltä sivustolta. Tällä hetkellä tämä laturi oli paljon parempi ostos kuin uusi melkein 500 euron kamera. Mulla olisi pieni haave saada Canon EOS M3 kamera itselleni. Siihen taidankin nyt rahaa ruveta säästämään.

 photo kamera3_zpswv8lj2ot.jpg

Heti kotiin päästyäni akku meni lataukseen ja parin tunnin päästä pienessä innostuksessa kokeilin toimiiko kamera. Se toimii moitteettomasti! Ensimmäinen kamerani oli Canonin digikamera ja tämän sain sitten sen mentyä rikki kun yritin kuvata videota. Se on tarina toiseen kertaan. Tällä samsungilla on siis ikää melkeinpä kuusi vuotta. Tähän mennessä oon kuvannu kaikki tämän blogin kuvat puhelimellani - lukuun ottamatta hiihtolomaa jolloin koulun järkkäri oli lainassa. Nyt on kiva päästä kuvaamaan ihan kameralla nämä kuvat postauksiin. Ajatus että postauksen kuvat ottaa kameralla kuulostaa kivemmalta. Se että kameran saa kiinni kameranjalkaan on myös helpottava ajatus. Puhelimellekin voisi kyllä hankkia oman.

Minkälaisella kameralla sä kuvailet? Onko jotain tiettyä kameraa jonka tahtoisit?

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Toi vaikuttaa oikein kätevältä kameralta & hitsi kuin söpön värinen! :D Ite kuvailen blogin kuvat NikonD3100 järkkärillä ja se on oikein hyvä mun käytössä. Kyllähän sitä aina vaatii parempaa ja parempaa kuvanlaatua, mutta tällä hetkellä ei oo rahoja ostella parempaakaan :) Ehkä sit joskus!

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aika usein tyytyväinen kuvien laatuun, mut haluun uuden kameran ihan sen takia et kuvia olis helpompi/kivempi ottaa

   Poista
 2. Ittellä EOS M3 ja voin vaan suositella ♥ Mutta sit kans semmonen vinkki, että kuulutko fb:ssä kamerakirppikseen? Siellä välillä hyviäkin kameroita tosi edullisin hinnoin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mukana siinä ryhmässä. Vielä ei oo vaa tullu sellast hyvää ja halpaa kameraa vastaan. Taidan olla muutenki ehk liian tarkka kameran hankkimisen suhteen. Muru on monta hyvää löytäny, mut ku ei oo ollu se minkä haluan nii vähän ollu sillee meeeh :p

   Poista
 3. Tuo on kyllä niin söpön värinen! Itellä on kamerana Nikon Coolpix L27 :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :D Taisin valitakin sen juuri tuon värin takia sillon ku tuli ostettua

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset