MY MARCH VIA SNAPCHAT & INSTAGRAM

Kuukausi on jälleen vaihtunut ja nyt kun on kuun ensimmäinen päivä niin on aika muistella kulunutta kuukautta. Tällä kertaa kuvat on snapchat:sta sekä instagramin tarinasta otettuja. Oon ite ihastunu instatarinan filttereihin. Mun mielestä ne kuvat näyttää paremmalta kuin snap:ssa otetut, mut kyl se snapchat menee silti edelle. Rupesin kauhistelemaan kun facebookiin tuli tuo sama tarina juttu. Eikö kukaan enää osaa keksiä uusia juttuja, vaan pitää kopioida muilta?

 photo maaliskollaasi1_zps3ldkcitv.jpg

1. Kuukauden alussa olin ekaa kertaa kaverini uudessa kämpässä yötä. ♡ 2. 6 kuukautta ilman kattolamppua ja vihdoinkin sellanen tuli hankittua. 3. Kävin pitkästä aikaa sokoksen meikkiosastaolla eikä sieltä voi tietenkään poistua ilman kaunista taideteosta kämmenselässä.

 photo maaliskollaasi2.1_zps2saprt0n.jpg

4. Naistenpäivänä muru osti mulle keksejä. Se tietää et suklaa ja keksit on parempi lahja kuin kukat, jotka hetken kuitenkin on vaa kauniita.  5. Löysin tavaroiden joukosta "Wreck This Journal" kirjan, jonka ostin kaks vuotta sitten. Tyhjä vieläkin. Ajattelin tän vuoden tavotteeks laittaa et saisin sen ees puoleen väliin täytettyä. ♡ 6. Kiia Innanmaa blogin inspiroimana aloitin itsekin Bullet Journal:n täyttämisen.

 photo maaliskollaasi5_zps2c7uf1ml.jpg

7. Leikkasin tai oikeastaan löyin tiskejä pestessäni vahingossa veitsellä sormeeni. Eka kerta ikinä.  8. Oon vieläkin niin laiska etten oo ottanu selville missä täällä on pesutupa vai onko ollenkaan, joten käyn edelleen äidin luona pesemässä pyykkejä.  9. Sain näistä kirjoista ainoastaan neljä myytyä, mut onneks ei tarvinnu raahata loppuja takaisin kotiin.  10. Muru latasi mulle "Rise of The Tomb Rider" pelin ja haltioissani pelasin sitä. Nopeasti sainkin sen pelattua läpi.

 photo maaliskollaasi3_zpsofr3cbga.jpg

11. Sopivasti tuli numeroon 11 sillä 11.päivä menin kahden kaverin kanssa juhlistamaan Baarikärpänen nimiseen baariin mun 20-vuotis synttäreitä. 12. Seuraava päivä olikin mun synttäripäivä ja muutama kaveri tuli kakkukahveille. ♡ 13. Kaverit oli ihania ja ostivat mulle nää pallot. Vieläkin parin viikon jälkeen ne leijuu tossa samassa paikassa.  14. Synttärikakun tein itse ja se oli yllättävän hyvää eikä niin suklaista kun olin ajatellut. 

 photo maaliskollaasi4_zps3lid11rr.jpg

15. Tortillat on yksi mun lempiruuista.  16. Oli ihanaa heti synttäreiden jälkeen sairastua. Kuume nousi yks kaks.  17. Aina pääsiäisen tullessa lähemmäs alan himoitsemaan suklaamunia. Muru oli ihana ja yllätti mut muutamaan otteeseen tuomalla kauppareissulta mukanaan muutama kindermuna.  18. Mulla on siis vuoden nuorempi veli - 1998 - ja se käy kerran kuussa aina kylässä. Sitäki on kiva nähdä muutenki ku vaa sillon ku käyn äidin luona.

 photo maaliskollaasi6_zpsplc73md5.jpg

19. 24-26.3 tuli vietettyä laivalla ja hauskaa kyllä oli. Täytyy ottaa tyttöjen kanssa monta kertaa kyllä uusiksi!

Minkäslainen teidän maaliskuu oli?

xoxo
Paula

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan oloinen maaliskuu tuota kuumetta lukuunottamatta! Pääsiäisen lähestyessä on kyllä pakko saada pari suklaamunaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuume tuli kyllä aika puskista, mut oon kuitenki tottunu siihen et flunssa iskee mulle usein. Mulla on aika huono vastustuskyky, hehe.

   Poista
 2. No siis eihän toi sun huulipunakäsi ees oo paha :D taitaa varmaan munkin olla pakko tehdä tortilloja kun niitä tuntuu taas näkyvän joka puolella, tahdon! (paitsi että mulla on puolikas pizzahutpizza jääkaapissa hmm...❤)

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kiire esti kokeilemasta enempää huulipunia. Voisin kyl jäädä asumaan meikkiosastoille xD
   Tortillat on suurta herkkua! Oon nyt vasta oppinu syömään niitä salsan kanssa ja on se kyllä paljon parempaa ku ilman sitä. Pienenä en kauheesti tulisuudesta pitäny

   Poista
 3. Kivoja kuvia ja sulla on kyllä ollut kiva maaliskuu, ainakin tän postauksen perusteella! :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset