photo sisustuskollaasiii_zpspjbanx9d.jpg


Oon jo jakanu tänne yhden osan pienestä yksiöstäni, mut en oo tainnu kunnolla kertoa minkälaiselta tahtoisin asuntoni sisustuksen näyttävän. Nopeasti sanottuna, yksinkertaisia kuvioita ja huonekaluja sekä muutama väriläntti. Muuttaessani halusin vain mustaa, valkoista ja harmaata. Tällä hetkellä noiden lisäksi tahdon sisustuksessa olevan vaaleanpunaista, vihreää, kultaa ja pronssi tai tarkemmin ruusukulta.

Yksinkertaisesti kaunis sisustus on aina iskenyt muhun, mutta silti toivon mukavuutta. Otetaan esimerkkinä meikäläisen sohva. Yksinkertaisen kaunis tyyliltään, mutta ei paras valinta jos etsii mukavuutta. Kun muutin tähän asuntoon mukavuus ei ollut mulla ekana mielessä, vaan ajatus siitä että saisin tänne jotain tavaraa. Nyt kun kaikkea on hankittu nopeasti ja ehkä muutaman sekunnin harkinnalla niin voin rauhassa etsiä parempaa. Parvekkeen tahtoisin muuttaa mukavuuden paratiisiksi.

 photo kollaasi_zpsyyvc2bqw.jpg


Värimaailma on aika tumma tällä hetkellä asunnossani ja tahdon tuoda hiukan vaaleita sävyjä tänne. Kesän tehdessä tuloaan tahdon myös vähän vihreyttä, mutta se taitaa tapahtua ainoastaan kasvien voimin. Mulla on tällä hetkellä yksi yksinäinen viherkasvi ja surullisen näköinen minikaktus, joille pitäisi hankkia hiukan kamuja.

Pinterest on paras paikka etsiä inspiraatiota melkeinpä mille tahansa. Näistä kollaaseista näkee millaista haen kun mietin tai puhun kotini sisustuksesta. Oon kuitenkin jo varautunut siihen ettei se tule koskaan näyttämään olenkaan samalta kuin noissa kuvissa. Miksi? 1) On hyvin vaikeaa löytää juuri samat huonekalut, tekstiilit yms. 2) Murun mielipide merkitsee myös. Vaikka ollaan sovittu murun kanssa että hän päättää elektroniikasta ja mä muusta kotimme kalusteiden sun muiden suhteen niin en silti lähde ostamaan jotain jos muru ei sitä tahdo. Enkä mä tahdo että pelkkä mun kosketus näkyy sisustuksessa. Pitäähän se nyt näkyä et toinenkin henkilö asuu täällä.

Mistä sä etsit inspiraatiota sisustukseen? Minkälainen on sun sisustusmaku? Modernia, maalaisromanttista vai kenties indrustial?

Postauksen kuvat: Pinterest
xoxo
Paula