INSPIRAATIOTA SISUSTUKSEEN

 photo sisustuskollaasiii_zpspjbanx9d.jpg


Oon jo jakanu tänne yhden osan pienestä yksiöstäni, mut en oo tainnu kunnolla kertoa minkälaiselta tahtoisin asuntoni sisustuksen näyttävän. Nopeasti sanottuna, yksinkertaisia kuvioita ja huonekaluja sekä muutama väriläntti. Muuttaessani halusin vain mustaa, valkoista ja harmaata. Tällä hetkellä noiden lisäksi tahdon sisustuksessa olevan vaaleanpunaista, vihreää, kultaa ja pronssi tai tarkemmin ruusukulta.

Yksinkertaisesti kaunis sisustus on aina iskenyt muhun, mutta silti toivon mukavuutta. Otetaan esimerkkinä meikäläisen sohva. Yksinkertaisen kaunis tyyliltään, mutta ei paras valinta jos etsii mukavuutta. Kun muutin tähän asuntoon mukavuus ei ollut mulla ekana mielessä, vaan ajatus siitä että saisin tänne jotain tavaraa. Nyt kun kaikkea on hankittu nopeasti ja ehkä muutaman sekunnin harkinnalla niin voin rauhassa etsiä parempaa. Parvekkeen tahtoisin muuttaa mukavuuden paratiisiksi.

 photo kollaasi_zpsyyvc2bqw.jpg


Värimaailma on aika tumma tällä hetkellä asunnossani ja tahdon tuoda hiukan vaaleita sävyjä tänne. Kesän tehdessä tuloaan tahdon myös vähän vihreyttä, mutta se taitaa tapahtua ainoastaan kasvien voimin. Mulla on tällä hetkellä yksi yksinäinen viherkasvi ja surullisen näköinen minikaktus, joille pitäisi hankkia hiukan kamuja.

Pinterest on paras paikka etsiä inspiraatiota melkeinpä mille tahansa. Näistä kollaaseista näkee millaista haen kun mietin tai puhun kotini sisustuksesta. Oon kuitenkin jo varautunut siihen ettei se tule koskaan näyttämään olenkaan samalta kuin noissa kuvissa. Miksi? 1) On hyvin vaikeaa löytää juuri samat huonekalut, tekstiilit yms. 2) Murun mielipide merkitsee myös. Vaikka ollaan sovittu murun kanssa että hän päättää elektroniikasta ja mä muusta kotimme kalusteiden sun muiden suhteen niin en silti lähde ostamaan jotain jos muru ei sitä tahdo. Enkä mä tahdo että pelkkä mun kosketus näkyy sisustuksessa. Pitäähän se nyt näkyä et toinenkin henkilö asuu täällä.

Mistä sä etsit inspiraatiota sisustukseen? Minkälainen on sun sisustusmaku? Modernia, maalaisromanttista vai kenties indrustial?

Postauksen kuvat: Pinterest
xoxo
Paula

8 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kauniita esineitä ja huonekaluja. Tykkään noista väreistä tosi paljon, kun noi sopii hyvin yhteen. Itse asun vanhempieni luona eli mulle jää sistuksestavaksi vain mun oma huone. Ja inspiraatiota etsin vain omasta päästäni. Tykkään tosi paljon itsekin harmaasta, valkoisesta ja kullasta. Tää oli kokonaisuudessaan mielenkiintoista luettavaa ja hyvin toteutettu! :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis nää kuvat on otettu Pinterestistä. Anteeks unohdin mainita asian. Olis kyllä tosi mahtavaa jos asunto näyttäis täysin samalta kuin kuvissa :D

   Poista
 2. Mä tykkään sisustuksessa vaaleista sävystä, joka ei tosiaankaan näy mun & poikaystävän tän hetkisessä kämpässä :D Koska hän muutti sinne vuosi ennen mua niin tietty hän sen myös sisusti omilla ehdoillaan. Mutta heti kun poikakaveri valmistuu niin ai hitsi kun ootan sitä että päästään muuttamaan ja sitten MÄ saan päättää myös jotain juttuja! :) Tietty pitää myös kuunnella sitä toista osapuolta, eikä itse määrätä kaikkea - voi olla kyllä omalla kohdalla hieman hankalempi juttu XD Noh, sen näkee sitte! Jokatapauksessa taas kerran kiva ja mielenkiintonen postaus :)

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muru ei oo vielä omaa mielipidettään kunnolla kertonu mulle mun sisustusmausta, mut valitteluja ei oo ainakaan tullu xD Hänelle tosin tärkeintä on vaa et tietokoneelle on hyvä pöytä ja että kaijuttimet on parasta laatua.

   Poista
 3. Wow, sul on kyl mielettömän ihana koti ja sisustus! Kivalla tavalal yhdistettyjä kuvia, sul on silmää! <3 :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis noi kuvat on Pinterestistä. Tällaiset pikkujutut välillä unohtuu kun kiireessä oikolukee ja tarkistelee postauksia :d

   Poista
 4. Ihania kuvia oot tähän postaukseen valinnut! Itse tykkään hyvin samantyylisestä sisustuksesta. :)

  Vilma´s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kuvia löytyi tosi paljon, mut sit niistä oli hanakala valita mitkä ottaisin. Kaikki ku oli just sopivia :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset