KOIRAKAVERIN KAVERIKIRJA

On jälleen perjantaipostauksen aika! Jos siis jotkut eivät ole vielä lukeneet "bloggaaja" osiota, jossa kerron hiukan itsestäni ja blogista niin tässä pieni lyhyt info: Perjantai on se päivä jolloin aina tulee jonkinlainen postaus. Tyhmästi nimesin sen perjantaipostaukseksi. Uuden nimen voisi kyllä keksiä.

Tänään esittelen teidät mun perheen karvaisimmalle jäsenelle. Mochina a.k.a. Mokkula, Moo, tuhoaja, pummija, drama queen, töppötassu, nuolija on meidän ihana pieni karvavauva, joka on yksi Espanjan pelastuskoirista. Meillä on ollut aikaisemmin pelastuskoira, mutta hän ei ole enää joukossamme. Kaksi viikkoa elettiin ilman koiraa edellisen kuoltua kunnes törmättiin tähän söpöläiseen. Espanjan kulkukoirat ry oli sama paikka mistä oltiin meidän edellinen koira Meltchior - jota kutsuttiin Melliksi - hankittu. Nämä kaksi muistuttavat pikkusen toisiaan ulkonäöltään, joten pieni epäilys siitä että Mochina olisi Mellin serkku tai pikkusisko on käynyt mielessä. Mellillä oli tosin luppakorvat ja hiukan kihara turkki.
Mochina asustaa äitini sekä pikkuveljeni luona, mutta otan sen aina silloin kun voin niin hoitoon luokseni. Kuten esimerkiksi nyt. Mulle on iskenyt myös tosi kova koirakuume. Ehkä tässä joku päivä Mochina saa itselleen siskon tai veljen leikkikaveriksi.

 photo mokkula1_zpsobhbkakq.jpg


Ikäsi, painosi ja rotusi? - Täytin juuri 14.2. neljä vuotta, painan melkein 9kg enkä ollenkaan tiedä mitä rotua olen. Arvaukset siitä että mitä kaikkea minussa on ovat kivoja.

Mikä on lempiherkkusi? - Kaikki mikä vain on tippunut lattialle, on pöydällä tai lautasilla. Syön mitä vain enkä kadu jos vatsani menee sekaisin. Paitsi sitten kun siihen koskee.

Oletko koskaan tuhonnut mitään? - Tuhoan yleensä kaikki leluni. Mama piilottaa kaiken muun herkullisen pureskeltavan, sillä edeltäjäni söivät hänen silmälasejansa ja piilottivat kenkiä. Minua tosin enemmän kiinnostaa se ruoka ja varsinkin se ihmeellinen laatikko johon on laitettu kaikki syömättä jätetyt ruuat. Roskikseksi kai ne sitä kutsuvat.

Leikitkö mielelläsi muiden kanssa vai oletko tappelupukari? - Tykkään leikkiä hippaa muiden koirien kanssa. Kukaan ei kuitenkaan astu tassullansakaan minun kotiini. Silloin näytän hampaita.

 photo mokkula2_zps2ug01ela.jpg


Missä nukut mieluiten yösi? - Maman, Paulan tai Junnun vieressä, Junnun sängyn alla, omassa nojatuolissani tai sitten penkillä joka on maman huoneen vieressä. Täytyyhän minun nyt tietää millon hän herää.

Mikä on lempilelusi? - Kuvassa oleva kettu -lelu. Vielä en ole saanut tehtyä reikää siihen. Se on kovempaa tekoa kuin saman tyyppinen possu -lelu joka minulla oli ennen tätä. Sen tuhosin alle 20 minuutissa ja olen ylpeä siitä.

Jos pöydälle olisi jäänyt makkara ja olisit huoneessa yksin, mitä tekisit? - Söisin sen ja jos muita olisi huoneessa yrittäisin syödä sen. Joku antaisi sen kuitenkin minulle.

Oletko kova uimaan? - Vihaan vettä. En ymmärrä miksi mama pesee minut välillä. Minullahan on kieli sitä varten.

 photo mokkula3_zpsub81uzef.jpg


Minkälainen olisi täydellinen päiväsi? - Koko päivä vietettäisiin puistossa, jossa saan juosta. Olen nopea kuin raketti.

Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä? - Sain kerran melkein pupun kiinni, mutta mama sai minut ensin. Olen kuullut tarinoita edeltäjästäni, joka sai kerran metsähiiren kiinni, söi sen pään ja vei loput mamalle. Minusta se oli kilttiä viedä loput maman sänkyyn. Hän antaa meille ruokaa niin täytyy meidänkin viedä mamalle.

Minkälainen omistajasi on? - Minulla on kolme omistajaa, mama, Paula ja Junnu. Rakastan heitä kaikkia paljon. Maman luona saan ehkä pikkuisen noottia kaikesta pahasta mitä teen, mutta Paulan luona en niinkään. Siellä saan paljon ruokaa ja hänen kumppaninsa jakaa aina ruokansa minun kanssani. Tiedän kyllä että olen välillä rasittava, mutta he rakastavat minua silti.

Onko teille lemmikkejä? Minkälaisia he ovat? Jos ei ole niin tahtoisitko lemmikin?

xoxo
Paula

9 kommenttia:

 1. Voi, että on suloinen ilmestys :) mulla on kaksi kääpiövillakoiraa, Hertta ja Nestori. Molemmat omia, ihania persooniaan ja niin erilaisia!

  Rapsutuksia sinne ❤

  VastaaPoista
 2. Voii ihana postausidea ja niin suloinen koira <3
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen pikkuinen hän on. :-)
  Ihana ja erilainen postaus idea!
  Mulla on ollut pari kääpiöluppakorvakania elämäni aikana ja kovasti haaveilen omasta koirasta. Varsinkin shetlanninlammaskoira olisi ihana hankkia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu joskus kissa ja hamsterikin, mutta koira on kuitenki sellane et se sopii enemmän meidän talouteen. Mochina on nyt meidän neljäs koira enkä osaa kyl olla muiden kuin koirien kanssa. Hämmennyn suuresti jos saan pupun syliin xD

   Poista
 4. Kiva postausidea, tällaista en oo ennen nähnytkään. :)
  Ja aivan ihanan söpö koira ❤

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli jotenki tosi hauska :D Tällä vintiöllä on kuitenki tosi paljon sanottavaa xD

   Poista
 5. Aivan ihana koira! Itekin oon jo kauan miettinyt hankkivani oman koiran, mutta opiskelijabudjetti ei vielä anna myöden. :/ Sulla on muutenkin kiva blogi, jäin seuraileen. :)

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mokkula on kyl yks luonnepakkaus. Välillä se on niin kiltisti ku olla ja voi ja toisinaan taas se käyttäytyy ku pentu eikä kuuntele yhtään :DD
   Kiitos :3 Ihana kuulla!

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset