Hello darlings! Ajattelin nyt tässä taas näiden muiden postausten joukkoon lisätä toisen kuulumispostauksen. Harvemmin mä kerron täällä kuitenkin, mitä mun elämässä tapahtuu. Otetaan näin heti alkuun puheeksi mun tän kevään tehtävä lista (klikkaamalla pääset postaukseen). Mites se edistyy? Noh, rahan käytön listaaminen oli tosi hyvä idea. Välillä oon unohtanu kirjata ylös mitä oon ostanu, mut oon aika hyvin perillä mun menoista. Herkkuihin menee vieläkin liian paljon rahaa, joten sitä vielä treenataan. Treenaamisesta puheen ollen! En oo vielä juoksemista alottanu, mut käyn joka aamu lenkillä. Siitä saa tosin kiittää pientä karvakasa Mochinaa, joka on nyt täällä hoidossa loppu kuun. Tämä tarina pitää kertoa alusta.

 photo mfiilis1_zpscsc6qwv4.jpg

Viides päivä oltiin murun kanssa auttamassa mun äitiä tyhjentämään varastoa. Äiti ja pikkuveli ovat muuttamassa 29.päivä tätä kuuta Kannelmäestä Ruskeasuolle. Ruskeasuo on Pikku Huopalahden vieressä, jossa asuttiin 18 -vuotta ennen kuin muutettiin kantsuun. Siitä tuli ajatus että jos teitä kiinnostaa niin tekisin postauksen, jossa esittelisin tämän pienen kaupungin osan, joka monille on tuntematon.

Silloin keskiviikkona veljeni ja Mochina tulivat sitten tänne pikkuiseen asuntooni kyläilemään. Veli raahasi pöytätietokoneensa tänne ja murun kanssa tekivät pienen pesän mun keittiöön. Tarkemmin sanottuna lanitusluolan. Veli lähti perjantaina pois, mutta koira jäi. Mochinan oli tarkotus tulla muuton ajaksi tänne hoitoon. Päätettiin et on helpompi jos se on täällä kuun loppuun. Ei oo sitten tiellä kun tavaroita pakataan. Pieni muutenkin vaan ihmettelisi et mitä täällä tapahtuu. Muutto pikkiksestä kantsuun oli sille aika stressaava. 

Oli ihanaa kun veli oli kylässä. Mullahan on kaksi vanhempaa siskoa, mutta heidän kanssaan mulla ei oo samanlaista suhdetta kun mikä mulla on veljeni kanssa. Musta on tosi ihanaa että broidi tulee toimeen murun kanssa, ne on ku veljeksiä. Toisin ku muiden kanssa ei se oo niin hyvää pataa ollu.

 photo mfiilis2_zpsjlyktbwr.jpg

Hiukan oon nyt myös suunnitellu tulevia postauksia sekä miettiny videoita. Vielä en tuossa video asiassa oo edenny, sillä niiden teko on vielä harkinnan tapaisessa suunnittelussa. Jos teen videoita niin tahdon suunnitella kunnolla. Niitä viime vuoden puolella tehdessäni oli se aikalailla kamera päälle ja pölöttämään. Blogi oli mulle aika samanlainen. Oon ymmärtäny ettei mitään voi kuitenkaan hutaista.

Näin loppuun voisin esittää pienen pyynnön. Olisi mahtavaa jos kertoisit minkälaiset postaukset sua kiinnostaa. Musta olis nimittäin tosi kiva päästä hiukan tutustumaan teihin lukijoihin ja satunnaisiin seuraajiin. Blogit on myös tarkotettu teille lukijoille. Sen lisäksi että teen itseäni kiinnostavia postauksia on niiden aiheiden kiinnostettava myös sua. 

Kerro myös mitä sulle kuuluu. Mitä oot ehtiny jo tässä huhtikuun aikana miettimään ja tekemään?

xoxo
Paula