Herätys kello ei herätä, puhelimesta loppuu akku, myöhästyminen koulusta, läksyjen sekä avaimen unohtaminen kotiin, tietokone menee rikki ja kaikki kova työ kirjoittamasi esseen parissa on mennyttä... Meillä kaikilla on huonoja päiviä. Joskus huonot tapahtumat seuraavat toinen toisensa perään tai sitten vain on sellainen olo ettei nyt mikään onnistu. Mulla oli tossa vähän aika sitten todella huono päivä ja mietin miten tästä nyt pääsisi eroon. Tein niitä asioita mitä yleensäkin kun mulla on huono päivä. Sainkin silloin idean jakaa teille muutaman vinkin siitä miten selvitä huonosta päivästä.

 photo mooampme1_zps3xw3qdim.jpg

1. Tee jotain joka kohentaa mielialaasi. Simppeli neuvo. Huonon päivän olon saa helpoiten unohtumaan tekemällä asioita jotka tekevät iloiseksi. Oli se sitten musiikin kuuntelu, kuppi kahvia tai netflixin katsominen.

2. Let some steem out. Huuda tyynyyn, lyö säkkiä tai käy juoksemassa. Kun on todella vittumainen päivä niin paras tapa on päästää se viha ja ärtymys ulos. Itselleni paras tapa on yleensä päästää höyryt ulos pienellä otettelulla nyrkkeilysäkin kanssa.

 photo mooampme3_zps5m6rk2c0.jpg

3. Yritä nähdä asian positiivinen puoli. Jos on yksi asia joka tekee päivästäsi huonon niin koita nähdä asian positiivinen puoli. Opitko uuden asian? Oliko tilanne kenties opetus?

4. Kääriydy peittoon ja mökötä. Joskus on vaan hyvä mennä sänkyyn makoilemaan ja mököttää. Kulmat vaan alas, otsa ryppyyn ja suu mutrulle. Mököttäminen on sallittua.

 photo mooampme2_zpsc5umac1c.jpg
Housut Cubus / T-paita Monki / Villasukat H&M

5. Keksi jotain hauskaa tekemistä loppupäiväksi. Koko päiväinen mökötys ei ole kuitenkaan kenellekään hyväksi. Jos mökötät koko päivän niin asia vaivaa sua myös seuraavanakin päivänä. Koita keksiä jotain hauskaa tekemistä vaikka kavereiden kanssa illaksi. Näin et päädy nukkumaan ärtymyksen kourissa.

6. Puhu. Asian jakaminen on aina hyvä idea. Puhu äidille, siskolle, kaverille tai kenelle vain jolle on helppo avautua. Koskaan ei ole hyvä pitää kaikkea sisällään. Puhuminen helpottaa.

Minkälaisia vinkkejä teillä olisi huonoille päiville?

xoxo
Paula