PIDÄ IHOSI PUHTAANA


UJAL4868
*Postaus toteutettu yhteistyönä It'S SKIN Finlandin kanssa

Olen muutaman kerran jo sanonut, että itse olen ollut todella huono hoitomaan ihoani. Rasvaan todella harvoin, unohdan monesti pestä meikit ennen nukkumaan menoa ja huuliakin rasvaan ihan liian usein. Tästä huolimatta minulla ei ole mitään sen suurempia iho-ongelmia, mutten suosittele kenenkään tehdä samoin kuin, miten itse teen. Muistan kun tasan vuosi sitten puhuin muutamien bloggaajien kanssa ja he sanoivat että 20 -vuotta täytettyä pitäisi alkaa käyttämään yörasvoja sekä muutenkin enemmän huolehtia ihostaan. Mietin että onko se totta?

RMQO8803

Kuten "Korealaista ihonhoita" -postauksessa mainitsinkin niin ihon hoitaminen alkaa silloin vauvaiässä ja, mitä enemmän ikää tulee ihonhoito rutiinit muuttuvat. Kaikilla se on erillainen, sillä jokaisen iho on erilainen. Kaikilla on erilainen ruokavalio, tottumukset sun muut tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon. En itse tiedä, että olisiko se 20 maaginen luku yörasvan ja silmänympärysvoiteiden aloittamiselle. Minusta se menee pikemminkin niin, että aloita silloin tiettyjen tuotteiden käyttö, kun iho sitä tarvitsee. Älä käytä liian rasvaista tai liian kevyttä. On tärkeää pitää ihon oma öljyn tuotanto tasapainossa, mutta myös tarpeeksi puhtaana, ettei niitä mustapäitä tai finnejä ala syntymään tuotteiden käytön vuoksi.


JOYP3176

Sain It'S SKIN:ltä testattavakseni yhden heidän ihonpuhdistusvaahtonsa ja siitä on pieni arvio tässä postauksessa, mutta ennen sitä muutama omat pikku vinkkini, miten siirtyä talvesta kevääseen ihon hoidon kanssa.


FROM WINTER TO SPRING
skin care edition

vähennä raskaita rasvoja
Jos omistat kuivan ihon talvisin niin rasvaisempi kosteusvoide on silloin paras vaihtoehto ihosi luonnollisen öljytuotannon tukemiseksi. Näin keväällä kannattaa vaihtaa kevyempään kosteusvoiteeseen, jotta tasapaino säilyy. Varsinkin kun säät ovat nyt lämpenemään päin. Siirtymisen helpottamiseksi voit joka toinen päivä levittää talvella käyttämääsi rasvaa ja toisena päivänä taas tuota kevyempää tai sitten käytä raskaampaa kosteusvoidetta yöllä ja kevyempää päivällä.

hankaa ja kuori
Iholla on taipumusta olla vähemmän herkkä sen kosteustasapainon ollessa korkea. Kiitokset voi esittää sille kosteudelle, joka nyt ilmassa lisääntyy, sillä nyt on paras aika käyttää sieniä ihoa pestäessä sekä kevyitä kuorinta-aineita, jota iho raikastuisi ja hehkuisi.

käytä aurinkorasvaa
Kun säät ovat nyt ihanasti lämmenneet niin tapamme mukaan siirrymme siitä omasta lämpöisestä ja kotoisasta kolosta ulos valosta nauttimaan. Yleensä myös siksi koska sisällä saattaa olla aivan liian kuuma. Kun siirrymme ulos ihomme altistuu enemmän auringolle kuin pari kuukautta sitten, joten hyvä idea on ottaa se aurinkorasva nyt käyttöön.

vaihda meikkiesi sävyjä
Vaikka tummat ja rikkaat sävyt ovatkin täydentäviä niin se pätee vain talvikuukausina. Keväällä nuo sävyt ovat hiukan ylenpalttisia. Vaihda sävyt siis hiukan pehmeämpiin, hennompiin kuten vaaleanpunaiseen ja persikan sävyyn.

käytä viikottain kasvonaamiota
Lisää ylimääräistä öljyä ja irrota huokoset käyttämällä savi naamiota kerran viikossa. Savi kuoritsee ja pehmentää ihoa, mikä auttaa pitämään ihon kirkkaana ja rauhallisena myös kevyellä kevätkaudella. Hyvä vaihtoehto on myös kangasnaamiot.

YHGW6297


It'S SKIN Appelsiiniuute ihonpuhdistusvaahto |  Päivittäiseen kasvohoitoon tarkoitettu, elinvoimaa antava puhdistusvaahto, joka poistaa tehokkaasti lian ja meikin.
Sisältää appelsiiniuutetta, joka C -vitamiinipitoisuutensa ansiosta tukee kollageenin toimintaa, stimuloi verenkiertoa ja supistaa huokosia. Appelsiiniöljy stimuloi verenkiertoa, vähentää turvotusta, ryppyjä ja finnejä. Sopii kuivalle ja elinvoimaa kaipaavalle iholle.


HSVK5496

testissä
Ensivaikutelma | 12.huhtikuuta, klo 09:03 - Tuli kokeiltua aamusuihkun yhteydessä. Tuotetta on kehotettu käyttämänä aamulla ja illalla, joten kokeilen tässä viikon aikana sitä oikein. Tuoksu on appelsiinimainen, ei paha, eikä määrää tarvitse edes paljoa. Vaahdottui todella hyvin. Olin ottanut pähkinän kokoisen klöntin tuotetta. Tuli puhtaampi olo ja ihmeellistä iho tuntui huuhtelun jälkeen sormilla testatessa nihkeältä, mutta kasvoissani itsessään ei siltä tuntunut. En kauheasti eroa nähnyt, mutta huuhtelin tuotteen nopeasti pois, sillä minusta tuntui, että sitä oli mennyt silmääni.

12.huhtikuuta, klo 20:25 - Ilta toimien yhteydessä putsasin kasvot meikistä tämän tuotteen avulla. Olin laittanut eyelineriä, joka ei kauhean hyvin lähtenyt tuotteella, mutta syynä saattoi olla myös etten kauheasti hieronut silmiä. 1) Pelkään tosi paljon silmieni puolesta, että sinne menisi jotai. 2) Töissä minulle tuli paperihaava sormeen ja aine kirveli, joten kasvojen pesu oli nopea. Putsasin silmät tavallisesti tuotteen jälkeen ja tuon ihonpuhdistusvaahdon käyttämisen jälkeen meikki oli jotenkin helpompi putsata pois silmiltä kuin aikaisemmin. Ihoon jäi pieni nahkea tunne, joten rasvasin vielä kasvot ihan perus apo basella.

Testissä ollut viikon, 19.huhtikuuta, klo 19:50 | Nyt on viikko tullut käytettyä tuotetta, en ole ihan pakkauksen suosituksen mukaan joka ilta tai aamu käyttänyt. Välillä unohtuu  ja toisinaan taas ei jaksa. Niinä iltoina en aina käyttänyt, jolloin en ollut meikannut. Kasvoista on kyllä epäpuhtaidet hävinneet, varsinkin nenän alueelta. Huomasin myös että silmänaluseni eivät ole yhtä tummat kuin yleensä, jonka uskon johtuvan tuotteen sisältämästä C -vitamiinista, koska selosteessa luvataan sen stimuloivan verenkiertoa sekä kollageenin toimintaa. 


FYOO4721

Mielipiteeni ihonpuhdistusvaahdosta | Näin kokonaisuudessaan tuote on todella hyvä. Iholle tulee puhdas olo sekä tuote tekee sen, mitä se on luvannutkin. Kuitenkin tuotteen käyttämisen jälkeen ihosta tulee vähän kireä. Sen kireyden tuntee sormenpäillä ei itse kasvoissa ja tämän vuoksi yleensä itse rasvasin todella pienellä määrällä kasvot. Lopetin myös hetkeksi tuotteen käyttämisen, sillä en vain jaksanut pitää yllä sitä rutiinia että pesen kasvot joka päivä kahdesti, vaikka se olisi ehkä ihan hyväkin juttu. Huomasin että epäpuhtaudet alkoivat tulla takaisin, mutta ei onneksi pahemmin kuin yleensä.

   Vaihdatko itse ihonhoito rutiiniasi kesäksi? Millä tuotteella puhdistat omat kasvosi epäpuhtauksista?

ruusu

4 kommenttia:

 1. Mulla vaihtuu ihonhoitorutiini jatkuvasti, mulla on luonnoksissa viime viikolta kirjoitettu ihonhoitorutiini postaus, josta lähes puolet tuotteista on jo nyt vaihtuneet uusiin 🤔😂 Vaahdot ja geelit ovat yleensä niitä tehokkaimpia putsareita jolloin nihkeää tai kiristävää kunnetta voi kyllä esiintyä 😁 Kuulostaa muuten todella hyvältä tuotteelta 😍

  VastaaPoista
 2. Siis huomaan, että mun ihonhoito jotenki unohtuu aina mitä lämpimät kelit on - johtunee ehkä siitä, että oon jo niin ärsyyntyny siitä kuinka paljon joudun aurinkorasvaa tunkemaan kaikkialle, niin ei jaksa sen sähläyksen lisäks sit oikeen ajatella mitään muuta.
  Tää kuitenki nyt inspiroi mua taas pitää vähän parempaa huolta mun naamasta, vois esim jonkun kasvonaamion vetästä tänään tästä johtuen :'D
  Ihana postaus!!

  VastaaPoista
 3. Hyvän kuuloinen tuote ja tuo pullokin näyttää kivalta! Nyt täytyy myöntää, ettei multa löydy yhtään tuon tyyppistä putsaria. Pitäisi ehkä hankkia... :D

  VastaaPoista
 4. Mulle on tullut jo melko jämäkät kasvojen puhtaanapidon rutiinit. Mutta en ole niistä oikein koskaan kirjoitellut tai jakanut mitään juttua blogiin. Ehkäpä olisi aika harkita tällaista :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset