HUHTIKUU INSTASTORYN SILMIN

huhtikuu1

Huhtikuu saa väistyä ja nyt ollaan lähempänä kesää. Hui kun aika kulkeekin nopeaa tahtia! Toukokuu on kiva aloittaa nopealla pikku katsauksella huhtikuun tapahtumiin sekä totta kai ihanilla meijän pikku prinsessan kuvilla.

huhtikuu2

Tästä huulirasvasta on kyllä oikeasti tullut yksi lemppareistani. | En kyllä kaipaa yhtään noita kylmiä kelejä ja lunta. | Maistoimme Rillen kanssa näitä sipsejä ja en todellakaan suosittele. Aivan järkyttäviä!

huhtikuu3

Koulussa aloitettiin vaalennus- sekä raitaopinnot. Tosi kiehtovaa sekä vaikeaa, mutta kuitenkin hauskaa puuhaa. | Sää on kyllä täällä pk seudulla hyppinyt sumuisesta, sateiseen ja auringon paisteeseen sekä rakeitakin on satanut. Kerran kaikki jopa yhden päivän aikana. | Tukuissa käyminen on yksi töistäni työssäoppimispaikassani ja oikeastaan se on aika kivaa, sillä pääsen liikkumaan sekä olen tutustunut todella hyvin Framedan myyjään. Rakastan pieniä juttutuokioitamme, kun hän aina muistaa mistä olemme jutelleet.

huhtikuu5

Otin yhden päivän vapaaksi koulusta, sillä menin katsomaan mummiani. Vaarini kysyi tulisinko hänen seurakseen kun tämä lähtee kokoukseen töiden puolesta ja sanoin heti kyllä, vaikka en tiennyt olisiko opettajalleni ok, että olisin poissa. Mummillani on alzheimer eikä sitä tiedä milloin se etenee niin pitkälle ettei hän enää minuakaan tunnista ollenkaan. 

huhtikuu6

Pesulassa työskentely on ihanan rentoa ja yksi päivä oli sellainen jolloin sain muutaman tunnin vapaata, kun asiakkaita ei ollut. Kiertelin siis Helsingissä ja ennen kuin palasin salonkiin kipaisin yhdessä tukussa noutamassa muutaman shamppoon ja hoitoaineen.

huhtikuu7

Olin hiukan rohkealla fiiliksellä ja puin hameen päälle. Oli kyllä hyvä vaihtoehto kun oli ihanan lämmin. | Päädyttiin nauttimaan ensimmäisestä kunnon auringonpaisteesta omalle parvekkeelle viilentävien juomien kera. | Rille harvoin imuroi, mutta sillon kun hän niin tekee on hänellä oma hauska tapa imuroida muutama paikka. Esimerkkinä hänen oman työpöytänsä läheisyys.

huhtikuu8

Mikko on sanonut, että minulle saa tulla asiakkaaksi kampaamoon, mutta silloin täytyy vain varmistaa että joku neljästä tuolista on vapaana. Yksi kaverini onkin jo käynyt tuolissani. | Olen jonkin aikaa jo tahtonut oman piirtopöydän ja lainasin veljeni omaa, jotta tietäisin onnistuuko sillä piiirtäminen. Hiukan vaikeaa ja turhauttavaa aluksi, mutta kyllä se siitä. | Uhkarohkeana jälleen laitoin sitten biker takkini päälle. Uhkarohkea siksi koska se ei ole kaikista lämmin takki ja kyllä pikkuisen kylmä oli, kun tuuli mutta ihana oli pitää jotain muutakin takkia vaihteeksi. Odotan vain lämpimiä kelejä, jotta pääsen pukemaan farkkutakkini.

huhtikuu9

Kyllä se piirtäminen alkoi sitten sujumaan enkä sitten sen jälkeen tahtonut muuta tehdäkään. | Yksi paras asia keväässä ja kesässä on tuo pitkään kestävä valo. Jossain vaiheessa juu siihen kyllästyy, mutta vielä näin alussa se tuntuu ihanalta, kun niin kauan on elänyt pimeydessä. | Paras kenkä välintä töihin, sillä ei ollut jalat kipeenä paljon kävelyn jälkeen.

huhtikuu10

Pieni haikeus kyllä aina iskee, kun joutuu lähtemään työpaikalta. Olisin mieluummin koko ajan tuolla kuin myös koulussa. | Ruuan hakeminen ei ole oikeasti yksi työn kuvistani. Hain sitä samalla kun oli tukussa käyntiä ja Mikolla ei ollut vapaa-aikaa tarpeeksi asiakkaiden välillä. | Maailmani mullistui kun äidille mennessäni hyppäsin sähköbussiin ja tajusin pystyväni lataamaan pian kuolevan puhelimeni. Enemmän oikeasti näitä busseja!

   Miten sinun huhtikuusi sujui?

ruusu

6 kommenttia:

 1. Kiva huhtikuu on vaikuttavanut sulla olevan! :)
  Ja sun työharjoittelupaikka kuulostaa kyllä myös mukavalta ja rennolta. :)

  VastaaPoista
 2. Liian ihana feedi, oikeen kauhistuttaa omat kuvat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on kyllä melkeenpä aina toi sama fiilis ku kattelen muiden feedejä xD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset