guide for beginners

Tein sen vihdoin ja viimein! Kävin värjäyttämässä vaaleat kutrini punaisiksi! Kampaamo Pesulassa nyt vielä tämän kuun työskentelevä Sanna - siirtyy Kampaamo Kotosaan ensi kuussa - lupautui värjäämään kutrini ja niin me sitten torstaina värjäsimme. Sanoin hänelle, että köyttää minut tuoliin, jos alan epäröimään, sillä olen kuitenkin monta vuotta tätä väriä päässäni aprikoinut. Onneksi ei tarvinnut ja väristä tuli aivan ihana! "Sulle sopii toi väri niin hyvin, että tuntuu ku sulla olis aina ollu toi", muut kampaamossa työskentelevät sanoivat kuivauksen jälkeen ja olen oikeasti samaa mieltä. Tämä väri tuntu niin luontevalta, että en itsekään muista, miltä näytin vaaleissa hiuksissa. Tämä postaus ei ole kuitenkaan pelkästään uusien hiusten hehkuttamista, vaan halusin myös jakaa muutaman vinkin teille, jotka ensimmäistä kertaa värjäävät hiuksensa ja muutenkin kaikille hiustensa värjääjille.

AJWC9089

Lopputuloksena silkkiset hiukset...
1. Pese hiuksesi shampoolla, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille.
2. Käytä hiusmaskia tai jotain muuta hoitoa hiuksillesi ja anna sen olla 5 minuuttia.
3. Pese hiusmaski pois ja levitä hiuksiisi hoitoainetta. Anna vaikuttaa 3 minuuttia.
4. Huuhtele hiukset hyvin.
5. Ennen stailausta muista suojata hiukset lämmöltä.

Jos satut harkitsemaan tai muutenkin omistat tällaiset ei "natural" värillä värjätyt hiukset niin ehdoton juttu on vähän väliä käyttää color maskia, jotta hiusten sävy ei haalistu. Värjätyiden hiusten kohdalla niiden hoitaminen on todella iso juttu. Se voi olla joillekin aikaa vievää, raskasta, rahan tuhalusta ja jopa tylsää, turhaa juttua, mutta jos tahtoo ylläpitää väriä sen eteen täytyy tehdä jotakin. 

XGLS5840

KUIVILLE
arganöljy
Sopiva kuiville tai todella kiharille hiuksille. Helpottaa hiusten stailausta ja auttaa vaurioitunutta hiusta palautumaan.

OHUILLE
risiiniöljy
Sopiva ohuille hiuksille. Buustaa hiuksen kasvua, kosteuttaa ja tekee hiuksista pehmeän tuntuiset.

KAIKILLE
kookosöljy
Sopii kaikille hiustyypeille. Auttaa pitämään hiuksen ja päänahan terveenä. Ehkäisee myös hilseilyä.

MZFM7339

HYVÄ TIETÄÄ
 Kun olet värjännyt hiuksesi odota kaksi päivää ennen kuin peset ne shampoolla.
 Sitten kun peset hiuksesi älä käytä kuumaa vettä.
 Vältä uimista uima-altaassa, sillä vedessä oleva kloori aiheuttaa värin haalistumista.
 Uudelleen värjää usein, jotta värin tasaisuus pysyy, mutta älä liian usein tai se vahingoittaa hiusta liikaa.

NAWQ5274

Tässä oli nyt tällaisia todella pieniä vinkkejä värjätyiden hiusten hoitamiseen, mutta nuo kannattaa pitää mielessä varsinkin jos on hiukankin erikoisempi sävy päässä. Juuri vaikka tämä punainen tai platina. Olen kyllä niin tyytyväinen tähän väriin ja iso kiitos siitä kuuuluu Sannalle, joka jaksoi tämän värin päähäni laittaa. Käy ihmeessä kurkkaamassa hänen instagraminsa @hairbysannamaaria, josta näet muita hänen töitään.
Kuvasin videon värjäyksestä ja samalla yritän palata vloggaamisen maailmaan. Käy kurkkaamassa video tästä.

   Mitä mieltä olet sopiiko punainen minulle? 

ruusu