HUHTIKUU

IMG_8443

Tulee oikeasti monestikin mietittyä näiden "kuukauden suosikit" postausten ja videoiden tarkoitusta tai sitä että miksi niin monet sitä tekee. Suurimmaksi osaksi nämä ovat kyllä mielenkiintoisia ja se riippuu ihan tekijästä. Onhan se kiva nähdä muiden suosikkeja ja onko itsellään samanlaisia kiintymyksen kohteita. Yksi syy ainakin, miksi itse näitä teen ja miksi luen muiden blogeista näitä. Mutta aviopierut nyt sikseen ja itse viime kuun suosikkien pariin!

KAUNEUS JA TYYLI

huhti1

huhti2

Keltainen silmämeikki | Löysin tämän luomivärin meikkipussistani ja päätin ensimmäistä kertaa kokeilla tätä, kun tuo keltainen on värinä ollut nyt muodissa ja ihastuin siihen! Harvoin oikeasti käytän värikästä silmämeikkiä, mutta oli ihana kokeilla jotain erilaista ja vielä ihastua siihen. Tämä kesä tulee varmasti olemaan todella värikäs silmämeikkini suhteen.

huhti3

huhti4

Pinkki | Ihastuin myös uudestaan pinkkiin. Tuo W7 Candy Blush on oikeasti poskipuna, mutta koska noin räikeä pinkkin ei ole oikein poskipunaani sopiva (en edes poskipunaa käytä koskaan) niin päätin käyttää tätä silmämeikissäni. Päädyin myös olemaan yhtenä päivänä aivan pinkki ihan kenkiä ja hupparia myöten. Oli kyllä ihanaa olla värikäs kuin tavan omaisesti musta.

huhti5

Käsikorut | Omistan kaksi kalevalan käsikorua ja niitä ei ole oikein koskaan tullut käytettyä. Paitsi jossain juhlissa, mutta nyt aloin käyttämään näitä ihan muuten vain. Yleensä käytän vain kaulakoruja, joten oli kiva kun kädessäkin oli jotain. Oli hiukan fancympi olo, kun rannetta koristi jokin.
Olen alkanut myös harkitsemaan rannekellon ostamista, jota työssäoppimisohjaajani Mikko oikeastaan suositteli. On helpompi katsoa aikaa ranteessa olevasta kellosta hiuksia pestessä. Tietää milloin sen olaplexin on laittanut ja koska se täytyy huuhdella. Nyt metsästän siis täydellistä kelloa!

MINÄ

pesula4

Työssäoppimispaikka | Tämä ensimmäinen kuukausi on ollut aivan mahtava! Vaikka minulla on käynytkin yksi asiakas - tänään tosin tulee nro. 2 - niin silti olen oppinut paljon pelkästään jo hiusten pesusta. Olaplexin opettelu on ollut myös kiinnostavaa. Näiden lisäksi olen myös päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin sekä ymmärtänyt kuinka rankkaa, mutta hauskaa hiusala on. Ihanaa on että minun ei tarvitse voivotella kun työssäoppiminen loppuu, kun pääsen tekemään kesällä heille töitä. Siellä ollaan siis enemmän kuin kaksi kertaa viikossa! Jännittävä ilmoitus muuten. Mikko on pyytänyt minua tekemään omaa pientä palstaa juuri keskiviikkona avautuneeseen verkkokauppaansa, josta löytyy myös blogipostauksia. Suostuin asiaan oikeastaan heti kun hän asiaa ehdotti. Olemme jo hiukan suunnitelleet, mitä tekisin, koska ja varmaankin videona tulee suurin osa jutuista. Kannattaa käydä siis tutustumassa I Make Your Hair Day verkkokauppaan ja blogin esittely postaukseen niin näet ympäristön, jossa tulen työskentelemään. Jos kaikki sujuu hyvin niin ensi viikon puolella pääsen julkaisemaan oman työni ja samalla aloittamaan todella jännittävän yhteistyön sekä postaussarjan. Kerron tästä tarkemmin ensimmäisen postauksen ilmestyttyä, kun tämä sarja ei kuitenkaan omaan blogiini ole tulossa.

SARJAT

got

Game of Thrones | Sarja sijoittuu Westerosin ja Essosin maanosiin, joissa yhdeksän vuotta kestänyt kesä on muuttumassa talveksi. Westerosin aatelissuvut kamppailevat Seitsemän kuningaskunnan vallasta sillä aikaa kun kylmässä pohjoisessa valtavan jäämuurin takana vanhat taruolennot tulevat uudestaan esiin uhaten koko Westerosin turvallisuutta. | Olen yrittänyt kerran lukea tähän sarjaan perustuvan kirjan, mutta teksti oli niin pitkäveteistä ja tylsää, että lopetin ihmeellistä kyllä kuudennen luvun jälkeen. Aloin nyt katsomaan tätä sarjaa, sillä kauan se on ollut tarkoituksena ja oikeasti todella koukuttava. Melkein tunnin kestävistä jaksoistaan huolimatta katsoin tämän sarjan kahdessa viikossa. Todella koukuttava, täynnä juonen käänteitä sekä samaistuttavia hahmoja, että sellaisia joita ei voi olla vihaamatta. Ärsyttävintä on se, että seuraava kausi ilmestyy vasta vuonna 2019.

kimmo

Kimmo | Sarja kertoo työtä vieroksuvasta Kimmo Hietalasta, joka joutuu työvoimatoimiston pakottamana ottamaan vastaan työn Julkkis -lehden puhelinmyyjänä. Samaan aikaan työssä aloittaa myös ylemmästä keskiluokasta tuleva perheenäiti Ulla, joka on tullut hakemaan työstä vaihtelua tylsään avioelämäänsä. Kimmo rakastuu palavasti Ullaan ja tietenkään siitä ei seuraa mitään hyvää. | Todella hauska sarja, jossa tuttuja näyttelijöitä kuten Jussi Vatanen ja Kari Hietalahti. Kimmo on ihanan sanavalmis ihminen, mutta toivottaman rakastunut Ullaan, joka ei osaa päättää ollako Kimmon kanssa vai aviomiehensä Ramin. Ulla on hahmona hyvä, mutta suurimman osan ajasta ärsyttävä, kun tahtoo ja ei tahdo olla Kimmon kanssa. Hauska sarja tylsille lauantaipäiville ja jokainen jakso löytyy ihanasti yle areenasta.

KIRJA

huhtikuu

Victoria Aveyard - Punainen kuningatar | Veri jakaa ihmiset kahteen kastiin - punaisiin ja hopeisiin. Punaiset ova rahvasta, jota lähes jumalallisia voimia omaava hopeisten eliitti hallitsee. Mare Barrow on 17 -vuotias punainen taskuvaras ja joutumassa pian sotaväkeen. Tilanne muuttuu yllättäen, kun vastarintaliike Purppurakaarti horjuttaa hopeisten ylivaltaa, ja suojellakseen ystäväänsä Mare päätyy hopeisten keskuuteen. Siellä hänelle ja hopeisten hoville valkenee, että punaisesta verestään huolimatta marella on oma, kuolettava voimansa. Maresta tehdään hopeisten prinsessa, mutta maailmassa, jossa vallankumous ja rakkaus sekä valta ja oikeus kamppailevat, ei mikään ole mustavalkoista ja kuka tahansa voi pettää kenet tahansa. | Yksi maailman kokuttavimmista kirjasarjan aloituksista jonka olen koskaan lukenut. Tekstikin on aivna lumoavaa, hypnoottista. Kirja ei ole kauheasti täynnä kapinallista veren vuodatusta, mutta se on yhtä kiehtovaa, sillä halu tietää miksi Mare omaa samanlaisia voimia kuin hopeiset on vain pakko saada selville. Se on täynnä rakkautta, fantasiaa, salaliittoja ja aivan mahtavia juonen käänteitä. Kirja ei ole myöskään pehmoinen eli samalla tavalla kuin pottereissa tässäkään ei säästellä kuolemissa. Kuten oikeassakaan elämässä eivät kaikki ihanat ihmiset voi paeta kuolemaa. Kirja myös hyvin pysyy noissa sanoissaan; kuka tahansa voi pettää kenet tahansa.

PELI

huhti6

Harry Potter - Hogwarts Mystery | Huhtikuun ihan loppu metreillä näin bongasin tubesta videon, jossa muutama testaili tätä peliä. Videota en katsonut, sillä itse halusin nähdä millainen tämä peli oli. Jäin heti koukkuun. Peli sijoittuu aikaan, jolloin Harry ei ole vielä kouluun tullut, joten on kiva nähdä tuttuja kasvoja sekä parasta on kun pääsee opettelmaan loitsuja. Tässä saa sen ihanan Tylypahka tuntuman. Aluksi pääsee opiskelemaan loitsuja, taikajuomia ja luudalla lentämistä. Sitten myöhemmin muodonmuutoksia sekä kasvitieteitä. Pelissä on todella jännittävä tarina ja saat itse luoda hahmosi. Typerintä on varmaan se perus jokaisen pelin energiat, jotka loppuvat ja pitää odotella kokonaiset neljä minuuttia että saa yhden lisää. Niitä voi ostaa timanteilla, mutta timantteja pitää olla tietty määrä ja sitten taas timantteja voi ostaa oikealla rahalla. Muuten tämä on todella hyvä ja koukuttava peli sekä ihanasti aina mukana.


RUOKA

huhti7

Drunken Chili Mix | Meillä ei ollut kauheasti ruokaa kaapissa, jotain pientä ja päädyttiin Rillen kanssa hiukan leikkimään niillä. Vaikka ruualla ei kuulukaan leikkiä niin kyllä pitää kaikenlaisia kokeiluja tehdä. Eivätkä kaikki parhaimmat ruuat muodostu kalliimmista aineksista.
Tähän ei tarvita muuta kuin; makkara, puolikas paprika, sipuli ja makaroni tai riisiä, joka minusta olisi parempi vaihtoehto sekä chilipähkinöitä. Maustamiseen puolestaan; soijaa, dijon sinappia, sriracha -kastiketta ja vaahterasiirappia. Tulista, rouskuvaa ja silti ihanasti makeaa.

BIISI


Chris Cagle - I'd Find You | Soittolistani maaliskuulta postuksessa mainitsin pitäväni kantrimusiikista. Kuten rock -musiikilla ja räpillä on omat paikkansa sydämessäni niin on myös kantrilla. Kuuntelin tämän kyseisen kappaleen ensimäisen kerran lukiessani Punainen kuningatar kirjaa ja tämä kappale sai minut syventymään enemmän tekstiin. Samalla oma kirjoituksen inspiraationi sisälläni syttyi. Sanat ovat kauniit  ja vaikka pakostikin olen oppinut ne ulkoa - en valita kylläkään - niin silti tämän kappaleen hypnoottisempi osa on itse melodia, instrumentit. Chrisin ääni tuo vain pientä lisä potkua, mutta ilman laulua tämä kappale silti säilyttäisi kauneutensa.

   Onko sinulla mitään suosikkeja huhtikuulta?

ruusu

7 kommenttia:

 1. Oi vitsi mä oon halunnut niin pitkään testata keltaista silmämeikkiä mutta en vaan oo uskaltanut! :D pinkki on tottakai vakkariväri mulla ja GOT on paras<3 Ei vaan millään jaksaisi odottaa sitä viimeistä kautta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, kokeile! Sitä ei tarvii kokeilla silleen että olis menossa jonnekin, ihan huvikseen vaan. Sitten näkee onko se omaa tyyliä :D
   Muaki häiritsee toi odottaminen. Ensin luulin että se tulee 2018 loppupuolella ja totuttelin siihen ajatukseen, kunnes tajusin kattoo millon se kausi julkastaan Suomessa xd

   Poista
 2. Paljon onnea oman alan kesätyöpaikasta! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi mielenkiintoisia nämä sun suosikkipostaukset, kun sisältävät niin paljon kaikenlaista! Onnea kesätyöpaikasta :)

  VastaaPoista
 4. Keltainen silmämeikki <<33 onnea hei työpaikasta:-)!!

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset