MAANANTAIFIILIS #4 ♥ FLUNSSAKAUSI AVATTU

Flunssakausi on mulla nyt siis virallisesti avattu. Kesä on mulla sitä ainoaa aikaa jolloin en ole flunssassa. Lopun aikaa vuodesta olen sitten kaksi kertaa kuussa nokka tukossa. Hyvällä säkällä olen ainoastaan kerran. Mulla on todella huono vastustuskyky ja sen vuoksi yleensä välttelenkin ihmisiä joilla on pieniäkin flunssan tai minkä tahansa muun taudin oireta. Pienenä on nimittäin tullu ravattua jos minkä sortin sairauden vuoksi lääkärissä ja lastenkliniikalla. Tässä iässä en enää tahdo ravata lääkärissä, sillä suurin pelkoni on olla siellä yksin kun en teidä miten toimia. Siksi yritän vältellä flunssaa pahempia tauteja.

nuha1

Pienet flunssan oireet mulla alkoi eilen. Nokka vuosi ja kurkkuun koski. Kävin siis apteekista ostamassa itselleni uuden nenäsumutteen sekä ensimmäistä kertaa ikinä strepsils imeskelytapletteja. Toivoin ettei mun olisi tarvinnut tänään jäädä kotiin, mutta pieni kuume nousi eikä sitä oikein noilla kahdella nujerreta. Aloin myös syömään äidiltä saamiani D3 -vitamiineja. Suurin syy kuitenkin siihen miksi ostin nuo kaksi nuhan helpottajaa ei ollut koulu vaan Rille. 

nuha2

Rille täyttää nimittäin huomenna huimat 25 -vuotta ja halusin eilen juhlistaa hänen kanssaan synttäreitään. Tiedän nimittäin että huomenna en joko koulun tai tämän kirotun flunssan takia voi oikein mitään juhlia hänen kanssaan. Popsin siis strepsilssejä ja nuuhkin nenäsumutetta kun vein Rillen Chicosiin syömään - hämmästyin kun hän sanoi sen olleen hänen ensimmäinen kertansa siinä ravintolassa - ja sen jälkeen menimme pelaamaan hohtominigolfia. Rille olisi halunnut myös mennä katsomaan Annabel elokuvan, mutta Flamingon Finnkinossa se esitettiin vasta klo 19:30 ja emme jaksaneet odottaa kuutta tuntia elokuvan alkuun. Vaikka flunssani saattoi pahentua eilen niin päivä oli silti ihana ja oli mukava nähdä hymy Rillen huulilla, kun pääsi tekemään asioita joita hän ei aikaisemmin ole syntymäpäivänsä kunniaksi tehnyt.

nuha3

Tämä päivä mulla menee siis flunssan kanssa. Nautin lämpimästä mehusta, sillä teestä en oikein pidä. Siitä tulee pienet nostalgiat kun aina pienenä tuli kipeänä juotua lämmintä sekamehua tai jotain muuta marjamehua. Tarkistelen luonnoksissani olevia blogipostauksia ja saatanpa jopa kirjoittaa muutaman syvällisemmän postauksen tuleville päiville. Välillä niistän ja otan strepsilsin jos kurkussa tuntuu pieni bakteerinpoikanen. Stalkkailen myös Rillen syntymäpäivälahjan kulkua postissa. Tiedän että se ei huomiseksi tule, mutta olisi ihanaa jos kuitenkin tällä viikolla saisin sen hänelle antaa. Flunssa ei ole kiva, mutta toivottaan että huomenna on olo parantunut niin että jaksan mennä kouluun taas oppimaan.

Onko siellä joku sielun toveri joka myös on joutunut flunssan kouriin?

xoxo
Paula

7 kommenttia:

 1. Pikaista parantumista! Itse olen jo kuukauden kärsinyt flunssasta, onneksi viimein alkaa mennä pois :-)

  sinunvaikkahajoat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi höh, pikaista paranemista! Mä kerkesin pari viikkoa sitten jo flunssailemaan. Kului lukemattomia kuppeja teetä ja pullollinen porukoiden tekemää ihanaa marjamehua. Mullekin tulee siitä aina semmoinen nostalgiaolo :)

  VastaaPoista
 3. Sun blogin layout on todella ihana! Liityin lukijaksi :)

  Paranemisia sulle - itse aina flunssan oireillessa otan tuplamäärän C-vitamiinia purkista, auttaa paranemiseen! x

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Yritähän parantua pian! Onneksi pääsit kuitenkin juhlistamaan Rillen syntymäpäivää :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Flunssakausi avattu täälläkin! Ei meinaa millään mennä ohi ja uusia oireita tulee vähän väliä.. liekö saanut jo kaks eri tautia. Paranemisia sinne! 😊

  VastaaPoista
 6. Voi ei, toivottavasti sun flunssa on jo helpottanut :/ Mulla on nyt parin viikon ajan ollut ihan kauhea yskä ja nenä vuotaa vähän väliä. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan mene tästä pahemmaksi.

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset