KAMPAUS- JA LEIKKAUSHARJOITUKSIA

Koulussa meidän täytyy ottaa todella paljon kuvia meidän töistä, joten kamera täyttyy kampaus ja leikkaus kuvista. Ennen ja jälkeen. Pitäähän se jälki nähdä. Mitäpä siis opiskelujeni päivittely olisi ilman että jakaisin muutamia töitäni? Tässä siis muutama kampaus ja leikkaus, joita nyt on koulussa työstetty. 

KAMPAUSHARJOITUKSIA
kalanruotoletti
Tämä oli sellainen työ jossa oli monta vaihetta ja meillä oli vain tietty aika tehdä yksi vaihe. Ensin 5 minuuttia jakaa etuhiukset 5cm leveäksi pieneksi pullaksi otsalle. Sitten 5 minuuttia tehdä kampaajan ponnari. Siinä käytetään kahta pinniä ja kuminauhaa. Sitten harjoiteltiin noin 25 minuuttia kalanruotolettiä. Tämä oli mun ensimmäinen kerta kun lähdin sitä väkertämään. Tämän jälkeen meillä oli 15 minuuttia aikaa viimeistellä kampaus keksimällä mitä tehdä etuhiuksille, koristella ja miettiä mihin tilaisuuteen kampaus sopisi.

hiuskollaasi1

sivuletit
Jos meillä ei ole tunnilla mitään tekemistä kuuluu meidän silloin harjoitella lettien tekoa. Ajattelin siis tehdä jonkin näköisen sivusiilin sisaruksen.

hiuskollaasi2

ranskalainen ja hollantilainen letti
En edes koskaan ole tiennyt että on olemassa hollantilainen letti, sillä kaikki aina puhuu ranskalaisesta teki sen kummin päin tahansa. Letit on vielä mulle todella haastava juttu. Ainakin nämä päätä myötäilevät. Tavallisen osaan kyllä tehdä.

hiuskollaasi7

pikakampauksia
Opettajamme on sanonut että pikakampauksia kannattaa opetella, sillä joskus se voi pelastaa kiireisen asiakkaan päivän. Kun vierailtiin Goldwell:lla niin siellä meille muutaman pikakampauksen näyttänyt mies sanoi että aina kannattaa kysyä tahtooko asiakas kampauksen kaupanpäälle. Varsinkin silloin jos tämä on menossa viettämään tyttöjen iltaa. Moni pikakampaus on todella upean näköinen ja se vain kasvattaa omaa suosiotaan kampaajamaailmassa kun muut näkevät käden jälkeäsi.

hiuskollaasi3

hiuskollaasi4

FÖÖNAUSHARJOITUS
Aina täytyy ottaa ennen ja jälkeen kuvat mutta itseltäni se unohtuu moneenkin otteeseen, kuten oikeastaan koko kuvien otto saattaa muistua mieleen vasta puolessa välissä työntouhua. Opiskelu on niin kivaa että joskus se unohtuu. 

ennen fööniä, märkänä

hiuskollaasi8

valmis föönaus
Harjoittelimme pyöröharjalla föönausta. Latvat piti kääntää sisäänpäin ja tyveä kohottaa sekä jos huomaatte niin ensimmäistä kertaa on sivujakaus.

hiuskollaasi9

tupeerauksen jälkeen
Opettajamme halusi myös sivutreeninä meille että tupeeraisimme hiukset föönauksen jälkeen, jotta näkisimme eron näiden kahden välillä.

hiuskollaasi10LEIKKAUKSIA
ennen leikkausta

hiuskollaasi5

ehjä rakenne harjoitus, pituus 22 cm, 4 senttiä lyhyempi 

hiuskollaasi6

taaksepäin pitenevä leikkaus

hiuskollaasi11

Nyt työstän taaksepäin lyhenevää kampausta ja sen jälkeen hyppäämmekin kerroksittain leikkaukseen. Näissä leikkauskuvissa on muuten sama harjoituspää, mutta valo saa hiukset näyttämään hiukan eri sävyiseltä. Sama pää se kuitenkin on sillä itselläni on vain yksi harjoituspää, jolle leikkauksia voin tehdä. Kohta pitää ostaakin pari uutta.

Mitäs pidätte tällaisista postauksista? Yay or nay?

xoxo
Paula


P.S. Koska nyt on kyseessä hiusaiheinen postaus niin voisin heittää tähän loppuun vielä tänään julkaistun videon.

11 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintonen postaus, tälläsiä lisää ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Nuo sivuletit on niin kivat, voisitpa joskus tehä mulle tollaset! *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :D Joskus voin kenties tulla väkertää sellasen :DD

   Poista
 3. Toi hollantilainen letti näyttää sika hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Lisää tämmösiä postauksia, tää oli tosi mielenkiintonen ja oii ois ihana opiskella kampaajaksi lukion jälkeen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit :3 Tää on tosi mielenkiintonen ammatti!

   Poista
 5. Wau tää oli tosi mielenkiintonen postaus! Ja hienosti oot tehny kaikki kampaukset. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi nättejä lettejä ja kampauksia!😍

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset