Kesän muututtua nyt syksyksi itselleni on tullut hiukan ristiriitaisia tunteita omaa tyyliäni kohtaan. Olen aina ollut varma melkeinpä kaiken muun suhteen. Minkälaista musiikkia kuuntelen, minkälaisen tahdon kotini sisustukseni olevan sekä minkälaisena tahdon blogini ulkoasun pitää. Oma pukeutumiseni on kuitenkin aina ollut aika sekalainen. En ole koskaan pitäytynyt vain yhdessä tyylissä, vaan se on vaihtunut mielialani mukaan. Nyt kuitenkin olen kyllästynyt siihen, miten sekalaiselta vaatekaappini näyttää. Tämä saa jopa joskus asuni näyttämään omasta mielestäin liian sekavilta.

villatakki1

Tiedän kuitenkin mistä en pidä ja mitkä tyylit ovat sellaisia jotka eivät sovi kuvastamaan minua. Persoonaani. Klassinen on liian siistiä, yksinkertaista ja tylsää makuuni. Rock ja punk liian raskashenkistä. Boheemi on maanläheistä, johon en itseäni luokittele. H&M:sta löytyvät vaatteet ovat melkeinpä aina miellyttäneet silmääni, mutta nykyään en osaa yhdistää niitä enää itseeni. Nuo vaatteet näyttävät aivan liian massaan sulautuvilta ja tahtoisin hiukan persoonallisempaa. Monkin kanssa oli sama, mutta nykyään noista vaatteista muodostuvat asukokonaisuudet ovat omaan makuuni liian outoja. 

villatakki3

Olen aina pitänyt skeittari ja tumblr henkisestä tyylistä ja niihin kahteen olen itseni varmasti eniten elämäni aikana itseni luokitellut. Tällä hetkellä kuitenkin kumpikin noista kahdesta tuntuu ihan liian teinimäiseltä. En ole kuitenkaan ollut teini nyt yli puoleen vuoteen. Kun katson vaatteita kaupoissa jokaisesta saan sellaiset tuntemukset että tätä käyttäisi yläasteikäinen eikä parikymppinen.

villatakki2
Villatakki Kirpputori // T-paita H&M // Kaulakoru H&M

Minulla on siis tällä hetkellä suuria ongelmia pukeutumiseni kanssa. Olen muuttunut niin paljon kuluneen vuoden sisällä etten enää tunne itseäni kotoisaksi vanhoissa vaatteissani. Nyrpistän nenääni kaikille vaatteille kaapissani. Tarkemmin sanottuna kaikille paidoilleni. Onnekseni mun ei tarvitse paljon pukeutumistani miettiä arkisin, kun koulussa meidän täytyy pukeutua työasuun. Minkälainen tahansa musta paita kelpaa ja sitten työkengät. Tämä siis helpottaa hiukan elämääni tällä hetkellä.

villatakki4

Tyyli on jokaisen oma asia. Se kertoo jotain ihmisestä ja sen avulla jokainen saa ilmaista itseään. Se että en löydä itseäni vaatekaapistani on minulle iso asia, sillä aina ennen olen pystynyt tekemään sen. Tällä hetkellä jokainen asukokonaisuus tuntuu todella väärältä. Jokin asu voi näyttää hyvältä, mutta se ei tunnu oikealta. Pitäisi vain päästä ostamaan uusia vaatteita, mutta ongelmana on se kun en tiedä mitä haluan sekä nuo omat tuntemani kaupat eivät anna enää itselleni sellaisia vaatteita joista pitäisin.

villatakki6

Etsin ja etsin ja toivon että pian löydän sen oman tyylini. En nimittäin enää kauhean kauaa jaksa katsella sekalaista vaatekaappiani. Pieneksi avuksi löysin nyt kouluni kirjaston, joka pursuaa kirjoja niin hiuksista, meikkauksesta kuin myös tyylistäkin. Lainasin muutaman pukeutumista käsittelevän kirjan, joiden toivon hiukan auttavan löytämään sen oman tyylini. Kukaan ei kuitenkaan jaksa koko elämäänsä elää sekavuudessa. 

Minkälainen on sun oma tyylisi?

xoxo
Paula