MY AUGUST VIA INSTASTORY

elokuu1

1. Ostin maailman hienoimmat star wars -kahvikupit! Ei niitä voinu olla ostamatta ku oli alennuksessa ja makso vaan 3€ // 2. En muista kerroinko täällä blogin puolella, mutta Rille oli viikon Lohjalla hiukan töissä. // 3. Iso laukku piti ottaa mukaan ku lähti sukuloimaan

elokuu2

4. Sää ei ollu kyllä mikään maailman mahtavin lähtöpäivänä. // 5. - 6. Mikkeliin lähtöön syynähän oli siis serkkuni häät, jotka olivat aivan heidän näköisensä. Nuo kivisydännimikyltit sai muuten pitää ja se oli tosi kiva juttu.

elokuu3

7. Eka yö yövyttiin tätini luona ja loput kaksi sitten serkkuni talossa, jossa oli kolme aivan ihanaa pikku hauvaa. Suza ja Minka ovat pentuja - vasta 5kk ikäisiä - ja heillä oli kyllä ihana pennun luonne.

elokuu4

8. - 9. Opinnot uudessa koulussa alkoivat ja ekat kaksi päivää olivat ihan koulun tiloihin tutustumista. // 10. Muistatteko sen kauhean myrskyn? Oli kyllä outoa katsoa ikkunasta ulos.

elokuu5

11. Koska Rille nukkuu aina kun itse herään kouluun niin oon päätyny aina kirjottamaan hänelle pienen kirjeen tietokonepöydälle, jotta hän sitten muistaisi milloin mun koulu loppuu ja näänkö kavereita koulun jälkeen tai käynkö kaupassa yms. // 12. Aloin myös katsomaan uutta sarjaa, mutta se tuli kyllä nopeasti katsottua. // 13. Sitten olikin junat lakossa ja jouduin menemään kahdella bussilla ja tietysti myöhästyin toisesta, sillä menin väärälle pysäkille. Niistä pysäkkien muutoksista pitäisi kyllä ilmoittaa ja samoin jos ne on poissa käytöstä tietöiden vuoksi.

elokuu6

14. Ensimmäinen "asiakkaani" oli sellainen jonka hiukset vain pesin ja kuivasin. // 15. - 16. Sain sitten ostettua viime kuussa itselleni vain kampasetin, sakset ja yhden harjoituspään. Harmittaa kun en ole vieläkään saanut ostettua mitään muuta.

elokuu7

17. Rille pisti mut kokeilemaan Overwatch peliä ja oon nyt koukussa. // 18. Joku voi sanoa että toi opiskelu on helppoa ja ei saisi valittaa ku laittelee vaan hiuksia, mutta on se oikeasti rankkaa. Meillä on aikaset kouluaamut ja seistään koko päivä. Kyllä kädet, sormet ja selkäkin on jalkojen lisäksi kipeänä. // 19. Rille alkoi katsomaan Pako -sarjaa ja itse sivusilmällä sitä tiirailin ja nyt oon iteki koukussa.

elokuu8

21. Näin yläaste kavereita ja yksi heistä oli ostanut meille kaikille tällaiset ystävyysavaimenperät, joista muodostuu pizza ja jokaisessa on oma nimikirjain. Tää oli jotenkin todella kiva yllätys. // 22. Mochina tuli sitten 29.päivä jälleen hoitoon meille, sillä äiti meni jalkaleikkaukseen eikä koiraa pöysty viemään lenkillä. Pikkuveli on sivarileirillä vielä kaksi viikkoa, joten hän ei voi oikein auttaa nyt koiran hoidossa. // 23. Nyt koulun alettua ollaan käyty neljässä eri tukussa. Kolmesta ensimmäisestä tein postauksen ja neljännessä käytiin sitten 30.päivä. Goldwell oli aivan upea paikka, jossa tahdon ehdottomasti käydä ja jos päätän jatko-opiskella alaa niin heidän kursseilleen kyllä haen!

Miten sun elokuu meni?

xoxo
Paula

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Nuo ystävyyskorut on kyllä niin ihanat *.*

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka ihania koiria 😍 Sun instastoryt on kyl hyviä. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on lukio ystävä porukan kanssa tollaset ystävyyskorut ja tykkään tosta ideasta niin paljon ♥ Kiva postaus! :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset