OPI TUNTEMAAN MINUT + VIDEO

1. Mikä on toinen nimesi? Mun toinen nimi on sama kuin mun äidillä, sillä mun vanhemmilla on se mielipide, että lapsille pitää antaa jotain vanhemmiltaan. Olen siis toiselta nimeltäni Birgitta.

2. Kuka oli ensimmäinen paras kaverisi? Mulla oli oikeastaan kolme parasta kaveria joskus tarhaikäsenä. Kaksoset nimeltä Nanette ja Angelica sekä tyttö nimeltä Essi.

3. Kuinka pitkä olet? Mä olen huimat 157,8 cm, mutta saan ihan lääkärin mukaan sanoa olevani 158cm ja sen mä yleensä teenkin.

4. Kissat vai koirat? Kissat on omalla tavallaan ihania ja suloisia, mutta mä en osaa niiden kanssa olla. Koirat on se mun juttu. Mitä isompi sen ihanampi!

5. Kahvi vai tee? Yh, en oo koskaan pitänyt teestä, joten kahvi ehdottomasti.

lyhty1

6. Kuinka monessa maassa olet käynyt? Köyhät kolme, mutta toivottavasti se luku kasvaa vielä tässä elämän aikana.

7. Mikä on lempijuomasi? Se oikeesti vaihtelee aika usein, mut tällä hetkellä taitaa olla se juissin lohikäärmehedelmä mehu.

8. Mikä on lempikirjasi? Kliseinen, mutta parempaa kirjaa en ole löytänyt, Harry Potter.

9. Mikä on lempielokuvasi? Paholainen pukeutuu Pradaan. En tiedä mikä siinä iskee. Tykkäsin siitä ihan hirveesti pienenäkin.

10. Mitkä ovat lempisarjat televisiosta? Noh, mä en telkkaria katso niinkään, mut voin luokitella ylipäätänsä lempparit; Doctor Who, Sinkkuelämää, Sons of Anarchy, Frendit ja Jane The Virgin.

lyhty2

11. Mikä on lempimuistosi lapsuudestasi? Kaikki ne hetket jotka tuli vietettyä mummin luona.

12. Mikä on lempivärisi? Vaaleanpunainen, sellanen hempeä pastellin sävyinen, violetti ja kaikki sinisen eri sävyt.

13. Miten nimeäisit lapsesi? Tytön nimi on ollu mulle aina tosi haastava, mutta vähän aika sitten keksin mikä olisi sopiva. Pojan nimi on päätetty pari vuotta sitten. En paljasta kuitenkaan kumpaakaan, sillä toinen on erikoinen ja toisella on tunne arvoa enkä tahdo kenenkään varastavan ryöväävän niitä. Sorry guys.

14. Puhutko muita kieliä? Ruotsi menee todella paskasti - anteeksi prutaali kielen käyttöni - mutta englantia puhun melkeinpä yhtä hyvin kuin suomea. Mitään muita kieliä en kyllä osaakaan sitten puhua. Ehkä muutaman lausahduksen sieltä täältä japania, ranskaa ja espanjaa.

15. Onko sinulla sisaruksia? Kyllä. Mulla on vuoden nuorempi pikkuveli sekä kaksi vanhempaa isosiskoa joista vanhempi on 31 ja nuorempi 29. Siskot on äidin ensimmäisestä avioliitosta, joten heillä on eri isä mun ja veljeni kanssa. Veljellä ja mulla on sama isä.


xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä sä löydät aina näitä kivoja haasteita? :D Taitaa lähteä tääkin haaste jossain vaiheessa toteutukseen mulla, mutta vaan tässä tekstin muodossa :D Toi video oli myös tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan aina kaikki ylös, mut unohdin ottaa sen blogin ylös mistä löysin noi teksti muodossa olevat kysymykset :p Kaikki jotka siis on jo tehny ennen mua tän tagin/haasteen saa ilmottautua :D
   Kiva kuulla :)

   Poista
 2. Tosi ihana haaste! Tosi kaunis tuo vanhempiesi mielipide, että lapsille pitää antaa jotain vanhemmilta. Itselläni on sama toinen nimi kuin äidilläni! :) Tuo kolme maatahan on jo hyvä luku, itse olen käynyt vain täällä Suomessa ellei Haaparantaa lasketa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä se on tosi kiva ajatus, jonka taidan kyllä varmasti itsekin teen jos koskaan omia lapsia tulee :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset