TESTISSÄ ♥ L´ORÉAL PARIS COLORISTA SPRAY

colorista

Te jotka muistatte mun pieniä ostoksia postauksen niin siellä joukossa oli tämä pienen pieni spray purkki. Oon säästäny tätä ihan vappua varten, sillä vappuvärit on aina saanu mun tukan näyttämään likaiselta ja se väri on kovettunut hiuksiin. Kiva sitten kävellä kadulla tikkutukan kanssa. Ajattelin että tämä L´ORÉAL Parisin Colorista kokoelmaan kuuluva päivän kestävä sprayväri vois olla parempi vaihtoehto. Muutenkin kun mun hiukset on aika kärsineet. Tässä postauksessa kuulette siis mun ensivaikutelman tästä tuotteesta, kuinka hyvin se pysyi päässä ja lähtikö yhden pesun jälkeen kaikki pois niin kuin on luvattu. Testissä on siis Colorista Spray 1-DAY COLOUR #PINKHAIR

colorista1

colorista2

Ylhäällä on siis ennen ja jälkeen kuvat. Kyllä sitä väriä jonkin verran tuli ulos purkista, mut petyin hiukan siitä ettei sitä mennyt koko päähän, vaikka kuinka ruiskutin ja ruiskutin. Ruiskutin koko päähän nähdäkseni miten se tarttuu hiuksiini. Tietenkin tuo kauhean näköinen vahingoittunut osa latvoistani ei ottanut väriä ollenkaan. Mulla meni myös koko tämä pikku puteli. Ensi kerralla täytyy siis ostaa kaksi jos tahdon enemmän väriä. Muutenkin nämä yhden päivän kestävät värit taitavat olla enemmänkin sellaisia joiden pitäisi tuoda vähän sävytystä hetkeksi hiuksiin.

Intensiivisempi väri luvattiin jos ruiskutti lähempää ja haaleampi jos kauempaa. Musta kuitenkin tuntui ettei sitä väriä tullut ollenkaan jos en ruiskuttanut läheltä. Ohjeissa ei kuitenkaan sanottu kuinka kaukaa kannattaa ruiskuttaa väriä. Se mikä sai mut ajattelemaan tämän tarttumista paremmin hiuksiini oli Janne Naakka a.k.a. naaG. Hänellä kuitenkin on parempi kuntoiset hiukset kuin mulla sekä lyhyemmät. Paljon lyhyemmät.

Jotain positiivistä nyt kuitenkin hiukan negatiivisen kritiikin joukkoon. Yksinkertaiset ohjeet pullon kyljessä olivat kuitenkin hyvät, helppo levittää ja tämä on kokonaan hajusteeton. Itse en kauheasti hajustetuista tuotteista pidä. Oon kaikissa tosi tarkka. Värjätessä sormiin tuli hiukan väriä, mutta se lähti helposti pois vedellä. Lähteeköhän samalla tavalla myös hiuksista? Oli kiva huomata myös pieni glitteri värin seassa. 

colorista3

Värin laitoin päähäni klo 12:30 ja tämä ylempi kuva on otettu klo 20:15. Sunnuntaina (30.4.) satoi hiukan joten väri ei todellakaan ole tarkoitettu sateisille päiville, mutta pari tuntia laittamisen jälkeenkin väriä oli jo lähtenyt ilman että olin astunut asunnostani ulos. Pohdintojeni mukaan harjaamista pitäisi siis tämän tuotteen kanssa välttää.

Vein siis Mochinan takaisin äidilleni ja sinä aikana väri ehti lähteä. Hiukan vaaleanpunaista oli jäljellä päässä, kun pääsin äidin luokse. Veljeni ei olisi huomannut ellen olisi kysynyt näkyykö väri hänen mielestään. Kirkolla kävin moikkaamassa vanhoja tuttuja. Heistä muutama oli hiukan tarkkasilmäisempiä. Takaisin kotiin menessäni satoi ja väri oli jo melkeinpä kokonaan poissa hiuksistani kun pääsin kotiin. Hiukan sitä oli vielä juuressa jäljellä mutta ei enää latvoissa ollenkaan.

Illalla ei tullut käytyä suihkussa, sillä kuka nyt muutaman siiderin jälkeen kävisi pesulla. Juhlistimme murun kanssa vappua kahdestaan, mutta hauskaa sekin oli. Aamulla väriä oli kuitenkin hiuksissani vain muutaman haalean viivan verran. Aamusuihkun aikana veden ja shamppoon mukana lähti kyllä jonkin verran väriä. Joten ihan hyvä että hiukset kävin pesemässä, vaikka näyttikin siltä ettei sitä pinkkiä siellä ollut. Alla vielä kuva pesun jälkeen.

colorista4

Olen hiukan pettynyt tähän tuotteeseen, sillä odotin siltä paljon enemmän. Ymmärrän kyllä saateen poistaman värin. Tämähän lähtee yhden pesun jälkeen pois. Tai pitäisi mutten päässyt todistamaan sitä kunnolla kun väri oli lähtenyt melkeinpä itsestään pois hiuksistani. Kiva pieni pinkki sävytys tuli hiuksiin eikä tuote jättänyt tahmeaksi tai korppuisaksi niinkuin vappuväriä käyttäessä. Kuitenkin väriä pitäisi olla kaksi pulloa jos tahtoisi paremman sävytyksen hiuksiin.

Pullon kyljeässä on suositus, miten väri kannattaa hiuksiin laittaa - latvoihin, mermaidlook niin kuin kyljessä lukee - mutta kuten sanoin niin testaus mielessä kokeilin sitä koko päähän. Miten se kestää ja riittää hiukan pidempään tukkaan. Hinta on melkeinpä 10 euroa tällä tuotteella ja mun mielestä se on jo ryöstö kun vertaan omaan kokemukseeni. Tätä Spraytä en aio uudestaan päähäni laittaa - ellei jollain kaverilla ole juhlissa pistettä jossa hiuksia voi värjätä. Coloristan Washout tuotetta - kestää 1-2 viikkoa - aion kyllä kokeilla. Kenties se ei tuottaisi samanlaista pettymystä kuin Spray.

Ootko ite kokeillu näitä Coloristan tuotteita? Spray, Washout, Paint tai Efektit tuotetta? Olivatko sun mielestä hintansa väärti?

xoxo
Paula


Seuraa 
Youtubessaomani sekä blogin Instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)

8 kommenttia:

 1. Ihan söpö tuollainen pastellipinkki, mutta ymmärrän kyllä että tuli vähän pettynyt olo. Sävy kun ei kuitenkaan ole erityisen intensiivinen ja hintakin tuotteen riittoisuuteen nähden kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen väriin ihastuinkin :D Vaaleanpunainen jotenkin iskee tosi paljon nyt

   Poista
 2. Tosi hyvin tehty arvostelu! Kiva kuulla aivan rehellinen mielipide tästä tuotteesta, naaG kun tekee näiden tuotteiden kanssa yhteistyötä niin ei voi olla täysin varma kertooko hän todelliset mielipiteensä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Hetken mietin et onko tää hyvä postaus kun aikalailla negatiivisuutta koko teksti, mut tää oli kuitenkin se mun näkemys ja kokemus tästä Spraystä

   Poista
 3. Ainakin Stockmannin esittelyssä kampaaja laittoi tavallista muotoilusuihketta värin jälkeen jolloin se ns. kiinnittyy hiuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku hiuslakka olisi ollut varmasti hyvä laittaa, mut kauheesti en viitti hiuskiinnikkeitä hiuksiini laittaa kun ne on niin kärsineet xd

   Poista
 4. Mielenkiintonen postaus! Mä oon itekin aatellu jos testais tällästä, mutta aika huonolta toi kyllä näyttää. Tai että ei tartu kovinkaan hyvin hiuksiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosin mun mielipide ja kokemus tuotteesta, joka voi antaa painoa valinnalle ostaako tuotteen, mut kannattaa melkeinpä aina itse kokeilla. Kuitenkin on ne hiuksetkin jokaisella erilaiset :D Mä en kuitenkaan hirveesti tätä suosittele arkikäyttöön. Ehkä just johonki juhlimiseen esim. juuri vappu

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset