KEITÄ TILAAN YOUTUBESSA? ★ BUZZFEED

Kuinka moni tylsyyden kourissa kärsivä avaa yleensä YouTuben ja alkaa katsomaan todella outoja videoita? Nyökkäsitkö? Mä en. Menen kyllä tylsyyden iskiessä melkeinpä heti YouTubeen sen myönnän, mutta itse en katso mitä tahansa videoita. En kissavideoita tai muitakaan eläin aiheisia pätkiä. En sellaisia jossa Khloe Kardashian näyttää kuinka laittaa keksit purkkiin. Enkä etsi tutoriaaleja kuinka voisin laittaa hiukseni eritavalla. Ei. Avaan Youtuben ja selailen Buzzfeed kanavoiden videoita. Jos et tiennyt niitä on enemmän kuin yksi. Joskus katson päättömästi vain videoita joita he julkaisevat, mutta mulla on ne tietyt tyypit joilta videoita katson. Joilta odotan innolla uutta katsottavaa. Tässä postauksessa ajattelin kertoa ne neljä ns. sarjaa joita katson sekä mikä niissä kiinnostaa, viihdyttää.

ladylike

Alotetaan listan ainoista naisista. LadyLike nimeä kantavassa kanavassa Devin, Freddie, Chantel, Kristin ja Jen kokeilevat erilaisia naiseuteen liittyviä asioita. Videot ovat enimmäkseen erilaisten tuotteiden sekä asioiden testailua, mutta löytyy sieltä muutakin. Kuten puhumista miten oman kehonsa rakastaminen on tärkeää ja itsensä hyväksyminen. LadyLike -kanava on vasta uusi, mutta heiltä on aikaisemmin tullut videoita toiselle kanavalle kuitenkin tätä nimeä kantaen. Boldly käsittelee aikalailla samanlaisia asioita kuin LadyLike ryhmän naiset, mutta miksi nautin enemmän näiden viiden naisen videoista? He ovat hauskoja, samaistuttavia, mutta myös erilaisia luonteeltaan sekä heihin on ehtinyt jo tutustua paremmin. Viimeinen on ehkä suurin syy. On myös kiva että joka viikko tulee kolme videota. Tästä pääset vielä katsomaan Boldly kanavalla olevat videot.

tryguys

The Try Guys niminen ryhmä oli oikeastaan se joka sai mut kiinnostumaan Buzzfeed kanavan videoista. Jätkät ovat hauskoja, tyhmiä ja joskus jopa todella ällöttäviä. Kuitenkin huomaa että vaikka he ovat kuinka erilaisia he tulevat silti toimeen. Ned on naimississa, Zach on pienin ja ehkä jopa hiukan liikkis, Keith huumorintajuisin sekä on Euegene joka pärjää kaikessa ja tahtoo kaiken olevan täydellistä. Heidän videonsa pistävät nauramaan ja heiltä tulee sellaisia videoita joita ei itse keksisi. Naisten asujen kokeilemista, ruuan maistelua, merellä sekä metsässä selviytymistä. En ole kuitenkaan koskaan saanut oikein selville mikä heidän video tahtinsa on. Kerran vai kaksi viikossa vai silloin kun huvittaa?

worthit

Worth It sarjassa kaksi jätkää - joiden nimiä en ole vieläkään saanut selville - käyvät kolmessa ravintolassa syömässä. Outoa kyllä muistan heidän ääni- ja kameramiehensä nimen, Adam, joka onnekkaana saa myös maistella näitä ruokia. Kolme ravintolaa tai ruokapaikkaa, koska he vertailevat makuja eri hintaisten ruokien välillä. Aina nimittäin juuri se kallein ruoka ei ole paras. Itse varmaankin katson tätä sarjaa enemmän sen vuoksi että jos koskaan matkustan Amerikaan niin tiedän missä käydä syömässä.
Itse rakastan ruokaohjelmia ja ne ovatkin varmasti ainoita joita televisiosta katson. En tiedä mikä niissä viehättää, kun en kuitenkaan itse ruokaa maista. Tämä sarja saa jatkoa aina joka sunnuntai.

unsolved

Unsolved on sellainen sarja johon odotan aina innolla uutta jaksoa. Harmittaa aina niin paljon kun täytyy odottaa viikko. Perjantaisin tulee siis uusi jakso. Joka viikko uuden jakson ilmestyttyä istun alas, laitan kuulokkeet korville ettei kukaan häiritse ja sulkeudun sen videon ajaksi vain keskittyneenä jätkien puheeseen. En innostu vain sen takia että aaveet, noituus, epäluonnolliset asiat yms. kiinnostavat mua vaan koska Ryan ja Shane ovat täydellinen pari tähän sarjaan. Ryan uskoo paranolmaaleihin asioihin ja Shane on todella skeptinen. Heidän keskustelunsa ovat mielenkiintoisia ja niin ovat myös aiheet videoillakin. Kiinnostuneena tällaisesta aiheesta kuin paranormaalit ilmiöt on myös kiva kuulla uusiakin tarinoita joita ei ole voitu ratkaista tai selvittää.

Tarkoitukseni oli ensin tehdä postaus kaikista kanavista mitä YouTubessa seuraan. Nämä sarjat ovat kuitenkin samaa kanavaa, joten päätin tehdä heille oman postauksen. He ovat myös töissä videonteko alalla. Ovat editoijia, käsikirjoittajia sekä näyttelijöitä. Muut joita seuraan ovat tubettajia. Heille tämä on enemmänkin harrastus tai harrastuksen kaltainen työ. Buzzfeed:n ja tubettajien työstä jäävän jäljen eron kyllä huomaa. Kumpi tekee tätä oikeasti työkseen ja kumpi ei.
Kiinnostaisiko sua sellainen ns. lista lempitubettajistani? Entä oliko mikään näistä ennestään tuttu sulle?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen postaus varsinkin sen takia, etten ollut koskaan kuullutkaan mistään näistä! Mua ainakin ehottomasti kiinnostaa lista sun lempi youtubettajista :-) Hehj, mä teinkin just sellasen tänää mun blogiini xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaa yllätyin mutta tavallaan sitten taas en. Yllätyin koska moni on kuullut BuzzFeed:sta, mutta sitten taas en kun nämä on englanninkielisiä ja täällä Suomessa suomitubettajat ovat enemmän nousussa kuin englannin kielellä puhuvat.
   Käynpäs kurkkaamassa sun postauksen :D

   Poista
 2. Yhdestäkään näistä kanavista en ole kuullut ennen. Vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset