Tämän postauksen oon nyt nähnyt muutamassa blogissa ja innostuin tästä kyllä jo heti ensisilmäyksellä kun näin tämän Ellin blogissa. Jälleen yksi postaus, josta näkee erilaisia vastauksia bloggaajien välillä. Tämä aihe oli myös kiinnostava sekä erikoinen. Voin nimittäin myöntää etten olisi itse koskaan hoksannut tätä. Kuolemansynnit ovat muutenkin aina olleet aika kiinnostavia. Tiesitkö muuten että Paavo Pesusienen hahmot perstuvat seitsemään kuolemansyntiin?

kauneus1

kauneus2

Ylepys - Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
En voi sanoa yhtä tiettyä tuotetta joka saa mut tuntemaan itseni kauniiksi ja itsevarmaksi. Nämä tuntemukset tulevat nimittäin silloin kun meikki on kokonaan valmis. 

Kateus - Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Kadehdin jokaista jolla on täyteläiset huulet. Itselläni ei niinkään ole. Aina kun sellainen henkilö kävelee vastaan jolla on täyteläiset huulet niin kateus kyllä iskee.

Viha - Mitä kauneustuotetta vihaat?
En nyt sainoisi että vihaan sitä tuotetta, mutta vihaan sitä kun se menee melkeinpä aina pieleen. Puhun nyt eyelineristä. Melkeinpä aina sen takia täytyy koko silmämeikki aloittaa alusta. Joskus jopa se onnistuukin, mutta aina ne näyttää mulla ihan erilaisilta.

Laiskuus - Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Tähän on vaikea vastata, sillä en laiskuuden vuoksi jätä mitään tekemättä. Enemmänkin jätän jonkin pois meikistä kiireen takia. 

kauneus3

kauneus4

Ahneus - Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat? Entä halvin?
En niinkään muista enää noita mun meikkien hintoja, mut taisi olla noi Maybellinen The Nude paletit. Halvin on varmaan se essencen puuteri mikä mulla on.

Ylensyönti - Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta? Jos on niin mitä?
Huulipunia ja niitä tulee varmasti aina olee eniten. Huulipuna tuo persoonallisuutta ja luonnetta yksinkertaisempaankin meikkiin.

Himo - Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Tahtoisin niin jonkun Jeffree Star:n tuotteista. Mikä tahansa niistä käy, sillä olisi ihana omistaa yksi niistä ja päästä myös kokeilemaan.

Miten sä vastaisit näihin?

xoxo
Paula

Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeuatyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) Snapchatissä (paulukkaaa) sekä Tumblissa (w-o-l-f-i-e)