KURKKAUS VALMISTUJAISIINI

ylppäri1

ylppäri2

ylppäri3

ylppäri4

ylppäri5

ylppäri6

ylppäri7

Ajattelin antaa teille pienen maistiaisen lauantaina vietettävistä valmistujaisista, joita tulen juhlimaan. Valmistun siis vihdoin ja viimein lukiosta, mutta en saa yo -todistusta. Miksi? Yo -kirjoitukset meni tällä tytöllä - anteeksi prutaali kielen käyttöni - perseelleen, vituiksi, päin helvettiä. Mua tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä saan lukion päättötodistuksen jonka avulla voin sitten hakea opiskelemaan. Mulla on myös mahdollisuus korottaa ja osallistua yo -kirjoituksiin tulevaisuudessa, jos tahdon. Tässä vaiheessa sanon ettei sitä tule tapahtumaan, sillä yliopistoon en aio hakea. Mihin sitä siis tarvitsisin kun yleissivistystä oon jo saanut? Mielipiteeni asiasta voi kyllä muuttua. On siis kiva tietää että mulla on kuitenkin tää mahdollisuus. 

Tämä postaus oli kuitenkin vain kurkkaus lauantain tapahtumiin, joten en tästä aiheesta tämän enempää puhu. Muuten mulla ei oo mitään sanottavaa valmistujaisista kertovassa postauksessa. Paitsi voin kertoa mitä tapahtui ja se ei kauhean jännältä kuulosta. Joillakin saattaa varmasti herätä kysymyksiä tähän liittyen, mutta sanon nyt että jos teillä niitä syntyy niin jättäkää ne tuohon toiseen postaukseen. Siinä tekstissä tulen nimittäin varmasti vastaamaan kysymättömiin kysymyksiin. En tahdo myöskään toistella itseäni kauheasti, because nobody likes that. Yksi kysymys voi olla sellainen johon vastaan pitkästi ja monella tähän aiheeseen liittyvällä asialla. Tahdon siis tuolla tekstillä olevan sitten sisältöä. I hope you guys understand that and can wait until Saturday.

Valmistutko sä peruskoulusta, lukiosta tai amiksesta tänä vuonna? Vai juhlistatko kaverin, perheenjäsenen tai sukulaisen valmistumista lauantaina?

xoxo
Paula


Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeutyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)

17 kommenttia:

 1. Itse valmistun lukiosta. Tie tähän pisteeseen on ollut rankka eikä lapsen odottaminen ole lainkaan asiaa helpottanut. Pitkään jännitin YO-tuloksiani, mutta helpotuksekseni pääsin läpi. Onnea lukiosta vaalmistuvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiden tulosten odottaminen oli jännittävää, mutta myös hiukan stressaavaa. Onneksi sentään läpi pääsit :D
   Onnittelut sulle lakin saamisesta ja ylioppilaaks valmistumisesta :)

   Poista
 2. Itse kesän jälkeen vasta menossa lukioon. En oo kyl ihan varma oliko hyvä idea hakea lukioon, koska se tietää vain lisää opiskelua. Mutta uskon et selviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa ite sanoa oliko mun kohdalla hyvä vai huono että menin lukioon. Molemmat aika samalla tasolla. Kyllä lukiosta jollain tasolla selviää :)

   Poista
 3. Ihanat korkkarit ja toi mekko! Onnea myös hirmuisesti valmistuvalle. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea valmistuvalle! :) Minua itseäni kaksarina harmittaa, että (täysin turhan ammattikoulun tutkintotodistuksen lisäksi) sain vain yo-paperit. Paljoa en oppinut opiskelemalla ja kirjoittamalla neljää ainetta, näille muille kursseille ja lukion päättötodistukselle olisi todellakin ollut tarvetta!

  Pelkästään jo näistä kuvista voin sanoa, että kengät ja mekko sopii varmasti ihanasti yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)
   Mä just mietin tässä et mitä sillä yo -todistuksella olisin tehny ku en haluu yliopistoon kuitenkaan hakea.

   Poista
 5. Voi miten ihana puku, en malta odottaa sitten niitä varsinaisia juhlatunnelmia! Ihan uskomatonta että omistakin juhlista on jo vuosi, järkyttävää :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ottaa mahdollisimman paljon kuvia, sillä yleensä tällasissa juhlatilaisuuksissa unohdan sen :p

   Poista
 6. Ihanan näkönen mekko näiden kuvien perusteella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin antaa pienen maistiaisen siitä. Kokonaisuudessan itse rakastan tuota mekko

   Poista
 7. Voi tuo mekko näyttää niin nätiltä! Tosi hyviä valmistujaisia sinne päin♥ Kyllä lukion päättötodistuksellakin pääsee pitkälle!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi, ei tarvinnu ainakaan turhaan porskuttaa neljä vuotta sitä läpi

   Poista
 8. Ihanan näköinen kuosi mekossa! <3 Onnea valmistujalle :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Täällä kans yks, joka valmistuu lukiosta! :D Pelkäsin kyllä niin paljon psykologian kirjotusten takia, että tuunko lakkia saamaan, mutta onneks sekin meni läpi. Ihanan näköisen mekon oot hankkinu ♥ Niin ja onnea tosiaan sullekin! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea valmistuvalle! Tosi kaunis tuo mekko 😍

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset