ylppäri1

ylppäri2

ylppäri3

ylppäri4

ylppäri5

ylppäri6

ylppäri7

Ajattelin antaa teille pienen maistiaisen lauantaina vietettävistä valmistujaisista, joita tulen juhlimaan. Valmistun siis vihdoin ja viimein lukiosta, mutta en saa yo -todistusta. Miksi? Yo -kirjoitukset meni tällä tytöllä - anteeksi prutaali kielen käyttöni - perseelleen, vituiksi, päin helvettiä. Mua tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä saan lukion päättötodistuksen jonka avulla voin sitten hakea opiskelemaan. Mulla on myös mahdollisuus korottaa ja osallistua yo -kirjoituksiin tulevaisuudessa, jos tahdon. Tässä vaiheessa sanon ettei sitä tule tapahtumaan, sillä yliopistoon en aio hakea. Mihin sitä siis tarvitsisin kun yleissivistystä oon jo saanut? Mielipiteeni asiasta voi kyllä muuttua. On siis kiva tietää että mulla on kuitenkin tää mahdollisuus. 

Tämä postaus oli kuitenkin vain kurkkaus lauantain tapahtumiin, joten en tästä aiheesta tämän enempää puhu. Muuten mulla ei oo mitään sanottavaa valmistujaisista kertovassa postauksessa. Paitsi voin kertoa mitä tapahtui ja se ei kauhean jännältä kuulosta. Joillakin saattaa varmasti herätä kysymyksiä tähän liittyen, mutta sanon nyt että jos teillä niitä syntyy niin jättäkää ne tuohon toiseen postaukseen. Siinä tekstissä tulen nimittäin varmasti vastaamaan kysymättömiin kysymyksiin. En tahdo myöskään toistella itseäni kauheasti, because nobody likes that. Yksi kysymys voi olla sellainen johon vastaan pitkästi ja monella tähän aiheeseen liittyvällä asialla. Tahdon siis tuolla tekstillä olevan sitten sisältöä. I hope you guys understand that and can wait until Saturday.

Valmistutko sä peruskoulusta, lukiosta tai amiksesta tänä vuonna? Vai juhlistatko kaverin, perheenjäsenen tai sukulaisen valmistumista lauantaina?

xoxo
Paula


Seuraathan myös YouTubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeutyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa), Snapchatissä (paulukkaaa) ja Tumblr:ssa (w-o-l-f-i-e)