Niskasiili Pros & Cons -postaus sai enemmän huomiota ku olin odottanu ja se on top viidessä kun katson tekstien katseluja koko ajalta. Oon tosi ilosesti yllättyny. Sen jälkeen aloinkin suunnittelemaan uusia postauksia. Kenties jopa sarjaakin. Tällä kertaa ajattelin ottaa piinapenkkiin venytykset. Täällä mun blogin puolella on nimittäin kerran jos toisenkin tullut kommenttia ettei venytykset oo ne juttu. Yhtenä venytysten omistajista ja entisestä vihaajasta olisi ehkä hyvä kertoa niitä huonoja sekä hyviä puolia näistä  niin vihatuista mutta myös ihannoiduista koruista. Itse alotin venyttämisen marraskuussa 2016. Ei oo siis kauan ehtiny olemaan. Tällä hetkellä ne on 10 millissä ja 12 milliin venyttäminen on harkinnassa. 

venytys1

venytys2

HUONOT PUOLET
Venyttäminen on hidasta. Heti ei voi hypätä ykkösestä viiteen milliin ellei tahdo tehdä sitä oikeasti kivuliaalla tavalla.
Ilman korua korva ei näytä oikein kauniilta, jos siis venytys on yli 12mm.
12mm jälkeen korvanlehti ei voi enää palautua entiselleen. Tämä myös on tosin ihan yksilökohtaista.
Reikä kerää likaa, pahan hajuista likaa, ja ne täytyy muistaa puhdistaa usein.
Monet eivät venytyksiä hyväksy.

venytys3
Kaikki kuvien korut ovat Crazy Factory:sta, paitsi mustat spiraalit isäpuoleltani.

HYVÄT PUOLET
Erilaisia venytyksiä löytyy vaikka kuinka paljon sekä hyvään hintaan. Osa on jopa kivemman näköisiä kuin tavalliset korvakorut. (oma vinkki: tunnelin voi yhdistää roikkuvan korvakorun tai rengaskorviksen kanssa)
Venytykset eivät jää vaatteisiin tai hiuksiin kiinni eikä niitä tarvitse ottaa yöksi pois korvista.
Venyttäminen on halpaa ja helppoa. Venytyskoru maksaa 0,50€-1,00€ per korva. Riippuen tosin mistä ostat.
Ei ole pelkoa että reikä menisi umpeen. Se voi pienentyä jos korun ottaa pois, mutta eipähän tarvitse maksaa lävistäjälle uudesta reijästä.
Mikään venytyskoru ei sisällä nikkeliä.


En siis ihastunut venytyksiin ensisilmäyksellä. Mulle kun oli toitotettu että ne jotka korviaan olivat venyttäneet ovat pikkurikollisia tai pahimmassa tapauksessa koukussa huumeisiin. Muutenkin venytetyt korvat näyttivät tosi rumilta. Äidin mielestä venytykset kuuluvat afrikkalaiseen kulttuuriin eikä sovi kenellekään muulle. Hän ei siis uusia  korvakorujani hyväksynyt. Oon kuitenkin itse pitänyt näistä, sillä näiden kanssa on helpompi elää. Pienempänä myös luulin että venytyksen täytyy olla se 25mm eikä pienempiä ole. Suuret venytykset eivät ole vieläkään mun mieleen, mutta alle 15mm näyttää hyvältä mun silmään. Korvakoruissa oli aina se ongelma, että ne painoivat korvani takaosaa ja joudun ottamaan ne sen vuoksi yöksi pois. Monesti meinasi reijät mennä umpeen kun unohdin laittaa korut aamulla takaisin. Oli myös vaikea löytää juhlavia tai roikkuvia korviksia jotka eivät olisi liian raskaat. Mulle siis tämä on ollut parempi vaihtoehto, kun korvissa silti koruja tahdon pitää.

Mitä mieltä sä oot venytyksistä? Yay or nay?


xoxo
Paula

Seuraathan myös Youtubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)