VENYTYKSET ★ PROS & CONS

Niskasiili Pros & Cons -postaus sai enemmän huomiota ku olin odottanu ja se on top viidessä kun katson tekstien katseluja koko ajalta. Oon tosi ilosesti yllättyny. Sen jälkeen aloinkin suunnittelemaan uusia postauksia. Kenties jopa sarjaakin. Tällä kertaa ajattelin ottaa piinapenkkiin venytykset. Täällä mun blogin puolella on nimittäin kerran jos toisenkin tullut kommenttia ettei venytykset oo ne juttu. Yhtenä venytysten omistajista ja entisestä vihaajasta olisi ehkä hyvä kertoa niitä huonoja sekä hyviä puolia näistä  niin vihatuista mutta myös ihannoiduista koruista. Itse alotin venyttämisen marraskuussa 2016. Ei oo siis kauan ehtiny olemaan. Tällä hetkellä ne on 10 millissä ja 12 milliin venyttäminen on harkinnassa. 

venytys1

venytys2

HUONOT PUOLET
Venyttäminen on hidasta. Heti ei voi hypätä ykkösestä viiteen milliin ellei tahdo tehdä sitä oikeasti kivuliaalla tavalla.
Ilman korua korva ei näytä oikein kauniilta, jos siis venytys on yli 12mm.
12mm jälkeen korvanlehti ei voi enää palautua entiselleen. Tämä myös on tosin ihan yksilökohtaista.
Reikä kerää likaa, pahan hajuista likaa, ja ne täytyy muistaa puhdistaa usein.
Monet eivät venytyksiä hyväksy.

venytys3
Kaikki kuvien korut ovat Crazy Factory:sta, paitsi mustat spiraalit isäpuoleltani.

HYVÄT PUOLET
Erilaisia venytyksiä löytyy vaikka kuinka paljon sekä hyvään hintaan. Osa on jopa kivemman näköisiä kuin tavalliset korvakorut. (oma vinkki: tunnelin voi yhdistää roikkuvan korvakorun tai rengaskorviksen kanssa)
Venytykset eivät jää vaatteisiin tai hiuksiin kiinni eikä niitä tarvitse ottaa yöksi pois korvista.
Venyttäminen on halpaa ja helppoa. Venytyskoru maksaa 0,50€-1,00€ per korva. Riippuen tosin mistä ostat.
Ei ole pelkoa että reikä menisi umpeen. Se voi pienentyä jos korun ottaa pois, mutta eipähän tarvitse maksaa lävistäjälle uudesta reijästä.
Mikään venytyskoru ei sisällä nikkeliä.


En siis ihastunut venytyksiin ensisilmäyksellä. Mulle kun oli toitotettu että ne jotka korviaan olivat venyttäneet ovat pikkurikollisia tai pahimmassa tapauksessa koukussa huumeisiin. Muutenkin venytetyt korvat näyttivät tosi rumilta. Äidin mielestä venytykset kuuluvat afrikkalaiseen kulttuuriin eikä sovi kenellekään muulle. Hän ei siis uusia  korvakorujani hyväksynyt. Oon kuitenkin itse pitänyt näistä, sillä näiden kanssa on helpompi elää. Pienempänä myös luulin että venytyksen täytyy olla se 25mm eikä pienempiä ole. Suuret venytykset eivät ole vieläkään mun mieleen, mutta alle 15mm näyttää hyvältä mun silmään. Korvakoruissa oli aina se ongelma, että ne painoivat korvani takaosaa ja joudun ottamaan ne sen vuoksi yöksi pois. Monesti meinasi reijät mennä umpeen kun unohdin laittaa korut aamulla takaisin. Oli myös vaikea löytää juhlavia tai roikkuvia korviksia jotka eivät olisi liian raskaat. Mulle siis tämä on ollut parempi vaihtoehto, kun korvissa silti koruja tahdon pitää.

Mitä mieltä sä oot venytyksistä? Yay or nay?


xoxo
Paula

Seuraathan myös Youtubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Itellä kans 11mm ja suunnitteilla max 15! Oon kans niin samoilla linjoilla, että helpommat ja nätimmät ja niin paljon erilaisia mahdollisuuksia, eikä vaan tylsiä nappeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihanaa ku toi valikoima on nyt kasvanu. Niitä koruja löytyy nyt nii paljon erilaisia ja kiva ku venytyksiinki on tullu ns. roikkuvia koruja :D

   Poista
 2. Mun mielestä venytykset on tosi hienoja useimmilla ihmisillä, mutta mulle ne ei kyllä millään sopis :D En kyllä edes omista tällä hetkellä minkään näkösiä korvakoruja :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua hämmästyttää kuinka monella ei nykyään enää oo niitä reikiä, vaikka ala-asteella olikin ottanu. Kaikki kaverit kävin läpi ku yritin kaupittaa mun vanhoja korvakoruja, mut kaikilla oli reijät menny umpeen xp

   Poista
 3. Kiva postaus! Munki mielestä tuollaiset pienet venytykset näyttää tosi näteiltä, mutta liika on aina liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yli 20mm on aika liikaa. Sen jo huomaa ettei se näytä kivalta ilman venytystä. Vaikka nyt mulla ei umpeutuis tää reikä enää nii se ei ainkaan olis sit huomattavissa jos venytykset pois ottaisin joskus

   Poista
 4. Itselleni ei venytykset edes sopisi ja tuskin niistä edes tykkäisin. Mutta sulla no näyttää ihanilta. Mun mielestä kaikille ei sovi venytykset, mutta sulle sopii hyvin. :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Kaikille ei sovikaan. Ite suosittelen et jos jotain lävistystä tai venytystä harkitsee niin ensin kannattaa sitä feikkiä kokeilla. Siinä näkee et sopiiko vai ei. Mut siitä en itse henkilökohtaisesti pidä jos joku pitää esim. feikkivenytystä ja väittää sen olevan oikea. Se on hiukan epäkunnioittavaa, sillä monet n nähny sen vaivan siinä venytyksessä.

   Poista
 5. Kiva postaus! :) Mun muutamalla kaverilla on venytykset ja näyttää tosi hyvältä, mutta mä oon kyl niitä ihmisiä joille ei sit yhtään sopis :D Noi vasemmalla olevat on tositosi kivat!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekin ei sovi, mut musta tuntuu et se on enemmän kiinni siitä korusta ja venytyksen koosta. Kaikille ei sovi sellane melkein pään kokoinen venytys. Mäkin tykkään niistä, mut ne on murun. Sillä on 12mm venytykset, joten ne ei vielä mee mun korviin xD

   Poista
 6. Tää oli tosi mielenkiintoinen! En oo ikinä tajunnut aatella että venytykset ois helpomppat kuin tavalliset, mut aina oppii jotain uutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit ja sait uuden näkökulmankin :D Siinä onki yks syy miks venytykset valitsin toiseksi aiheeksi

   Poista
 7. Mä tykkään erityisesti ISOISTA venytyksistä, mutta en ikinä sellaisia voisi hankkia. Olen niin laiska käyttämään korvakoruja niin menisi aika hukkaan koko venytysprosessi. Mutta tuollaiset pienetkin on tosi kivat ja näppärän näköiset, täytyykin laittaa harkintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ite tykkäisin isoista venytyksistä en uskois että niitä hankkisin sillä mulla ei kärsivällisyys riitä. Näidenkin kanssa halusin hypätä jo 4mm kohalla siihen kymppiin. Näissä venytyksissä on se hyvä puoli ettei niitä huomaa samalla tavalla kuin korvakoruja. Ei tuu sellasia "voi hitto nyt ne reijät on menny umpeen" hetkiä kun on unohtanu laittaa korut korviin. Pitää vaa muistaa pestä vähän väliä :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset