photo huhti1_zps7yezrphe.jpg

1. Kuukausi alkoi kokeita tehden. Englannin puhekurssi ja valokuvauskurssi. Molemmista kursseista tuli numero 9 todistukseen!  2. Huhtikuun ekalla viikolla pikkubroidi ja Mochina tulivat kylään.  3. Sain myös vihdoin vaihdettua venytykset. Aloin kyllästymään niihin spiraaleihin.

 photo huhti2_zpsddociu4w.jpg

4. Tältä se mun keittiö näytt kun broidin piti raahata konekin mukanaan.  5. Muru voitti jostain tällasen paulalehmä avaimenperän. Harkitsin oikeesti et vaihtaisin someni sille nimimerkille.  6. Alkukuussa oli hyvän ystäväni 20v synttärit ja käytiin niitä juhlistamassa.

 photo huhti3_zpsawnz3jxv.jpg

7. Synttärijuhlistuksen jälkeen tulin kipeäksi, mut eipä haitannu katsoa netflixiä mokkula jalkoja lämmittämässä.  8. Kävin kavereiden kanssa kahvilla Stockmannin yläkerrassa olevassa Fazer Cafeessa ja ihastuin valkosuklaa moccaan!  9. Muru lähti käymään Hyvinkäällä kavereidensa luona joten mä yrittelin sitten jatkaa tarinan rustaamista.

 photo huhti4_zpsnpghrfqs.jpg

10. Vaikka lämpöä ei ollutkaan paljoa niin silti ihanasti paisto aurinko melkeinpä koko ajan.  11. Kävin äidin luona ja otin mukaani muutaman lehden. Kuka teistä luki W.I.T.C.H. -sarjakuvia pienenä? Itse olin ihan hulluna näihin.  12. Kaverin kanssa tuli käytyä Tuomikirkossa. Hassua vaikka Helsingissä asunu melkein 20 -vuotta nii silti tuollakin tullu käytyy sisällä vaa kaks kertaa ja muutenkin ihastelemassa vain viidesti.

 photo huhti5_zps4mqgrtzm.jpg

13. Toiset synttärit ja samalla tyttöporukalla oltiin niitä juhlistamassa. Käytiin Helsinki Shot Bar nimisessä paikassa ja sitten suunnattiin Amarilloon. Kaikille täysi-ikäisille Helsingissä asuville ja siellä vieraileville, jos tahdotte käydä jossakin muutamalla niin suosittelen Shottibaaria.

 photo huhti6_zpsm5cteugu.jpg

14. Äidin luona tuli käytyä hakemassa muutama hänelle turha tavara. Äiti ja pikkubroidi ovat muuttamassa, joten käytiin myös murun kanssa auttamassa hiukan pakkaamisessa.  15. Saatiin äidiltä digiboxi ja nyt meidän telkkari toimii. Mun mielestä on kiva kun telkkari on päällä. Tuo vähän elämää taloon.  16. Pistin Vero Modalle työhakemuksin kun heillä etsittiin pk -seudulle työntekijöitä. Nyt ootetaan jännityneenä tuleeko sieltä haastattelupyyntöä.

 photo huhti_zps2mq11p7o.jpg

17. Vappu lähestyi ja mun rupesi tekemään mieli munkkeja. Ekat munkit tuliki sit tehtyä tossa lauantaina ja niistä tuli parempia ku odotin.  18. Lauantaina oli sitten pakko sataa sitä perkeleen lunta. Joulu tuli vapun sijasta.  19. Vikana päivänä eli eilen kävin viemässä Mochinan takaisin äidin luokse, kun muutto oli ohitse. Ihanan kiltisti mokkula istu bussissa mun vieressä. Koiran viennin jälkeen käväisin kirkolla jossa olin ollut isosena ja sitten vapun vietinkin murun kanssa kotosalla.

Mites sun huhtikuu sisälsi?
Ja hauskaa vappua teille jokaiselle!

xoxo
Paula


Seuraa Youtubessaomani sekä blogin Instagramia (@pauline_xs & @paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)