OSTOKSIA VIIKOLTA 17

Tämän viikon aikana on tullu kahdesti käytyä shoppailemassa. Tiistaina ihan Helsingin keskustassa ja eilen, perjantaina, läheisessä Myyrmäen Myyrmannissa. Eilen ei ollu tarkotus ostaa oikein mitään muuta kuin jotain naposteltavaa ja hiukan juotavaa jääkiekon MM -ottelua varten. Joka täytyi tietysti katsoa, oli sitten lätkä ani tai ei. Tässä taloudessa ainoastaan poikaystävä on. Jos joku ei katsonut peliä niin Suomi pelasi vastassaan Valko-Venäjä ja voiti 3 - 2. Noh, kuitenkin niitä ostoksia kertyi sitten sen verran että päätin tehdä nyt tähän suunniteltujen postausten joukkoon ostosten esittely postauksen. Harvoin viikonloppuisin tänne blogiin mitään postauksia tulee. Muutenkin tässä on muutama ostos joita oon jo pitkään tahtonut.

 photo osto1_zpskgo1dhis.jpg

Verkkosukkahousut, Gina Tricot, 9,99€
Nämä on nyt tässä ensimmäisenä koska näitä lähdin silloin tiistaina hakemaan. On tosi tyhmää että Gina Tricot poistettiin Myyrmannista, kun se vielä vuosi sitten siellä oli. Ei olisi tarvinnut ihan stadiin asti mennä hakemaan. Nämä eivät sen vuoksi olleet kuvia ottaessa alkuperäisessä paketissaan, koska tietysti ostettuani kiskoin ne melkeinpä heti jalkaan. Nämä kun on olleet jo jonkin aikaa ostoslistallani. Voin sanoa että tuntuvat äärimmäisen hassuilta jalassa, mutta eivät ole yhtään epämukavan tuntuiset.

 photo osto2_zpsin9ozufu.jpg

Aurinkolasit, H&M, 12,99€
Näitä olin jo katsonut yksikseni stadissa ollessani huhtikuun alussa ja sitten uudemman kerran kaverin kanssa. En osannut päättää että sopisiko ne mulle. Kaveri sanoi joo, mut sillon en voinu näitä ostaa. Tiistaina kysyin vielä murun mielipidettä, kun hänen kanssaan stadissa käytiin, ja hän sanoi että sopivat. Pidän noista hiukan pinkinlilahtavasta lasista ja siitä että ne näyttävät kevyiltä. Muru ehtikin jo istahtaa näiden päälle ja ofc ne vääntyivät. Onneksi ne oli kuitenkin helppo vääntää takaisin niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

 photo osto3_zpsdtn7jdlr.jpg

Kaulakoru, H&M, 7,99€
Tätä oon katsonut myös todella kauan, mutten oo ostanut sillä kuka maksaisi melkein kympin narun pätkästä. Kuitenkin laatu, materiaali ja narun päässä olevat kultaisett estot ovat hyvät tässä. Sain murulta hiukan järkyttyneen katseen kun kerroin tämän hinnan. "Narusta?" Hän sanoi silmät suurina, pudisti päätään eikä enää sen jälkeen sanonut muuta kuin että kyllä se ihan hyvän näköinen on.
Musta olisi ollut mieluisempi väri kun kaupassa tätä katsoin, mutta kotona mietin että ihan hyvä etten mustaa löytänyt. Yritän välttää nyt mustia ja muutenkin liian tummia vaatteita.

 photo osto5_zpscwswm9pw.jpg

 photo osto6_zpsgqreld1d.jpg

Farkut, H&M, 19,99€
Uusia housuja en niinkään tarvinnut, mutta muru halusi mulle ostaa uudet. Mulla kun ei ole muun värisiä kuin mustia, yhdet tummansiniset ja kahdet vaaleat. Nämä maastonvihreät ovat oikeastaan kivat. Oikean kokoisten farkkujen - oikeastaan minkä tahansa vaatteen - löytäminen on mulle vaikeaa, joten siksi sitä hiukan kartan. Oon niin pienikokoinen. Lasten osastolta niitä pitäisi hankkia, mutta en tahdo. Siellä nimittäin ei näin kaksikymppisenä ole oikein kiva käydä itselleen vaatteita katsomassa ja sitten vielä sovittamassa. Nämä ovat kuitenkin ihan aikuisten puolelta ja eivät yhtään liian löysät vaan perfect.

 photo osto7_zpsiwvsrliw.jpg

Lippis, H&M, 9,99€
Tässä on taas yksi jota oon jonkin aikaa katsonut. Murulta kysyin joskus kuukausi sitten että sopisiko tämä ja hän vastasi naurahtaen kieltävästi. Ihastuin kuitenkin tuohon väriin ja silkkisyyteen. Kaverien sanottua että kyllä se sopii mulle niin ostin sen sitten eilen. "Tahdon sen!" Ärähdin pienesti murulle ja nappasin sen vain nopeasti seinältä. On se hyvä joissakin asioissa kysyä kumppaninsa mielipidettä, mutta jotkin asiat ovat vain sellaisia että on pakko saada. Eikä hänen tarvitse pitää kaikesta mitä mulla päälläni on ja sama toisin päin.

 photo osto8_zps0lfhqtve.jpg

Kynsilakka 2kpl, H&M, 3,99€
Nämä kaksi lakkaa tulivat samassa paketissa ja nappasin ne nopeasti mukaan kun olin kassalla. Vaaleanpunainen ja glitteri ovat nyt vain sellainen jotka iskevät muhun. Tätä myös ihmettelen suuresti. Nimittäin vuosi sitten en olisi pukenut mitään näiden väristä tai tapaista. Näistä ostoksista varmaan muutenkin huomaa että mitä värejä tällä hetkellä etsin kun puhutaan vaatteista ja tyylistä ylipäätänsä.

 photo osto9_zpsoyxntdgd.jpg

 photo osto10_zpsdd2tpusz.jpg

Toppi, Spiritstore, 19,90€ 9,90€
Oon aina tykänny käydä Spiritstoressa, sillä siellä on ihania vaatteita ja yhdet parhaista alennusmyynneistä. Muuten kaikki on hirveän kallista. Myyrmanniin on sellainen tullut. Todella pieni putiikki tosin. Siellä ei myöskään tainnut olla kauhean hyvää myyntiä, sillä loppuun myynti oli menossa. Tämä päätyi nyt vain mukaan valikoiman pieneyden vuoksi. Kenkiä en päässyt edes katsomaan, sillä muru halusi kaupasta pois.
En aluksi ollut innoissani kun näitä samettisia vaatteita tuli myyntiin, mutta nyt oon jotenkin lämmennyt niille. Tämäkin peplum tyylinen toppi oli ihanan tuntuinen päällä enkä voinut olla ihastumatta totta kai väriin.

 photo osto11_zps5et4kbtf.jpg

T-paita, H&M miesten osasto, 9,99€
Täytyyhän tässä nyt näyttää minkälaisen paidan ostin murulle. Olisin halunnut ostaa muutaman enemmänkin, mutta suomalaisuuden ylpeus pisti hänet sanomaan ei. Jämäkästi sanoin että tämän kuitenkin ostan, sillä se on hieno. Eikä mennyt väittämään vastaan. Itse pidän miehillä vähän enemmän tällaisista yksinkertaisista paidoista. Taidan kyllä pitää aika monessa asiassa yksinkertaisuudesta.

 photo peili_zpszg2slred.jpg

Peili, Jysk, 20€
Pakko näyttää tämä ostos, sillä tässä asunnossa ei oo muita peilejä kuin meikkien mukana tulevat pikku peilit, mun meikkauspeili - pyöreä omalla jalalla seisova - sekä vessan peilikaapin peili. Joudun nousemaan varpailleni aina vessassa että näen itseni peilistä kunnolla. Niin korkealla se on. Nyt kuitenkin pitkän odotuksen jälkeen ostettiin peili! Kokovartalopeili! Oon niin happy tästä ostoksesta. Se tunne on niin ärsyttävä kun ei voi katsoa ja varmistaa näyttääkö joku asu hyvältä. Jo yhdeksän kuukautta tässä asunut eikä peiliä. Ei oo löytyny hyvän kokoista hyvään hintaan. Odotus kuitenkin aina palkitaan.

Ostin myös ihan perus valkoiset rintaliivit H&M:sta - hintaa oli 14,99€ - mutta niitä en tähän ottanut kuvina mukaan. Alusvaatteita ei mun mielestä blogissa kuulu näytellä. Ellei sitten ole alusvaatemalli ja pidä blogia omasta urastaan yms. Onko susta tämä ok?

Mitkä on sellasia värejä joita sä haluut vaatteisiisi? Onko sulla koskaan vaikeuksia löytää oikean kokoisia vaatteita?

xoxo
Paula

Seuraa Youtubessa, omani sekä blogin instagramia (@pauline_xs & paulinebeautyqueen), Twitterissä (@paulukkaaa) ja Snapchatissä (paulukkaaa)

8 kommenttia:

  1. Toi lippis on aivan ihanan värinen! *.* Kyllä se varmasti sopii sulle! Itelläki on tosi vaikea löytää farkkuja, sillä olen niin pitkä. Lahkeet huitelevat aina säärien puolivälissä ja jos kokeilee isompaa kokoa, ovat ne vyötäröltä liian isot :D

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Noi aurinkolasit on tosi söpöt :-) Pitäs iteki jo hommata uudet arskat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan joka kesälle ainakin yhdet uudet lasit :D Noi tollaset pilottilasin tyyppiset on sellaset joita en oo vielä hankkinu sillä ne ei yleensä mulle oo sopinu. Mun pää näyttää nii pieneltä sellaset päässä xD

      Poista
  3. Toi lippis on ihan super ihana ja oon kans himoinnu jotain ton tyylistä, mut ei vaan näytä mun päässä hyvältä. 😅 Muutenkin hyviä juttuja oot löytänyt. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin ettei se sopis ja jossain vaiheessa lippikset ei ollu ees osa mun tyyliä kun ei just sopinu, mut tyyli muuttuu ja samoin myös se miten vaatteita sekä asusteita yhdistelee :D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia! Varsinkin toi peplumtoppi näyttää aivan ihanalta! 😍
    Mäkään en oikein ymmärrä miksi laittaa alusvaatekuvia blogiin, itse en myöskään sitä tekiksi kun ei siinä oikein ole järkeä. :D
    Sopivien farkkujen löytäminen on kyllä hankalaa, kiva että sä löysit hyvät nyt! :) Itse huomasin ihan vähän aikaa sitten, että taidan aina ostaa liian isoja vaatteita, jäänyt lapsuudesta päälle joku kasvavaran ottaminen haha.. Monet viimeisimmät ostokset onkin tullut nyt S-koon sijaan ostettua XS:nä, eikä ne olekaan pieniä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ekan blogin kohdalla laitoin kuvan rintsikoista kun ostos postauksen tein. Ei siitä sanomista muistaakseni tullu, mut myöhemmin se kuva näytti vaan typerältä. Tiedän että joku tulee sanomaan jossain vaiheessa varmasti joskus: "Rintsikat on ihan sama ku bikinit, et miks sit niistä voit kuvia jakaa?" Alusvaatteiden ulkonäkö ei kuulu mun mielestä kenellekään muulle kuin niitä käyttävälle. Bikinit on tarkotettu muidenkin nähtäväksi ja niillä ei ole samanlaista seksuaalista leimaa kuin alusvaatteilla.

      Huomasin itekin vuosi sitten et melkeinpä kaikki vaatteet mitkä omistin olivat koon tai kaksi isompia. Nyt sitten kauhistelen kuinka pieneen kokoon mun täytyy mennä et olis sopiva, mut mieluummin mä etsin kissojen ja koirien kanssa sopivan kokoisia vaatteita kuin käytän liian isoja, jotka saa mut näyttämään ikäistäni paljon nuoremmalta :p

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset