6 täydellistä lahjaideaa jokaiselle äidille – lahjoja, joita äitisi todella haluaa

*postaus sisältää affiliate -linkkejä

Itse tehty kortti ja aamiainen sänkyyn. Klassikko, jota varmasti myös moni äiti odottaa, mutta aina äitienpäivän voi maustaa muullakin kuin ihanalla aamun herätyksellä.

Tänä vuonna halusin olla hiukan aikaisemmin liikenteessä tämän postauksen kanssa, sillä verkkokauppa shoppailu on tällä hetkellä kovinta muotia, ja verkosta ostettujen lahjojen kanssa saa olla aina aikaisin liikenteessä. Ei ainoastaan sen takia, että lahja tulee ajoissa, mutta myös sen vuoksi, että pystytään varmistumaan siitä, että lahja on oikea.


Tallipihan suklaapuoti

Nämä suklaat ovat yksi pieni pala taivasta! Ja täydellinen äitienpäivälahja jokaiselle äidille, joka on pienestikin suklaan perään. 

Kaikki suklaa käy lahjaksi, mutta suosittelen erityisesti kurkkaamaan Tallipihan suklaapuodein "Äitienpäivä" osion, jos tahdot antaa äidille hiukan juhlavampaa suklaata.


WOWO vibes

WOWO vibes on suomalainen yritys, joka myy käsintehtyjä jalokivikoruja. Törmäsin heihin sattumalta Instagramissa, ja ihastuin tähän yksinkertaisuuteen sekä hempeään värimaailmaan, jonka kivet tuovat. 

Koruja rakastavalle äidille tämä on mitä ihanin lahja, muista vain tehdä tilaus huomiseen [4.5.] mennessä, jotta koru ehtii saapua äitienpäiväksi!


Käden- ja jalanjälkitaulu

Osaan melkein kahdella kädellä ihmisiä, jotka ovat saaneet kuluneen vuoden aikana lapsen, ja viettävät tänä vuonna joko ensimmäistä tai toista kertaa äitienpäivää. Mikään ei voisi siis olla ihanampi äitienpäivälahja uudelle äidille kuin kädenjälkitaulu, mutta muistetaan myös niitä äitien äitejä. Oma äitini varmasti rakastaisi valokuvien lisäksi tällaista muistoa omasta lapsenlapsestaan.

Taulun voi luoda monella tapaa, mutta päällimmäisenä itselleni tulee mieleen verkosta valmis saatava setti, jos taloudesta löytyy maalia, on sekin mitä mainioin vaihtoehto tai jos tahtoo niin kolmiulotteinen taulu voi olla myös yksi idea!

Tässä ideassa nyrkkisääntönä on, että ei luoda korttia, johon pienen lapsen käden- tai jalanjälki on painettu, vaan luodaan oikea muisto, jonka voi ripustaa seinälle eikä jääkaapin oveen, jossa se rypistyy, tippuu tai kulkeutuu jollain muulla tavalla kaapin uumeniin tai pahimmassa tapauksessa roskikseen.


Kahvielämys

Kahvi-intoilijalle täydellisin lahja on tietysti kahvi, ja mikä täydellisin paikka saada pientä tutkimusmatkaa pienpaahtimoiden pariin on *SLURP. Paahtimoita on huimat neljätoista [14] ja pääset itse vaikuttamaan, mitä kahveja ja millä paahto asteella niitä tilaat kahvielämykseen. Näin saat tehtyä kokemuksesta persoonallisemman!

Jos taas äitisi on juo mieluummin teetä, löytyy SLURP:lta myös oiva tee valikoima!


Kukka lähetys

Kaikki äidit eivät nauti kukista, mutta oma äitini on ainakin yksi niistä, joka rakastaa kukkia, ja samaten oli myös mummini. Pyrin aina itse viemään äidille kimpun aina kun mahdollista. Tänä keväänä jostain syystä kaikki kukat ovat myös olleet jostain syystä yllättävän kauniita ja ihanan värikkäitä.

Markettikukat ovat todella hyvä valinta, ja jos taitoa ja kärsivällisyyttä löytyy voi niistäkin loihtia mitä kauneimmat kimput, mutta joskus täydellisin idea on kääntyä kuitenkin ammattilaisen puoleen, ja tässä tilanteessa suosittelen *Interfloraa. Kimput ovat mitä kauniimpia, ja olen itse ihastellut heidän kaikista värikkäimpiä kimppuja, joiden tietäisin olevani oman äitini mieleen.

Kukkalähetyksen tilaaminen on myös mitä mainioin idea, jos äiti saattaa olla kurkkimassa elämää pilven reunalta. Tilaa äidin lempikukkia ja vie ne hänen haudalleen. Jos päivä on kaunis voi siitä ottaa kaiken irti pienen piknikin muodossa!


Käsintehty kynttilä

Oma äitini on todellinen kynttilöiden polttaja ja suorastaan keräilee kynttilänjalkoja, tuikkuja jne. Vaikka kuinka pidän täydellisenä ideana, että väkertäisit itse kynttilän äidille tuoden lisää omaa persoonallista kosketusta mukanasi, ymmärrän täysin, ettei kaikilla ole kiinnostusta tai aikaa siihen. 

Käänny siis yritysten puoleen, jotka ovat perehtyneet kynttilöiden tekoon ja yksi näistä yrityksistä on liekkimeri. Itse ihastuin heti heidän ekologiseen oliivivaha astiakynttilään, mutta valikoimasta löytyy eri kokoisia ja mallisia kynttilöitä, joista varmasti löytyy jokaiselle erilaiselle äidille mieluisa!

Saitko tästä hyviä lahjaideoita äidille vai jäitkö kaipaamaan lisää? Ei hätää! Käy kurkkaamassa aikaisempien vuosien lahjaideat äidille;

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?

Lahjaideat äidille - tee se itse tai osta

Viime hetken lahjat äidille

Oletko jo hankkinut äidille lahjan? Voit myös jakaa jos aikaisempina vuosina jokin ostamasi lahja oli todella äidin mieleen!Lue myös;

Äiti

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset