LAHJAIDEAT ÄIDILLE - TEE SE ITSE TAI OSTA

Äitienpäivä on jälleen täällä ja ajattelin nyt tänäkin vuonna jakaa muutamia äitienpäivälahja ideoita. Olen miettinyt nämä ideat sellaiselta pohjalta, että oma äitini voisi rakastaa näitä. Jos tahdot lukaista viime vuoden postauksen, jossa listasin viime hetken lahjaideoita niin sen voit käydä lukaisemassa tästä.

Laventeli kamomillatee saippua - Tämä oli jotenkin ihana idea. Tämä ei ole ehkä halvempi juttu kuin Lushilta saippuan ostaminen, mutta se on ainakin persoonallisempi.

Mason purkki puutarha - Tämä oli sellainen idea, joka huusi omaa äitiäni ja oikeastaan kaikkien niiden äitejä, jotka vain rakastavat kasveja ylipäätänsä. Tuollaisiin Mason purkkeihin liittyviä diy askarteluja löytyy kyllä pilvin pimein, että niistä saa äidille tehtyä, vaikka hienon maljakonkin.

Kukat kehyksissä - Tämä oli jälleen sellainen idea, joka huusi äitiäni. Kukat ovat oikeastaan olleet oman perheeni intohimo. En siis pystyisi nimeämään perheestäni ketään joka ei jollain tasolla ihannoisi kukkia ja pitäisi tästä lahjaideasta.

Macrame - Tämä on sellainen juttu joka on ollut ns. trendaavissa jonkin aikaa. Maceamen teko on hyvin aikaa vievää, mutta jos sen tekee rauhassa ja oikein niin teoksesta voi tulla todella upea. Näitä kurssejakin löytyy ja itse olen tahtonut niitä ottaa, mutta ne täyttyvät hyvinkin nopeasti. Jos tuollainen perinteinen macramen teko ei kauheasti sykähdytä ja tahdot kokeilla jotain erikoisempaa suosittelen tällaista ns. mini macramen tekoa. Jos et tahdo tehdä lähellekään perinteistä macramea voit soveltaa vaikka avaimenperän tekoon tämän tyylin.

Roikkuva kasvi - Niin kauan kuin itse jaksan muistaa on meillä ollut kotona katsota roikkuvia kasveja. Jos tahdot antaa päivitystä kasveille ja roikkumis systeemeille tässä on yksi, helppo ja yksinkertainen tapa. Monimutkiasempia narusolmuja löytyy tai jos tiedät äitisi pitävän vähän modernimmasta niin tässä on toisenlainen vaihtoehto.

Nämä lahjaideat olivat nyt aikalailla sellaisia tee-se-itse juttuja, mutta mikään ei estä sinua kävelemästä kauppaan ja ostamasta jo valmiiksi tehtyjä saippuoita, kukkaruukkuja tai macrameita. Itselleni vain tulee aina mieleen kun puhutaan äitienpäivälahjoista niin itse tehdyt lahjat. Ehkä se on siitä kun aina niitä piti lapsena itse tehdä.

🍓🍓🍓

Oma äitini on kasveja ja käsitöitä rakastava ihminen, mutta hänelle on aina ollut ihan sama mitä hän saa vai saako mitään äitienpäivänä. Hän oli aina hymyssä suin niistä ihmeellisistä korteista ja ei niin täydellisistä lahjoista. Tärkeintä on aina ollut ajatus. Tänä vuonna ajattelin antaa äidin levätä kunnolla ja tehdä itse ruoat sun muut. Olisin tahtonut kakunkin leipoa, mutta äiti ehtikin sellaisen jo hankkia. Ei haittaa, sillä tärkeintä on yhdessä olo!

Mites teidän äitienpäiväsuunnitelmat?

Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset