Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?

Äitienpäivä on aivan nurkan takana ja kuten olen aikaisemmissa postauksissani kertonut se on meidän perheessä (tai ainakin minulle ja veljelleni) hyvin "iso" juhla. En lähde tässä postauksessa kertaamaan asiaa, jos uteliaisuutta on niin voit käydä lukaisemassa "Äiti" postaukseni. Vaikka äitini on tärkein ihminen elämässäni olen useimpina vuosina tyytynyt hyvinkin pieneen ja nopeasti ostettuun lahjaan. Taloudellinen tilanteeni ei ole aikaisemmin oikein antanut periksi aikaisemmalle suunnittelulle, mutta tämä ei tarkoita ettenkö olisi listannut ylös tulevaisuuden lahjoja.

Tässä postauksessa tulee olemaan se lahja, minkä olen äidilleni hankkinut, mutta en kerro mikä se on sillä äitini lukee blogiani - "Hei äiti!" *vilkutus - enkä halua spoilata sitä häneltä, mutta koen tämän lahjan olevan myös hyvä idea teille muille jakaa.

Jos tästä postauksesta puolestaan ei löydy hyvää ideansiementä, mitä haluaisit äidille antaa niin kurkkaa kaksi aikaisempaa postaustani kyseisestä aiheesta; 


Äitienpäivä lahjakori // Tämä oikeastaan selittää itsensä aika hyvin. Ensimmäinen askel on tietysti korin hankkiminen, jonka jälkeen kori täytetään äidin lempiherkuilla, spa ja kosmetiikka tuotteilla, "Paras äiti" -tuotteilla ja totta kai myös kukilla.

Sinulle äiti // Todella hyvä idea jos nyt sattuu olemaan aikaa istua alas ja käyttää aikaa tällaiseen on ostaa "Sinulle äiti" täyttökirja ja antaa tuo lahjaksi. Pidän kyllä myös siitä ideasta, että antaisi lahjaksi "Minulle äiti" version, mutta se ei ehkä ole niin äitiä ajatteleva lahja.

Muumimamma // Mikä tahansa muumimamma aiheinen asia on minun mielestä oiva ostos! Sillä 1) kuka ei haluaisi muumituotteita ja 2) kuka äiti ei haluaisi tulla kuvatuksi muumimammana? En ole itse ainakaan törmännyt yhteenkään joka ottaisi tämän loukkauksena. Täydellisin ostos olisi kaiketi muumimamma marmeladi kokoelmasta joko yhden astian osto tai vaikka koko kokoelman. 

Puutarhurin maja // Jos äitisi on kunnon viherpeukalo hän aivan varmasti arvostaa mitä tahansa puutarhaan liittyviä asioita. Itse suosittelisin puutarhurin maja verkkosivulta kurkkamaan "Kasvitaulut ja julisteet" osion.

Lahjakortti // Tiedän, että joillekin lahjakortti saataa tuottaa väristyksiä ja luoda illuusion, että ei ehtinyt mitään muuta ostaa. Äiditkin ovat kuitenkin ihmisiä joilla on täysin oma makunsa ja joillekin äideille on hirvittävän haastavaa ostaa lahjaa. Hanki siis lahjakortti äidin lempikauppaan ja lataa sinne 20-100€ tai vaikka enemmänkin. Jos et osaa päättää mitään tiettyä kauppaa suosittelen itse S-ryhmän lahjakorttia, sillä toimii niin S-marketissa, Prisma kuin myös Sokoksellakin.

Kirja // Kirjat ovat minusta aina todella hyvä idea, sillä kirjoja löytyy laidasta laitaan. Kokkaajalle joku reseptikirja, neulojalle neulontaohjekirja, putarhatöitä rakastavalle joku aiheeseen sopiva. Voit myös tarjoutua maksamaan muutaman kuukauden äänkirjasovelluksessa esim. Nextory tai Bookbeat.


Mitä itse ehdottaisit äidille lahjaksi?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset