Kuupäiväkirja osa 2 ... kasvava kuun sirppi

Tiedämme kaikki vallan mainiosti, että kuulla on enemmänkin muotoja kuin vain uusikuu ja täysikuu. Jostain kumman syystä kuitenkin kun yritin etsiä sivustoa, joka kertoisi kuun nousu ja laskuajan muinakin päivinä, se oli todella hankalaa. Niitä on oikeasti enemmänkin ja jokainen kuun vaihe on yhtä tärkeä, varsinkin mitä tulee kuun kanssa kulkemiseen.

Kuu on alkanut nyt ilmestymään taivaalle upeana ja kirkkaasti loistavana sirppinä. Suunnitelmat on pari päivää sitten laitettu käyntiin ja näiden energia kasvaa kuun kasvun tahtiin. Tärkeä askel, mikä yleensä suunnitellu vaiheessa ja sen jälkeen kannattaa tehdä on olla luomatta liikaa paineita näiden suunnitelmien ympärille. Se vain saa sinut häkeltymään. Tärkeää on kehitellä ideoita ja strategioita päämäärän saavuttamiseksi. Järjestelmällisyydestä on hyötyä tässä vaiheessa niin suunnitelmien toteuttamisessa kuin myös arkipäivän askareissakin.

Tänään sinun kannattaa vain keskittyä tavoitteidesi jäsentelyyn. Järjestä itsellesi omaa aikaa ja pidä se tila missä olet siistinä. Ole avoin uusille ideoille ja jopa muotoile joitakin asioita uudelleen. Pidä kiinni vain omasta ihanasta taianomaisuudestasi.

Jos sinulla on tänään sellainen olo, että on kauhea hoppu etkä osaa hidastaa menoasi. Niin tässä on pieni hidastusvinkki; Varaa aikaa taialle sekä inspiraatiolle, pidä säännöllisiä taukoja työnteosta ja hakeudu luonnonhelmaan. Sulje vaikka puhelin ja kuunteli mieluummin tuulen huminaa kuin musiikkia. Hengitä syvään - tee vaikka hengitysharjoituksia - ja nauti kupillinen lämmintä yrttiteetä.

Jos tahdot kokeilla kuutaikoja, nyt on mitä mainioin hetki taioille, jotka painottuvat menestykseen, varallisuuteen sekä hyvään onneen. 

Tehtävä; Slow-living hätäapulista

Ota paperia ja kynä, ja kirjoita ylös yksinkertaisia asioita, joita voit tehdä, kun mielesi on maassa. Laita lista sitten näkyvään paikkaan muistuttamaan sinua asioista, kun tunnet olevasi jumissa.

Nähdään jälleen huomenna lopputulosten parissa!



Suosittelen lukaisemaan aikaisemmat postaukset aiheesta; Kuutaikuus

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset