#maanantaifiilis ... kuupäiväkirja, pelejä ja sukulaisia

Perjantai oli yllättävänkin kiva päivä, kun pääsin lopettamaan työt jo klo 13 aikaan. Se olikin sitten suoraan kotiin siivoamaan ja pakkamaan, sillä päädyimme lähtemään viikonlopuksi sukuloimaan. Tungin totta kai läppärin reppuun mukaan. Tätähän varten olin sen juuri hankkinut. Jotta voisin kirjoittaa asioita liikenteessäkin. Noh, eipä sitä konetta tullut kertaakaan avattua, vaikka repussa olikin ja lauantain tehtävä postaus jäi julkaisematta. Tässä kuitenkin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja voin taltioida, miten koko viikonloppu sujui.

Lähdimme perjantaina kuitenkin yllättävän myöhään liikenteeseen, olimme vasta kahdeksan aikoihin perillä ja melkeinpä heti söimme, kävimme saunassa ja kömmimme sänkyyn nukkumaan. Mikään ei olisi voinut kyllä olla rentouttavampaa kuin päästä saunaan pitkältä tuntuneen työviikon jälkeen.

Lauantain teemana oli kylmyys, mutta se ei estänyt meitä kuitenkaan lähtemästä ulos. Käytimme koirat lenkillä, joka ensiksi tuntui vain kidutukselta luihin ja ytimiin asti purevan tuulen vuoksi. Lenkki oli kuitenkin virkistävä. Vaikka olen sydämeltäni enemmän sohvalla löhöilijä, mieluummin kääriytyisin pörröiseen vilttiin teekupin kanssa kuin lähtisin ulos kylmään talsimaan niin nautin kyllä aina koirien kanssa ulkoilusta. 

Lenkkeilyn jälkeen lämmittelimme hetken ennen kuin suuntasimme hiljaiseen keskustaan syömään. Tarkoitus oli syödä ja pelata bilijardia, mutta huomasimme kyseisessä paikassa muutaman lautapelin emmekä voineet vastustaa kiusausta. Pelasimme shakkia, joista minä voitin yhden kierroksen (R voitti 3) ja sen jälkeen kokeilimme peliä, josta ei kumpikaan ollut aikasemmin kuullut; iKNOW. Jälkiruokana tuossa ravintolassa ei ollut muuta kuin pirtelöä ja jäätelöä, mikä ei houkuttanut niin kylmän ilman vuoksi. Tarkoituksemme oli suunnata johonkin kahvilaan kaakaolle, mutta paikat olivatkin ehtineet mennä kiinni kun poistuimme ravintolasta. Suuntasimme siis prismaan mistä ostimme Fazerin kaakaojuomajauhepussit sekä laskiaispullat, jotka nautimme saunan jälkeen.

Sunnuntai oli sitten se kunnon sukuloimispäivä ja se oli oikeastaan ihan mukavaa. En ole koskaan oikein osannut jännittää sukulaisten tapaamisia. Kaiketi johtuen siitä että itselläni on niin iso suku äidin puolelta, värikkäitä persoonia löytyy, joten en osaa jännittää tällaisia tilanteita. Sukuloinnin jälkeen päädyimme samaan paikkaan juomaan pirtelöt sekä pelaamaan hiukan bilijardia ja ilmakiekkoa. Molemmista peleistä sanoin kuinka osaan kun koko yläaste ja lukio tuli pelattua näitä pelejä, mutta hävisin kyllä kunnolla. Ilmakiekossa 9/4, joista 5 oli omareita. Joten ei kauhean hyvin mennyt, mutta oli kuitenkin todella hauskaa.

Tällaisten viikonloppujen jälkeen itselläni on jostain kumman syystä aina todella refresh olo maanantaina. Jotenkin jaksaa paremmin ja on valmis tekemäänkin asioita, vaikka en millään kylläkään tahtoisi töihin mennä. Rennolla fiiliksellä kuitenkin tämä päivä yritetään mennä!

Mites sinun viikonloppusi sujui?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset