Kuupäiväkirja; ensimmäinen tehtävä

Ensimmäinen kuupäiväkirjan täyttöilta on takana. Tämän uudenkuun aikana en itse käyttänt paljoa aikaa tavoitteideni asettamiselle. Mikä olisi aivan varmasti ollut hyväksi, mutta sain pienen stressipiikin, joka hankaloitti tavoitteiden laatimista. Pienen ajelun jälkeen kaikki kuitenkin selkeytyi hetkeksi päässä ennen kuin sitten palasivat päästyäni sänkyyn makoilemaan. 

Heräsin tänään kuitenkin ennen herätyskelloani, päädyin istumaan ikkunan ääreen ja katselemaan lyjykynällä tehtyjä rustauksiani.

a v a i n s a n a t

  • piirtäminen // maalaaminenkin voisi onnistua, mutta tahdon keskittyä lyijykänällä sekä hiilellä työskentelyyn.
  • kirjoittaminen // olen jatkanut nyt romaanini työstämistä ja tahdon pitää tuon tahdin, samoin tahdon myös jatkaa samaa rataa blogini ylläpitämisessä. Postausaiheta saa ehdotella!
  • runollisuus // tämän voisi liittää hyvin kirjoittamiseen, mutta runollisuus on minulle kuitenkin omaa luokkaansa.

  • luo koti // tahdon tuoda enemmän pehmeä fiilistä asuntoon sekä ostaa muutaman ihanan hoidokin - eli viherkasveja koristamaan hyllyjä.
  • lepää // tulen tekemään paljon töitä ja varmasti stressaamaan kuten eilen, joten pitää muistuttaa itseäänkin lepäämisestä.
  • yhteys // eli soittele läheisille, ystäville jos näkeminen ei onnistu.
Oli hyvin rauhoittavaa herätä aikaisin, seurata auringon nousua taivaalle. Ilta ei eilen ehkä mennyt kuten olin ajatellut, päässäni suunnitellut, mutta aina kaikki ei menekään miten oli suunnitellut. Pitää muistaa vain hengittää, rauhoittua ja hidastaa. Jos tunnet itse samanlaista ahdistusta tai kaipaat pientä muistutusta, miten hidastaa tahtia kokeile aikaisin nousemista. Yhtä hyvin kuun loisteen nauttimisen lisäksi voimme nauttia jokaisesta auringon säteestä, jotka alkavat näkymään aikaisemmin joka päivä.

Mitä tavoitteita itse loit?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset