TATUOINNIT ★ PROS & CONS

Viimeisimmästä plussat ja miinukset postauksesta onkin aikaa. Oikeastaan kaksi vuotta. Kauhean nopeasti se aika meneekin, mutta tänään ollaan jälleen plussien ja miinusten parissa. Nyt vain tatuointien kohdalla. Viimeksi postaus oli puoliksi tekstiä ja mukana oli jopa video jossa höpöttelin silloisesta aiheesta; Septumi. Tällä kertaa koko postaus on video muodossa. Videolla kerron myös, miksi itselläni on tatuointeja.Muista käydä seuraamassa blogia myöskin Facebookissa, Bloglovinissa sekä Instagramissa (@paulinetheblog)

2 kommenttia:

 1. Tatuoinneista puhuttaessa on muuten hyvä myös muistaa, että tatuoinnit säilyvät parhaiten, jos niitä ei altista auringolle. Siksi tatuoinnin ottaminen ei ole hirveän kannattavaa, jos kesäisin ja lomamatkoilla haluaa itseään käristää. Jos ottaa tatuoinnin rintakehään, käsivarsiin, selkään tai muuhun kehonosaan, joka kesäisin on näkyvissä, on se suojattava auringolta aina, kun on ulkona. Sitä ei välttämättä osaa ajatella heti, mutta usein näkee 10 vuotta vanhoja tatuointeja, jotka ovat aivan törkeän haalistuneita musteläikkiä, vain, koska sen kantaja ei osaa suojata sitä kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän unohdin mainita kokonaan! Tämän on toinen syy miksen itse ota tatuointeja kesällä. Monet eivät myöskään tiedä, että niitä töytyy suojata jopa paranemisen jälkeen, varsinkin juuri auringolta.
   Mun äidillä on kaikkialla tatuointeja ja hän rakastaa auringonottoa. Joka kesä täydellinen rusketus, jota itse en valitettavasti koskaan saa xD Mutta tatuoinnit hänellä näyttää edelleen hyvältä, jopa ne yli 10 -vuotta vanhat.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset