MAGIC BEHIND MY FACE // IHONHOIDOSTA

Muistan kuinka bloggaajien wappi ryhmässä, jossa olen, käytiin keskustelua; Milloin ihon hoito pitäisi aloittaa. Muutama oli sitä mieltä, että yövoiteen käyttöön otto kannattaisi ottaa jo kaksikymppisenä, joka itseäni hiukan nauratti. Itse kun olen ajatellut yövoiteen olevan enemmän sellaisten mummojen juttu, jotka tahtovat päästä eroon rypyistään.

Milloin se ihonhoito pitäisi aloittaa? Vaikka opintoni painottuvat hiuksiin olen myös opiskellut ja kerännyt hiukan enemmän tietoa kauneuden muista aloista. Ihonhoidolle ei ole oikeasti mitään tiettyä aikaa koska se kannattaa aloittaa. Ihostaan kannattaa aina huolehtia, sillä se on meidän ihmisten suurin elin ja ainoa, joka altistuu helpoiten ulkoisille ärsykkeille. Muista siis puhdistaa ihosi hyvin, rasvata, käyttää aurinkorasvaa ja olla sivuuttamatta aknea, sillä hoitamattomasta aknesta voi jäädä arpia ihoon. Lisää kasvojen ihonhoidosta voit lukea postauksestani; Terveempi iho, parempi meikki jossa on vinkkejä esim. rasvaisen ihon hoitamiseen, silmäpusseihin sekä rohtuneisiin huuliin.

Mitä tuotteita itse käytän? Tällä hetkellä omaan kasvojen pesu- ja hoitotuotteisiin kuuluu ainoastaan kolme tuotetta.

iltarutiiniin kuuluvat
Love Beauty And Planet - kuorintavoide kasvoille // Tämä ihon kuorintaan tarkoitettu tuote virkistää ja hoitaa ihoa. Käytön aikana olen huomannut ihoni olevan pehmeämpi ja tämä tuntuu auttavan nenäni sekä poskipäilläni olevaan pikkuiseen kuivuuteen. Jopa myös mustapääni ovat vähentyneet. Pieni rasvaus on aina pakollinen käytön jälkeen. Ei sen vuoksi, että iho tuntuisi kasvoilla kuivalta tai kierältä vaan kun sitä koskettaa se tuntuu. Myös jos en rasvaa nenäni ympärille kertyy ns. "omaa rasvaa", joka ei ole kiva.

Käytän yleensä meikkien puhdistamiseen ostamaani meikinpuhdistusliinaa ja sen jälkeen puhdistan tai oikeastaan kuorin kasvoni tällä tuotteella. Poistaa hyvin meikin jäämät ja samalla pehmeyttää ihon.

Aluksi en niinkään ollut innostunut tästä koko sarjasta. En tiedä miksi. Kaiketi johtui mainoksista joita näin ja ne vain ärsyttivät minua suunnattomasti. Nyt voin kuitenkin sanoa, että tämä sarja on enemmän kuin kokeilemisen arvoinen ja varsinkin tämä Muru Muru voita sekä ruusua sisältävä sarja.

Lisätietoja kyseisestä tuotteesta löydä tästä.

avant - Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream // Meillä vannotaan töissä hyaluronihapon nimeen, jota tässä tuotteeessa sattuu olemaan. Miksi vannomme? Koska sitä on yhdessä tuotesarjassamme ja se saa ihmeitä aikaan hiukselle kuin hiukselle. Varsinkin vaaleille, ylikäsitellyille hiuksille! 

Tämä yörasva on aivan täydellinen kosteuttaja. Anti-age tuotteita ei kuitenkaan suositella nuorille käyttämään kovinkaan useasti, sillä ne saattavat olla aivan liian ravitsevia sekä ne voivat tukkia ihohuokosia. Ei siis oikeasti kannata "lainailla" äidin rasvoja. Itse käytän tätä vain pari kertaa viikossa, juuri sen Age Nutri-Revive vaikutuksen vuoksi.

Hyaluroni haposta kannattaa lukea lisää tästä!
Lisätietoa kyseisestä tuotteesta löydät tästä.

aamurutiiniin kuuluva
Lumene klassikko - Kosteuttava silmänympärysvoide // Lumene on aina ollut yksi suosikki brändini. Yksi suuri syy on sen suomalaisuus. Tämä on sellainen tuote, jota laitan joka aamu ja ainoastaan silloin iltaisin jolloin en levitä avant rasvaa kasvoilleni. Aina hyvin pikkiriikkisen määrän, sillä se riittää enemmän kuin hyvin.

Alussa mainitsin sen, että yövoiteen käyttö täytyisi aloittaa parikymppisenä. Itse koen mieluummin, että aloita juuri silmänympärysvoiteen käyttö tällöin tai jos olet aloittanut meikkaamisen jo hyvin varhaisessa iässä. Miksi? Kyseisen alueen iho on hyvin hyvin ohut sekä kokee suurta rasitusta, kun silmämeikkiä poistetaan. Tämä voi vaikuttaa tummiin silmänalusiin sekä silmäpusseihin.

Lisätietoa kyseisestä tuotteesta löydät tästä.


Minkälaisia tuotteita itse käytät kasvojesi ihonhoidossa?
Muista käydä seuraamassa blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

2 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! Kun itse olin nuori, ainoa kasvojenhoitotuote, jota käytin, oli tosi voimakas muovikiteitä sisältävä kasvojen kuorinta-aine. Luulin aina, ettei muuta tarvita. Mulla on kuitenkin pintakuiva, tosi rasvoittuva iho, ja mun ongelmani on ollut aina pienet hikinypyn kaltaiset finnit. Niitä oli koko kasvoilla vielä parikin vuotta sitten, ja pääsin niistä eroon vasta, kun aloin käyttämään Lumenen kasvopesuainetta ja päivä- ja yörasvaa. Rasvan käyttö on myös hillinnyt valtavasti mun kasvojen rasvoittumista. Pienillä asioilla on iso merkitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Itse en puolestaan käyttänyt mitään. Ajattelin mulla olevan täydellinen iho koska finnejäkään ei ollut. En 100% osaa nyt sanoa olisiko mun kannattanut käyttää jotakin, mutta nykyään ainakin käytän ja se on hyvä asia. Varsinkin kun meikkaaminen on joka päiväisempää kuin aikaisemmin.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset