*postaus toteutettu yhteistyönä poster store:n kanssa
Olemme asuneet nyt yli kuukauden uudessa asunnossamme ja voin sanoa, että vieläkään en ole tarpeekseni hehkuttanut tästä! Olen hehkuttanut äidilleni, kavereille, töissä ja jopa asiakkaille. Sosiaalisen median puolella olen pitänyt kyllä hehkutuksen minimissään, mutta siihen on hyvä selitys. Asunto ei ole sisustukseltaan lähellekkään valmis taikka edes lähtenyt käyntiin. Emme ole päässeet kunnolla katsomaan uusia huonekaluja tai sisustuselementtejä, sillä ajatukset ovat olleet muualla.

Olen kuitenkin vähän väliä antanut itselleni pienen tauon kaikesta ja katsellut uutta sohvaa, ruokapöytäryhmää sekä verhoja makuuhuoneeseen. Vuosi sitten kirjoitin postauksen, jossa kerroin sisustus suunnitelmistani ja nämä eivät ole oikeastaan muuttuneet mihinkään. Tahdon edelleen harmahtavan divaanisohvan, paljon viherkasveja sekä ennen kaikkea valkoisen työpisteen. Halusin kuitenkin aloittaa sisustamisen sellaisesta asiasta, jota ei ole jo hankittu kotiimme ja joka on aina kuulunut sisustukseeni.

Julisteet ovat aina olleet sellainen sisustuselementti, jotka ovat kertoneet minulle ihmisestä. Fanittaako jotain bändiä, pitääkö jostain mangasta sekä onko joku kaupunki jonka arkkitehtuuria tai nähtävyyttä ihailee. Julisteilla pystyi persoonallistamaan oman huoneensa, omat seinänsä enkä pysty nimeämään yhtäkään lapsuuden ystävääni, jolla ei olisi ollut julisteita tai joka ei olisi minun tavoin niitä hamstrannut. Nyt luokittelen itseni sen verran vanhaksi, etteivät enää julisteet kuulu sisustukseeni, mutta siitä että seinillä olisi jotakin en ole poistanut vaihtoehdoista.

Olen pitkän aikaan selaillut erilaisia nettisivuja, joissa myydään julisteita ja jopa instagramissa olen katsellut ja ihaillut muiden taulurykelmiä olohuoneessa tai keittiössä. Poster Store hyppäsi sitten apuun ihastuttavilla kehyksillään ja vielä ihanammilla julisteillaan. Silmääni ei voinut olla pistämättä heidän ihanat landscape taulunsa, joissa on kuvattuna peltoja, vuoria, vesiputouksia sekä meriä. Jos et tiennyt niin metsä ja meri ovat heikkouteni valokuvaamisen suhteen.

Sain napata itselleni muutaman julisteen sekä kehyksen heidän valikoimastaan, ja totta kai valitsin pari hiukan maan läheisempää kuvaa. Mikä sai innostumaan heidän kuvavalikoimastaan oli tuo "Hogwarts Express" -juliste ja sen ympärille oikeastaan päädyin rakentamaan ensimmäisen ja ainoan kuvarykelmän. Jostain kumman syystä olen aina pitänyt julisteita sänkyni yläpuolella ja nytkin halusin pikkuisen kuvakollaasin sänkymme ylle. Valitsin myös näille julisteille tammikehykset, sillä halusin jotain muuta kuin perus mustat tai valkoiset kehykset. Tammi tuntui puhuttelevalta, jopa näiden kuvien kanssa ja tuovan hiukan jopa eloa huoneeseen.

Olen myös hyvinkin pitkään ihastellut "Map of Helsinki" -julisteita, ja koska se - ja monen muun kaupungin kartta - sattuu olemaan Poster Store:n valikoimassa näin tämän tilaisuutena valita rakkaan kotikaupunkini kartan seinällemme. Tämän halusin laittaa Rillen työpöydän yläpuolelle, mutta koska hän päätyi vaihtamaan työpöytänsä paikkaa suunnitelmat menivät uusiksi. Olohuoneesasa se silti koristaa seinää ihanan ikeasta ostetun kauristaulun vierellä. Halusin jotain myös keittiöön ja kahvin suurena rakastajana ihastuin heti tähän "Coffee Guide" -julisteeseen.


Julisteita on helppo ihastella, mutta vaikea valita. Varsinkin kun itse en ole aikaisemmin kehysten kanssa niitä hankkinut, mutta loppupeleissä valinta oli helppoa. Tiesin nimittäin mihin halusin taulut ja tiesin mitkä koot halusin julisteille. Jos sinulla on ollut harkinnassa julisteiden ostaminen nyt on oiva tilaisuus käydä ostoksilla Poster Store:ssa. Koodilla paula30 saat nimittäin 30% alennusta kaikista julisteista. Valitettavasti tämä koodi ei kata Selection -julisteita tai kehyksiä. Koodi on voimassa 6.6. asti!


Kuuluvatko julisteet omaan sisustukseesi?