olohuone

Sisustus on sellainen juttu, jota kaikki miettivät, asui vielä sitten vanhemmilla tai oli  muuttanut jo omilleen. Kaikki etsivät aina inspiraatiota. Tässä välissä ennen kuin tulee mitään sen parempaa asunnon esittelyä (emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi ostaa sitä sohvapöytää) ajattelin kertoa teille hiukan omista suunnitelmistani, mitä olen tässä pohdiskellut asunnon sisustuksen suhteen.

BTW ennen kuin hypätään postaukseen kunnolla. Tuo yllä oleva kuva ei ole omasta olohuoneestani (toivon että olisi) ja tuo sohvapöytä olisi juuri sellainen jonka todellakin tahtoisin itselleni. Kaikki kuvat on pinterestistä napattuja.

kollaasi1

Valkoinen työpiste
Pidän kyllä todella paljon nykyisestä työpisteestäni, jonka esittelinkin teille muutama viikko sitten tässä postauksessa. En ole kuitenkaan kauheasti ollut tummien värien ystävä ikinä, joten tällainen valkoinen työpiste on ollut haaveena siitä asti kun muutimme pois lapsuuden kodistani. Silloin minulla oli valkoinen pöytä kunnes ostin uuden itselleni, musta ikeapöydän, jonka Rille minulle kasasi. Ajatuksenani olisi maalata tämä nykyinen pöytäni valkoiseksi, sillä tämä on hyvä pöytä. Tuollaiset pari hyllyä seinälle olisi myös todella kiva lisäys.

kollaasi2

Divaanisohva
Esittelin joskus hiukan pienoisen yksiöni "olohuone aluetta" ja postauksessa näette ihastuttavan mustan Klippan nahkasohvani. Sohva oli oikeastaan sellainen, jonka ostin torista ja olin hyvin innoissani siitä. Nopeasti olen kuitenkin kyllästynyt siihen ja nyt toivoisin ihanan mustan tai kenties paremmin harmaan divaanisohvan. Olisi ihana kunnolla päästä Rillen kanssa löhöilemään lauantai-iltoina television ääreen. Tämä on yksi syy, miksi tahdon isompaan asuntoon. Koska tahdon uuden sohvan. Tännehän tuollainen ei mahtuisi.

kollaasi3

Sängynpääty ja yöpöytä
Yöpöytä on sellainen juttu, joka varmasti toteutuu paremmin seuraavassa asunnossa, sillä tahtoisin sängyn molemmille puolille kaksi. Minulle oma ja Rillelle oma. Sängynpääty on sellainen hankinta jonka voisin ostaa. Ongelmana vain on etten tiedä millaisen tahtoisin ja haluaisinko kenties väkertää sen itse. Olen kuitenkin aina ollut näppärä käsistäni. Pitää vain tutkia kumpi maksaa enemmän. Sängynpäädystä en ole koskaan unelmoinut paitsi nyt. Yhdellä kaverillani on sellainen ja kun sellaisen on nähnyt ihan omin silmin alkaa tykästymään siihen, miltä se näyttää. Ajattelin myös ruveta keräilemään koristetyynyjä, sillä tahdon luoda suuren tyynykasan sängylle, kun se on pedattu.

kollaasi4

Viherkasveja
Tämä on sellainen juttu josta olen haaveillut siitä asti kun muutin tähän asuntoon. Äitini on kunnon kasvien ystävä, joten olen kasvanut kasvien ympärillä. Varsinkin vihreiden kasvien, jotka kestävät ympäri vuoden, jos niitä osaa hoitaa. Aikaiseksi en ole vielä saanut ostaa yhtäkään kasvia, paitsi parvekkeelle yhden kukan, jonka nimen aina unohdan. Tahtoisin muutaman tuollaisen köynnöskasvin. Ne olivat aina lemppareitani pienenä. Juttelin asiasta äidin kanssa ja hän innoissaan ehdotti jo ikean reissua ja antoi minulle nyt multaa,  jotta sain vaihdettua työpöydälläni olevan kasvin mullat.

kollaasi5

Järjestystä ja muoveista eroon
Rille hiukan naurahti, kun sanoin, että tahdon eroon kaikista muovisista astioista ja apuvälineistä. Hän naurahti, sillä kuvitteli kaikki rautaisina, kulhot kattilamaisina. Olen itse todennut kuitenkin, että muovi ei ole hyvä. Näytin hänelle ikeasta ostamaamme mustaa muovilastaa, joka oli hiukan sulanut. En tiedä ymmärsikö hän pointtiani tässä jutussa, mutta tiedän ettei hän kiellä minua vaihtamasta muovikauhoja, -lastoja sun muita puisiin ja rautaisiin. Blogeista löytyy paljon "muoviton keittiö" aiheisia postauksia ja aion itsekin lähteä juttuun mukaan. Muovittoman keittiön lisäksi tahdon hiukan järjestystä ja metsästelen itselleni tuollaisia lasipurkkeja, joihin voin laitella mausteita, jauhoja, makaroneja, riisiä yms. On hyvä että kaikki on järjestyksessä. Plus kaikki näyttää silloin kivemmalta.

decor

Harmaan vaaleanpunaista ja ledvaloja
Viime keväänä olin ihastunut ruusukultaan ja edelleenkin se on ihastuttava väri, mutta nyt tahtoisin kotiini tuoda enemmän tuollaista harmahtavaa vaaleanpunaista. En tiedä onko kyseinen väri Rillen mieleen, mutta en kuitenkaan koko taloa ajatellut tuolla värillä täyttää. Jotain pieniä yksityiskohtia vain. Kynttilöitä, pöytäliinoja, koristetyynyjä, vilttejä, kenteis jopa toiset verhot... Muuten sitten sisustus saa olla mustavalkoinen. Ledvaloista en ole koskaan oikein piitannut, mutta Rillen myötä olen niihin ihastunut. Varsinkin tuollainen "kyltti" olisi aivan mahtava omalle seinälle.

  Minkälaisia suunnitelmia sinulla on  asuntosi tai huoneesi sisustukseen?

ruusu