AFRGE3414

Torstaina oli maailman vegaanipäivä ja tietämättäni olin jo silloin päättänyt tekeväni vegaanisen aterian. Päätin muutenkin, että tulen kerran viikossa - näin alkusi ainakin - pitämään päivän, jolloin syön vain vegaanista ruokaa. Se, että söisi edes kerran tai kaksi viikossa vegaanipohjaista ruokaa niin olisi hyvä tälle maapallollemme. Tästä tuli todella hyvää - Rillekin kehui, IHME - ja ajattelin jakaa sen kanssanne tämän makoisan reseptin.
you'll need...
1 rkl oliiviöljyä (itse käytin voita)
1 sipuli
1 porkkana
1 dl pakastettuja vihreitä papuja

for spices...
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
1 tl valkosipulia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria

and more...
800g tomaattimurskaa
2 ½ dl vettä
3 dl rotini pastaa

how you make the soup...
1. Tee kaikki isossa kattilassa, jonka laitat hellalle keskilämmölle. Lisää kattilaan öljy/voi ja ruskista pilkottu sipuli.
2. Pilko porkkana ja pavut ja lisää ne kattilaan. Laita mausteet sekaan. Sekoita hyvin.
3. Lisää tomaattimurska ja vesi. Sekoita hyvin ja lisää sitten pasta. Lisää hiukan lämpöä tässä vaiheessa. Muista välillä sekoittaa, ettei ruoka pala pohjaan.
4. Kun keitto alkaa kuplimaan sekoita ja vähennä lämpöä. Anna ruuan kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia tai niin kauan kunnes pasta on valmista.
5. Keiton voit nauttia tällaisenaan tai lisätä mukaan leivän palasia. Itse suosittelen leipää mukaan. Sopii todella hyvin!


Tässä vielä alkuperäinen ohje, jonka mukaan itse tein tämän ruuan. Jos joku tietää, mitä vegetable stock tarkoittaa niin ihmeessä valaise minua! Sillä itse en laittanut sitä tähän, kun en tiennyt mitä se tarkoittaa, vaikka sanan kyllä googletin. Se ei aina toimi.
Kuvasin myös tuosta päivästä vlogin, jossa voit nähdä hiukan kuinka valmistin tuon ruuan. Sanoinhan eilen että yritän päästä takaisin tubettamisen pariin ja muutamia videoita onkin suunnitelmissa!allekirjoitus